Kyllästyttääkö työnhaku? Wellpack löytää sinulle töitä puolestasi – omien ehtojesi mukaan

Alkaako työnhaku jo potuttaa? Hakemusten lähettely eri työnantajille on kuormittavaa puuhaa. Tarjoamme siihen ratkaisun: Yksi hakemus – monta työpaikkaa -mallin avulla löydämme sinulle töitä kattavan työnantajien verkostomme avulla. Tämä on ohituskaistasi tulevalle työnantajallesi.

“Työnhaku on tasapainoilua innostuksen, odottamisen, pettymyksen ja turhautumisen välillä. Se on todellista tunteiden vuoristorataa. Moni on sanonut, että työnhaku on rankempaa kuin työnteko. Olen tästä samaa mieltä. Rankkuus tulee nimenomaan epävarmuudesta.” 

Tiina Äihänaho, Saranen.fi

Wellpack on yhdistänyt parhaat teollisuuden ja logistiikan tekijät ja työnantajat yhteen jo 10 vuoden ajan

Wellpack täyttää tänä vuonna 10 vuotta! Henkilöstöasiantuntijamme Eliel Lindqvist ja Pekka Suhonen kertovat, kuinka ajan saatossa rakentunut työnantajaverkostomme avaa sinulle oven uuteen työpaikkaan.

“Työnhaussa kaikkein työläin vaihe on räätälöityjen työhakemusten lähettäminen useille eri työnantajille. Täytyy löytyä todellista kärsivällisyyttä, että jaksaa maaliin saakka. Työnhaku voi alan tilasta riippuen venyä pitkäksikin prosessiksi”, arvioi Suhonen.

Wellpackin uusi Yksi hakemus – monta työpaikkaa -työnhakumalli tähtää tekemään työnhausta helpompaa ja auttamaan työnhakijoita työllistymään nopeammin. Työnhakumalli sopii kaikille, jotka haluavat vauhtia työnhakuun ja henkilöstöammattilaisen tueksi työnhakuun. 

Työhakemuksen lähettäminen työllistymismallimme kautta on täysin maksutonta ja verrattavissa mihin tahansa muuhun työnhakuun.

Wellpackin rekrytointikonsultit työssä
Wellpackin kautta löydät reitin suoraan parhaiden työnantajien pöydälle.

Yksi hakemus – monta työpaikkaa

Hoidamme työnhaun puolestasi. 

Meidän työtämme on työllistää ihmisiä päivittäin eri kumppaniyrityksillemme. Verkostomme etenkin teollisuuden, tuotannon ja logistiikan työnantajiin on laaja ja pyrimme aina löytämään työnhakijoillemme juuri heille sopivan työpaikan laajan kumppanikirjomme joukosta. 

“Työnhakijan ehdoilla mennään. Sijainti, työvuorot ja toki työpaikan ilmapiiri ovat yleisesti ne oleellisimmat muuttujat työnhakijalle”, kertoo Lindqvist. “Olemme täällä työnhakijoita varten. Ihmisten työllistyminen on ainoastaan hyvä asia – työnhakijan, työnantajan ja koko yhteiskunnan kannalta”. 

Kun lähetät avoimen työhakemuksen meille, henkilöstöasiantuntijamme arvioivat sen, ovat sinuun yhteydessä ja ohjaavat sitten eteenpäin sopivalle työnantajalle. Moninkertaistat hakemuksesi tehokkuuden, kun ohjaamme sen useaan eri suuntaan potentiaalisille työnantajille. 

Työnhaku etenee sinun ehtojesi ja kiinnostustesi mukaan. Tähtäimessä on löytää mukava työpaikka, jossa viihtyy pitkään.

Yksi hakemus – monta työpaikkaa -mallin vaiheet:

  • Lähetä meille avoin työhakemus
  • Henkilöstöasiantuntijamme käy hakemuksesi läpi ja antaa tarvittaessa parannusehdotuksia tai pyytää puuttuvia dokumentteja
  • Lähetämme hakemuksesi eteenpäin sopivaksi arvioimillemme työnantajille suullisen suosituksen kanssa
  • Esittelemme potentiaalisen työnantajan ja kutsumme sinut haastatteluun

Ohituskaista työnantajien pöydälle

“Suullisella suosituksella on valtavasti voimaa. Pystymme suosittelemaan hyviä hakijoita suoraan kumppaniyrityksillemme, jolloin hakijan työllistymismahdollisuudet nousevat huomattavasti”, toteaa Suhonen.

Kun työnantajan tietoisuuteen päätyy suosittelun kautta, on ensivaikutelma heti parempi. Yksi hakemus – monta työpaikkaa mahdollistaa ohituskaistan suoraan työnantajien tietoisuuteen.

Uudistamme jämähtänyttä työnhakukulttuuria

“Koko työnhakumarkkinat ovat jämähtäneet kehityksessä jälkeen. Usein törmää edelleen maratoonilomakkeisiin, joiden täyttämiseen menee ikä ja terveys. Pahimmassa tapauksessa prosessia ei voi edes tallentaa. Työnhakijoita todella koetellaan”, kertoo Aaretti Niskanen Wellpackin markkinointitiimistä.

 “Moderneja digitaalisia ratkaisuja onneksi näkee jo aika ajoin. Se herättää lupauksia työnhaun valoisasta tulevaisuudesta. Meidän yksi hakemus – monta työpaikkaa-mallimme pyrkii vähentämään juurikin työnhakijoiden kuormitusta työnhaussa. Se on palvelu yksinkertaisesti helpottamaan ihmisten elämää.”