Teollisuus

Meidän toimihenkilöillä on yli 20 vuoden kokemus teollisuudenalan rekrytoinneista ja henkilöstövuokrauksesta. Tämän ansiosta ymmärrämme, miten teollisuudenalan henkilöstötarpeet muuttuvat vaihtelevissa ja nopeissa sykleissä. Näihin nopeisiin muutoksiin osaamme reagoida nopeasti, sillä meillä ei tipu kynä pöydälle 16.00, vaan autamme asiakkaitamme aina joustavasti ja tarpeiden mukaan.

Puhumme kanssasi samaa kieltä

Tunnistamme hyvät tekijät, sillä meidän teollisuudenalan palveluihin keskittyneet toimihenkilöt ovat itse työskennelleet teollisuuden alan työtehtävien parissa. Takaamme sen että yrityksenne kallisarvoinen aika ei kulu rekrytointi- ja henkilöstöasioiden hoitamiseen vaan hoidamme ne laadukkaasti teidän puolesta. 

Muutama esimerkki teollisuudenalan työtehtävistä, joihin voimme löytää teille osaavia ammattilaisia

  • Hitsaajat (Mig/Mag, Tig)
  • Koneistajat
  • Metallityöntekijät
  • Operaattorit
  • Teollisuusmaalarit
  • Särmääjät

Lue lisää teollisuudenalan henkilöstövuokrauksesta.

Lue lisää palveluistamme

Wellpack Oy tarjoaa helpot ja kustannustehokkaat ratkaisut yrityksenne henkilöstötarpeisiin. Olipa kyse kiireavusta tai pidempiaikaisesta vuokratyövoimastasta, meidän palvelumme sopivat juuri teille.

Ota yhteyttä:

Autamme teitä mielellämme yrityksenne henkilöstötarpeissa.

Pia Hutchings


Toimialajohtaja

Ota yhteyttä

Jos sinulla on jotakin kysyttävää tai tarvitset apua yrityksesi rekrytoinnin kanssa, ota meihin yhteyttä. Meillä on ilo työskennellä kanssasi. Katso kaikki yhteystiedot. Voit myös jättää tietosi oheiseen lomakkeeseen niin otamme sinuun yhteyttä.