Logistiikka ja kuljetus

Mikäli etsit logistiikka-alan henkilöstövuokrauspalveluita, olet oikeassa paikassa. Meidän toimihenkilöillä on pitkä kokemus logistiikan henkilöstövuokrauksesta. Ymmärrämme alan haasteet ja erikoispiirteet hyvin.

Kauttamme työllistyy osaavaa henkilökuntaa logistiikan ja kuljetusalan eri työtehtäviin, sekä eripituisiin työsuhteisiin. Etsit sitten terminaaliesimiestä, kuljettajia tai tarvittaessa töihin kutsuttavia varastotyöntekijöitä, voimme olla avuksi.

Apua logistiikka-alan muuttuviin työvoimatarpeisiin

Logistiikan alalla sesonki vaikuttaa työntekijä tarpeisiin ja me voimme helpottaa asiakkaan arkea auttamalla löytämään työntekijöitä juuri silloin, kun heitä tarvitaan. Tiedämme sen, että logistiikka- ja kuljetusalalla tarpeet voivat muuttua erittäin nopeissa sykleissä: Kun esimerkiksi terminaaliin tulee iso tilaus ja sille tiukka aikataulu, pitää työvoimaa löytää riviin nopeasti, jotta toimitus aikataulut pitävät. Tämän takia olemme kehittäneet nopean rekrytointimallin, jolla takaamme työvoiman saatavuuden.

Logistiikka ja kuljetus - terminaalityöntekijä

”Meille työvoiman vuokrauksessa tärkeintä on avoimuus ja hyvä yhteydenpito niin asiakkaisiin, kuin työntekijöihin.

Muutama esimerkki työtehtävistä, joihin löydämme osaavia ammattilaisia

  • Kuorma-autonkuljettaja
  • Terminaalityöntekijät
  • Trukkikuski
  • Varastotyöntekijät
  • Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja

Lue lisää logistiikan ja kuljetuksen henkilöstövuokrauksesta.

Lue lisää palveluistamme

Wellpack Oy tarjoaa helpot ja kustannustehokkaat ratkaisut yrityksenne henkilöstötarpeisiin. Olipa kyse kiireavusta tai pidempiaikaisesta vuokratyövoimastasta, meidän palvelumme sopivat juuri teille.

Ota yhteyttä:

Autamme teitä mielellämme yrityksenne henkilöstötarpeissa.

Pia Hutchings


Toimialajohtaja

Ota yhteyttä

Jos sinulla on jotakin kysyttävää tai tarvitset apua yrityksesi rekrytoinnin kanssa, ota meihin yhteyttä. Meillä on ilo työskennellä kanssasi. Katso kaikki yhteystiedot. Voit myös jättää tietosi oheiseen lomakkeeseen niin otamme sinuun yhteyttä.