Pakkaaja Espooseen

Määräaikainen Espoo
Factory workers are producing masks for protection against viruses.

Etsimme tekniikan alan tuotantotyöntehtäviin pakkaajia. Oletko vailla työtä ja etsit uusia haasteita? Etsimme huolellisia, tarkkoja ja sorminäppäriä tekijöitä asiakasyrityksellemme hengityssuojainten valmistukseen.

Työ on aluksi määräaikainen, jonka jälkeen jatko on mahdollinen. Tässä työssä pärjää hyvin, mikäli olet tarkka ja huolellinen. Työhön opastetaan ja siksi et välttämättä tarvitse alan kokemusta tai koulutusta. Laaduntarkkailun kannalta odotamme sinulta siistiä ja erittäin huolellista tapaa työskennellä.

Odotamme hakijoiltamme tarkkuutta, pitkäjänteistä asennetta sekä kykyä noudattaa työohjeita tarkasti. Omaat hyvät tiimityötaidot ja puhut sujuvaa suomen kieltä.

Työpaikka sijaitsee Espoossa ja työtä tehdään kolmessa vuorossa. Työpaikan sijainnin vuoksi sinulla olisi hyvä olla oma auto. Nyt sinulla on hieno mahdollisuus työllistyä teknologiateollisuuden ammattilaiseksi huipputuotteiden parissa.

Työpaikkaa haetaan lähettämällä hakemus ja CV sähköpostilla osoitteeseen wellpack@wellpack.fi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen wellpack@wellpack.fi