Kokoonpanija Keravalle

Määräaikainen Kerava

Etsimme Keravalla toimivalle asiakasyrityksellemme kokoonpanijaa syksyllä alkavaan työhön. Työ alkaa ensin määräaikaisena vuokratyöpaikkana, mutta hyvällä työntekijällä on mahdollisuus vakinaistua myöhemmin asiakkaamme omille kirjoille.

Asiakasyritys on luotettu ja arvostettu toimija, joka on alansa johtava omalla alallaan.

Työtilat ovat erittäin siistit, uudenaikaiset, turvalliset ja valoisat. Jokaista työntekijää arvostetaan ja tiimihenki on hyvä. Työtä tehdään päivävuorossa ja käytössä on liukuma.

Etsimällämme henkilöllä on kokemusta mekaanisesta kokoonpanosta ja /tai ohutlevytuotannosta. Eduksesi katsomme sähköosaamisen (voimassaolevat sähköluvat) tai kylmäosaamisen (kokemus 5S ja LEAN- työskentelytavoista). Tiimityöskentelytaidot ovat tärkeitä, sillä työtä tehdään tiimeittäin.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä työskentelemään alansa johtavassa yrityksessä, jossa on pitkä ja arvostettu historia. Palkkaus osaamisen/ kokemuksen mukaan. Asiakasyrityksessä on myös hyvät henkilökuntaedut mm. vapaa kuntosalin käyttö, sekä maukas lounasravintola.

Työpaikkaa haetaan lähettämällä CV ja hakemus sähköpostilla osoitteeseen wellpack@wellpack.fi. Avoin työpaikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten laitathan hakemuksesi meille pian!

Hae työpaikkaa lähetä hakemuksesi osoitteeseen wellpack@wellpack.fi