Kiinteistö- ja huoltoalat

Haluamme olla mukana lisäämässä ammattitaitoista huolto- ja henkilökuntaa. Kiinteistöpalvelualalla työntekijällä täytyy olla hoksottimet kohdillaan ja asiakaspalvelu asennetta. Enää ei riitä, että työntekijä on käsistään kätevä vaan työntekijän on osattava kuunnella asukkaiden huolet ja murheet niistä provosoitumatta. Kiinteistöalan työtehtävät ovat myös hyvin palkitsevia, sillä työntekijä huomaa käden jälkensä heti tehtävän suoritettuaan.

Ymmärrämme hyvän ja ammattitaitoisen kiinteistö- ja huoltohenkilökunnan arvon ja siksi suoritammekin rekrytointiprosessit sydämellä. Mikäli yrityksenne kaipaa työvoiman vuokrausta, ota yhteyttä niin voimme keskustella yrityksesi henkilöstötarpeista lisää.

Lue lisää palveluistamme

Wellpack Oy tarjoaa helpot ja kustannustehokkaat ratkaisut yrityksenne henkilöstötarpeisiin. Olipa kyse kiireavusta tai pidempiaikaisesta vuokratyövoimastasta, meidän palvelumme sopivat juuri teille.

Ota yhteyttä:

Autamme teitä mielellämme yrityksenne henkilöstötarpeissa.

Pia Hutchings


Toimialajohtaja

Ota yhteyttä

Jos sinulla on jotakin kysyttävää tai tarvitset apua yrityksesi rekrytoinnin kanssa, ota meihin yhteyttä. Meillä on ilo työskennellä kanssasi. Katso kaikki yhteystiedot. Voit myös jättää tietosi oheiseen lomakkeeseen niin otamme sinuun yhteyttä.