Taloushallinto

Mikäli etsitte apua henkilöstö- tai taloushallinnon työntekijöiden rekrytoinneissa, me voimme olla avuksi. Meidän kauttamme löydät tälle monipuoliselle toimialalle oikeat osaajat, joita yhdistää muun muassa tarkkuus ja huolellisuus. Me autamme teitä rekrytoimaan tai vuokraamaan motivoituneet työntekijät HR:n ja taloushallinnon työtehtäviin helposti ja nopeasti.

Miksi hyödyntää henkilöstövuokrausta tai rekrytointipalveluita?

Henkilöstövuokrauksen avulla yritykseltä säästyy huomattavasti aikaa rekrytoinnissa. Samalla lainsäädännölliset työsuhdeasiat, palkanmaksut ja laadunvalvonta siirtyvät pois yrityksen taakalta vuokrayritykselle. Täten yritys voi keskittyä ydinosaamiseensa. Henkilöstövuokraus sopii mainiosti esimerkiksi projekteihin, sijaisuuksiin ja muihin määräaikaisiin työtehtäviin.

Rekrytointitoimeksianto taas auttaa löytämään vakituisen työntekijän. Kun haluat vakituiseen työsuhteeseen parhaan mahdollisen työntekijän eikä yrityksellä ole aikaa pitkään rekrytointiprosessiin, me olemme avuksi.

Taloushallinto henkilöstövuokraus

Mikäli tarvitsette nopeasti ja vaivattomasti huippuosaajia, niin soita numeroon +358 401 238 979, voit jättää myös tietosi yhteydenottolomakkeeseen niin otamme sinuun yhteyttä.

Muutama esimerkki taloushallinnon eri työtehtävistä, joihin löydämme huippuosaajia

  • Talouspäälliköt ja -johtajat
  • Taloushallinnon asiantuntijat
  • Taloushallinnon assistentit
  • Palkanlaskijat
  • Toimistoassistentit
  • Back Office- assistentti

Lue lisää palveluistamme

Wellpack Oy tarjoaa helpot ja kustannustehokkaat ratkaisut yrityksenne henkilöstötarpeisiin. Olipa kyse kiireavusta tai pidempiaikaisesta vuokratyövoimastasta, meidän palvelumme sopivat juuri teille.

Ota yhteyttä:

Autamme teitä mielellämme yrityksenne henkilöstötarpeissa.

Mervi Parviainen


Avainasiakaspäällikkö

Wellpack Oy on kotimainen yritys ja luotettava työnantaja. Luotettavan toimijan kanssa on turvallista toimia.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on jotakin kysyttävää tai tarvitset apua yrityksesi rekrytoinnin kanssa, ota meihin yhteyttä. Meillä on ilo työskennellä kanssasi. Voit myös jättää tietosi oheiseen yhteydenottolomakkeeseen niin otamme sinuun yhteyttä.

Anna nimesi.
Anna toimiva puhelinnumero.
Kirjoita viestisi.