Tietoa meistä

Wellpack Oy on kotimainen vuonna 2013 perustettu henkilöstöpalvelualan yritys. Meidän tehtävä on löytää asiakkaille oikeat työntekijät ja työnhakijoille töitä.

Meillä asioita hoitavat ihmiset, jotka aidosti välittävät

Me haluamme, että asiakasyrityksemme menestyy ja heillä on tarvittavat henkilöstöresurssit. On tärkeää tuntea asiakkaan tarpeet ja tuntea asiakas hyvin, jotta voimme löytää oikeat työntekijät. Haluammekin tehdä pitkäkestoista yhteistyötä asiakkaiden kanssa.

Meillä ei tipu kynä pöydälle kello 16.00, vaan henkilöstömme auttaa omia työntekijöitä ja asiakkaita joustavasti tarpeiden mukaan. Työntekijämme saavat meiltä henkilökohtaista apua työsuhdeasioissa ja meillä on erikseen kotouttamispalvelu mm. ulkopaikkakuntalaisille.

Wellpack tietoa meistä

Meidän arvot

Työntekijät ja asiakkaat ovat toiminamme lähtökohta
Pidämme aktiivisesti yhteyttä työntekijöihimme sekä asiakkaisiin

Vastuullisuus ja turvallisuus
Hoidamme kaikki yhteiskuntavelvollisuutemme viimeisen päälle ja haluamme viestiä toiminnastamme mahdollisimman avoimesti. Kuulumme HPL:liitton ja koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti. Kanssamme on turvallista toimia.

Yhdessä tekeminen
Olemme sitoutuneet työhömme ja haluamme kehittää toimintaamme mahdollisen asiakaslähtöiseksi. Onnistunut rekrytointi ja tyytyväinen asiakas on meille tärkein asia.

Faktoja meistä

  • Perustettu vuonna 2013
  • Olemme 100% suomalainen kasvuyritys
  • Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liitoon. (HPL)
  • Välitämme henkilöstöä kattavasti koko Suomen alueella.

Wellpack Oy on kotimainen yritys ja luotettava työnantaja. Luotettavan toimijan kanssa on turvallista toimia.

Tehdään asioista helppoa

Mikäli sinulla on jotakin kysyttävää tai tarvitset apua yrityksesi rekrytoinnin kanssa, ota meihin yhteyttä. Meillä on ilo työskennellä kanssasi. Voit myös jättää tietosi oheiseen yhteydenottolomakkeeseen niin otamme sinuun yhteyttä.

Anna nimesi.
Anna toimiva puhelinnumero.
Kirjoita viestisi.
Wellpack-Oy-Kuvitus-3