Pakkaaja

Määräaikainen Espoo

Etsimme tekniikan alan tuotantotyöntehtäviin pakkaajia. Oletko vailla työtä ja etsit uusia haasteita? Etsimme huolellisia, tarkkoja ja sorminäppäriä tekijöitä asiakasyrityksellemme hengityssuojainten valmistukseen.

Työ on aluksi määräaikainen, jonka jälkeen jatko on mahdollinen. Tässä työssä pärjää hyvin, mikäli olet tarkka ja huolellinen. Työhön opastetaan ja siksi et välttämättä tarvitse alan kokemusta tai koulutusta. Laaduntarkkailun kannalta odotamme sinulta siistiä ja erittäin huolellista tapaa työskennellä.

Odotamme hakijoiltamme tarkkuutta, pitkäjänteistä asennetta sekä kykyä noudattaa työohjeita tarkasti. Omaat hyvät tiimityötaidot ja puhut sujuvaa suomen kieltä.

Työpaikka sijaitsee Espoossa ja työtä tehdään kolmessa vuorossa. Työpaikan sijainnin vuoksi sinulla olisi hyvä olla oma auto. Nyt sinulla on huippu mahdollisuus työllistyä teknologiateollisuuden ammattilaiseksi huipputuotteiden parissa. Rekrytointi on auki ja haastattelemme päivittäin. Otamme sinuun heti yhteyttä pikaisimmin, kun olet lähettänyt meille CV:n ja hakemuksen osoitteeseen wellpack@wellpack.fi.

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen wellpack@wellpack.fi