Teollisuus ja tuotanto

Pätevien ja ammattitaitoisten teollisuudenalan työntekijöiden löytäminen on tullut entistä vaikeammaksi. Tästä syystä olemme Wellpackissä kehittäneet ainutlaatuisen rekrytointi/kotouttamismallin, jolla onnistumme saamaan ammattitaitoista työvoimaa teollisuudenalan eri työtehtäviin. Näin ollen asiakas voi keskittyä vain ja ainoastaan ydinprosessiensa hoitamiseen eikä hänen tarvitse huolehtia työvoiman saatavuudesta.

Asiakkaan kallisarvoista aikaa ei kulu rekrytointiasioiden hoitamiseen vaan me hoidamme ne laadukkaasti sinun puolestasi. Ota yhteyttä niin voimme keskustella lisää juuri teidän yrityksenne henkilöstötarpeista.

Lue lisää palveluistamme

Wellpack Oy tarjoaa helpot ja kustannustehokkaat ratkaisut yrityksenne henkilöstötarpeisiin. Olipa kyse kiireavusta tai pidempiaikaisesta vuokratyövoimastasta, meidän palvelumme sopivat juuri teille.

Ota yhteyttä:

Autamme teitä mielellämme yrityksenne henkilöstötarpeissa.

Pia Hutchings


Toimialajohtaja

Wellpack Oy on kotimainen yritys ja luotettava työnantaja. Luotettavan toimijan kanssa on turvallista toimia.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on jotakin kysyttävää tai tarvitset apua yrityksesi rekrytoinnin kanssa, ota meihin yhteyttä. Meillä on ilo työskennellä kanssasi. Voit myös jättää tietosi oheiseen yhteydenottolomakkeeseen niin otamme sinuun yhteyttä.

Anna nimesi.
Anna toimiva puhelinnumero.
Kirjoita viestisi.