Löydä kauttamme oikeat osaajat

Wellpack Oy on vuonna 2013 perustettu henkilöstöpalvelualan yritys. Toimimme tuotannon, teollisuuden, logistiikan, sekä kiinteistö- että asiakaspalvelun aloilla. Meidän tehtävä on löytää asiakkaille oikeat työntekijät ja työnhakijoille töitä.

Palveluita juuri sinun tarpeeseesi

Osaava ja motivoitunut henkilökunta auttaa tavoitteiden toteuttamisessa. Tavoitteenamme on tehdä osaavan ja ammattitaitoisen henkilökunnan haku mahdollisimman vaivattomaksi.

Henkilöstökonsulteillamme on pitkä kokemus ja syvä ammattitaito työmarkkinoista ja henkilöstöhallinnosta. Perusteelliset haastattelumme ja työnhakijan taustojen selvitystyö varmistavat onnistuneen lopputuloksen erilaisiin työvoiman tarpeisiin.

Wellpack Palvelut
wellpack palvelut

Ainutlaatuinen kotouttamismalli

Haasteellisissa rekrytoinnessa esim metalliteollisuuteen meillä on käytössä kotouttamismalli, joka on Wellpackin ainutlaatuinen tapa saada pysyviä työntekijöitä. Meidän henkilöstövuokrauspalvelu on joustava ja kustannustehokas ratkaisu yrityksen lyhyt- tai pidempikestoisiin työvoimatarpeisiin. Kilpailijoistamme erotumme erityisesti laadukkaan ja henkilökohtaisen palvelun ja pitkäaikaisten kumppanuuksien avulla.

Laadukkaat rekrytointiprosessimme toteutamme yhteistyössä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Työntekijän soveltuvuuden avoinna olevaan tehtävään testaamme muun muassa henkilökohtaisen haastattelun ja referenssien tarkistamisen avulla.

Olemme ammattilaisia seuraavilla aloilla

logistiikka ja kuljetus

LOGISTIIKKA JA KULJETUS

Ymmärrämme logistiikka-alan muuttuvat henkilöstötarpeet, joten olemme kehittäneet nopean rekrytointimallin, jolla takaamme työvoima saatavuuden.

tuotanto ja teollisuus

TEOLLISUUS JA TUOTANTO

Olemme työllistäneet teollisuuteen ja tuotannon eri tehtäviin mm. hitsaajia, kokoonpanijoita, maalareita, sekä monia muita alansa ammattilaisia.

myynti ja asiakaspalvelu

MYYNTI JA ASIAKASPALVELU

Ymmärrämme hyvän asiakaspalvelun ja ammattitaitoisen myynnin yrityksen arvolle. Hanki meiltä myynnin ja asiakaspalvelun moniosaajat.

kiinteistö- ja huoltoalat

KIINTEISTÖ- JA HUOLTOALAT

Ymmärrämme hyvän ja ammattitaitoisen kiinteistö- ja huoltohenkilökunnan arvon ja siksi suoritammekin rekrytointiprosessit sydämellä.

Wellpack on kotimainen yritys ja luotettava työnantaja. Luotettavan toimijan kanssa on turvallista toimia.

Tehdään asioista helppoa

Mikäli sinulla on jotakin kysyttävää tai tarvitset apua yrityksesi rekrytoinnin kanssa, ota meihin yhteyttä. Meillä on ilo työskennellä kanssasi. Voit myös jättää tietosi oheiseen yhteydenottolomakkeeseen niin otamme sinuun yhteyttä.

Anna nimesi.
Anna toimiva puhelinnumero.
Kirjoita viestisi.
yhteydenottolomake wellpack

Takaisin ylös