Pakkaajia Espooseen

Määräaikainen Espoo

Oletko vailla työtä ja etsit uusia haasteita? Etsimme nyt Espooseen asiakasyrityksellemme reippaita ja huolellisia pakkaajia kolmivuorotyöhön. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivien henkilöiden löydyttyä ja alkuun tehdään kuuden kuukauden määräaikainen työsopimus, mutta jatko on mahdollinen.

Työtehtävään annetaan hyvä ja kattava perehdytys, joten et tarvitse välttämättä aiempaa kokemusta pakkaustehtävistä. Tärkeintä on halu ja motivaatio oppia tehtävään. Työ on istumatyötä ja pakattavat tuotteet ovat kevyitä.

Voit olla etsimämme hakija, mikäli tykkäät tehdä töitä käsilläsi, että säikähdä rutiininomaisia työtehtäviä. Olet huolellinen ja tarkka ohjeiden noudattaja. Osaat työskennellä itsenäisesti, mutta myös osana tiimiä.

Tehtävässä edellytetään suomenkielentaitoa, sillä ohjeistus on suomeksi. Työpaikan sijainnin ja vuorotyön kannalta työntekijällä olisi hyvä olla oma auto.

Mikäli tässä voisi olla uusi työpaikkasi, laitathan meille CV:n ja hakemuksen sähköpostilla osoitteeseen wellpack@wellpack.fi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen wellpack@wellpack.fi