Wellpack on #HyväYritys

Wellpack on valittu mukaan Elinkeinoelämän Keskusliiton rahoittamassa Hyvä yritys-kampanjassa. Kampanjassa on mukana yrityksiä, jotka parantavat suomalaisten hyvinvointia omalla toiminnallaan ja kampanjan keskeisin kysymys kuuluukin: “Miten yrityksesi tekee hyvää?”. Kampanja uskoo, että yritykset jäävät usein varjoon, kun puhutaan suomalaisesta hyvinvoinnista. Seiksi sen tarkoitus on juhlistaa suomalaisia yrityksiä, jotka maksavat niin monien ihmisten palkat ja verot, joka mahdollistavat suomalaisen yhteiskunnan hyvinvoinnin. Kampanjassa mukana oleminen on Wellpackille suuri kunnia.

“Hyvä yritys” on ympäripyöreä ilmaisu, jolle ei oikeastaan ole yhtä ja ainoaa selitettä. Sen voisi helposti yhdistää menestyvään tai hyvää tulosta tekevään yritykseen. Näen sen kuitenkin eri tavalla. Hyvää yritystä ei mitata pelkästään luvuilla. Yrityksen hyvyys näkyy kaikessa sen toiminnassa, rakenteissa ja materiaalissa. Hyvyys näkyy ulos ja sisään ja hyvä yritys levittää aidosti hyvää ympärilleen.

Wellpack ihmisten asialla

Wellpack työllistää vuosittain satoja työntekijöitä – kaikenlaisia ihmisiä erilaisista taustoista, erilaisilla kokemuksilla. Meidän silmissämme jokainen työnhakija on samanarvoinen ja tarjoamme kaikille yhtäläisen mahdollisuuden työllistyä. Pyrimme löytämään sopivia ratkaisuja niin asiakkaillemme kuin työnhakijoillemmekin.

Yrityksemme tarjoaa ihmisille mahdollisuuksia tehdä töitä, jotka heitä kiinnostavat. Jokaista työpaikkaa täyttäessämme pohdimme, kuka sopii tehtävään parhaiten. Työntekijän ei aina tarvitse olla kokenut, vaan annamme usein hienoja mahdollisuuksia myös kokemattomille hakijoille. Wellpackillä asenne ratkaisee!

Katso: Avoimet työpaikat

Wellpackin ainutlaatuinen kotouttamismalli

Me työllistämme paljon ulkomaalaisia työntekijöitä, etenkin Virosta. Siksipä meille on muodostunut ainutlaatuinen kotouttamismalli. Kaikki alkaa työhakemuksesta ja yhteydenotosta. Jos asiat ovat näiden tiimoilta kunnossa, kutsumme henkilön haastatteluun. Haastattelua varten hankimme hakijalle laivaliput molempiin suuntiin. Tarjoamme myös hakijalle tarvittavat kyydit, muun muassa asiakasyrityksen haastatteluun tai muihin pätevyystesteihin.  

Jos henkilö saa työpaikan itselleen ja häneltä puuttuu tarvittavat työluvat, henkilöstömme jäsen tulee yhdessä työnhakijan kanssa maistraattiin hakemaan Suomen työluvat. Työnhakijaa auttava meidän henkilöstömme jäsen puhuu äidinkielenään viroa ja toimii tarvittaessa tulkkina papereita hoidettaessa.

Kysymme jokaiselta uudelta ulkomailta tulevalta työntekijältä, tarvitseeko tämä asuntoa ja apua asumisen kanssa. Usein on tilanne, ettei työntekijällä ole lyöty asuntoa vielä lukkoon, koska onhan uusi työpaikkakin vasta juuri varmistunut.

Hyvä yritys on houkutteleva

Pandemia aloitti laajan alanvaihto-aallon, joka jatkuu vielä tänäkin päivänä. Työntekijän markkinoiden vallitessa on yhä tärkeämpää panostaa rekrytointiprosessiin kokonaisvaltaisesti hakijat mielessä pitäen. Rekrytointi on asiakaspalvelua, joten meidän tulee olla niin rekrytoinnin kuin myös asiakaspalvelun ammattilaisia. Tämä henkilöstöpalvelualan murros on johtanut siihen, että työnhakijalla on aidosti varaa valita. Siksi meidänkin täytyy olla hyvä yritys. Hyvä yritys on houkutteleva.