Koneenkäyttäjiä Espooseen

Määräaikainen Espoo

Etsimme Espooseen tekniikan alan asiakasyrityksellemme huolellisia operaattoreita/ koneenkäyttäjiä kolmivuorotyöhön. Työt alkavat mahdollisimman pian sopivien henkilöiden löydyttyä ja alkuun tehdään kuuden kuukauden määräaikainen työsopimus, jonka jälkeen tehtävään on mahdollista vakinaistua.

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli tykkäät tehdä töitä käsilläsi, etkä säikähdä rutiininomaisia työtehtäviä. Olet huolellinen ja tarkka ohjeiden noudattaja. Osaat työskennellä itsenäisesti, mutta myös osana tiimiä.

Koulutustaustasi on prosessteollisuuden tai tekniikan alalta. Voit olla myös vastavalmistunut koulusta tai jo hieman työkokemusta omaava, sillä tehtävään annetaan hyvä ja kattava perehdytys.

Tehtävässä edellytetään suomenkielentaitoa, sillä ohjeistus on suomeksi. Työpaikan sijainnin ja vuorotyön kannalta työntekijällä olisi hyvä olla oma auto.

Mikäli tässä voisi olla uusi työpaikkasi, laitathan meille CV:n ja hakemuksen sähköpostilla osoitteeseen wellpack@wellpack.fi. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja avoimet paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen wellpack@wellpack.fi