Toimisto- ja asiakaspalvelu

Mikäli kaipaatte apua toimisto- ja asiakaspalvelualan työntekijöiden löytämiseen, me voimme olla avuksi. Meidän toimihenkilöillä löytyy yli 20 vuoden kokemus alan henkilöstövuokrauksesta ja rekrytoinneista. Meidän kauttamme löydät tälle monipuoliselle toimialalle muun muassa toimistoassistentit, back office työntekijät ja vastaanottovirkailijat.    

Hyvän asiakaspalvelun tärkeys korostuu nykypäivänä

Nykyisessä maailmassa yksikin negatiivinen asiakaskokemus voi päätyä suuren joukon tietoisuuteen. On tärkeää varmistaa, että asiakaspalvelua hoitavat ammattilaiset ja asiaan omistautuvat työntekijät, jotka suoriutuvat tilanteesta kuin tilanteesta. Myynti toimii jokaisen yrityksen elinehtona ja asiakaspalvelu viimeistelee hyvän asiakaskokemuksen. 

Miksi hyödyntää henkilöstövuokrausta tai rekrytointipalveluita?

Henkilöstövuokrauksen avulla yritykseltä säästyy huomattavasti aikaa rekrytoinnissa. Samalla lainsäädännölliset työsuhdeasiat, palkanmaksut ja laadunvalvonta siirtyvät pois yrityksen taakalta vuokrayritykselle. Täten yritys voi keskittyä ydinosaamiseensa. Henkilöstövuokraus sopii mainiosti esimerkiksi projekteihin, sijaisuuksiin ja muihin määräaikaisiin työtehtäviin.

Rekrytointitoimeksianto taas auttaa löytämään vakituisen työntekijän. Kun haluat vakituiseen työsuhteeseen parhaan mahdollisen työntekijän eikä yrityksellä ole aikaa pitkään rekrytointiprosessiin, me olemme avuksi.

Muutama esimerkki toimisto- ja asiakaspalvelualan eri työtehtävistä, joihin löydämme huippuosaajia

  • Toimistotyöntekijät
  • Assistentit
  • Toimistoassistentit
  • Back Office työntekijät
  • Aulapalvelutyöntekijät
  • Vastaanottovirkailijat
  • Muut avustavat työtehtävät

Lue lisää palveluistamme

Wellpack Oy tarjoaa helpot ja kustannustehokkaat ratkaisut yrityksenne henkilöstötarpeisiin. Olipa kyse kiireavusta tai pidempiaikaisesta vuokratyövoimastasta, meidän palvelumme sopivat juuri teille.

Ota yhteyttä:

Autamme teitä mielellämme yrityksenne henkilöstötarpeissa.

Mervi Parviainen


Avainasiakaspäällikkö

Wellpack Oy on kotimainen yritys ja luotettava työnantaja. Luotettavan toimijan kanssa on turvallista toimia.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on jotakin kysyttävää tai tarvitset apua yrityksesi rekrytoinnin kanssa, ota meihin yhteyttä. Meillä on ilo työskennellä kanssasi. Voit myös jättää tietosi oheiseen yhteydenottolomakkeeseen niin otamme sinuun yhteyttä.

Anna nimesi.
Anna toimiva puhelinnumero.
Kirjoita viestisi.