Kiinteistö- ja Huoltoalat

Haluamme olla mukana lisäämässä ammattitaitoista huolto- ja henkilökuntaa. Kiinteistöpalvelualalla työntekijällä täytyy olla hoksottimet kohdillaan ja asiakaspalvelu asennetta. Enää ei riitä, että työntekijä on käsistään kätevä vaan työntekijän on osattava kuunnella asukkaiden huolet ja murheet niistä provosoitumatta. Kiinteistöalan työtehtävät ovat myös hyvin palkitsevia, sillä työntekijä huomaa käden jälkensä heti tehtävän suoritettuaan.

Ymmärrämme hyvän ja ammattitaitoisen kiinteistö- ja huoltohenkilökunnan arvon ja siksi suoritammekin rekrytointiprosessit sydämellä. Ota yhteyttä niin voimme keskustella yrityksesi henkilöstötarpeista lisää.

"Wellpack oy on kotimainen yritys ja luotettava työnantaja. Luotettavan toimijan kanssa on turvallista toimia"

Lue lisää palveluistamme:

Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokrauksesta on monia etuja ja hyötyjä asiakasyritykselle. Yritys voi keskittyä sen ydinosaamiseen ja antaa henkilöstöpalveluyrityksen hoitaa henkilöstön hankkimisen.

Lue lisää

Rekrytointipalvelut

Rekrytointipalvelumme varmistaa, että saatte juuri oikeat osaajat ja ammattilaiset joukkoonne. Riippuen asiakkaan tarpeesta, suoritamme yksittäisiä rekrytointeja tai ns. jatkuvia rekrytointeja.

Lue lisää

Ota yhteyttä:

Autamme teitä mielellämme yrityksenne henkilöstötarpeissa.

Pia Hutchings


Toimialajohtaja

Tutustu avoimiin työpaikkoihin ja löydä itsellesi uusi mieluista työpaikka. 

Wellpack Oy

Takaisin ylös