Henkilöstöratkaisusi, yhdessä paketissa

Wellpack-toimistokuva-sohva-1920x1080-1
Wellpack-toimistokuva-sohva-1920x1080-1

Wellpackin visio on olla Etelä-Suomen johtava henkilöstöpalvelualan yritys teollisuuden, tuotannon ja logistiikan aloilla - tarjoten täsmällisiä ja kestäviä henkilöstöratkaisuja asiakkailleen. Haluamme olla tunnustettu ja luotettava kumppani, joka auttaa asiakkaitaan ja työntekijöitään menestymään. Haluamme olla haluttu työnantaja, joka houkuttelee alan parhaita osaajia ja tarjoaa heille mieluisan urapolun.

Wellpackin missio

Yhdistämme osaavat tekijät mieluisten työnantajien kanssa ja olemme siten mukana edistämässä suomalaisen työmarkkinan kasvua. Autamme yrityksiä kasvamaan tarjoamalla heille sitä kasvun kannalta tärkeintä osa-aluetta - osaavaa henkilökuntaa.

Kehitämme rekrytointikoneistoamme jatkuvasti nopeammaksi ja tehokkaammaksi, mikä näkyy panoksessamme digitaalisiin ratkaisuihin ja uusiin innovaatioihin. Wellpack sitoutuu toimimaan vastuullisesti ja eettisesti kaikessa toiminnassaan. Olemme mukana edistämässä tasa-arvoa ja hyvinvointia työpaikoilla.

Mitä jos joku muu hoitaisi rekrytoinnin puolestanne

Miksi juuri me tavoitamme parhaat tekijät?

Modernilla rekrytoinnin pelikentällä parhaat tekijät tavoitetaan eri digitaalisen median kanavia hyödyntäen. Rekrymarkkinointi on osa erityisosaamistamme, jonka avulla tavoitamme sekä aktiiviset, että passiiviset työnhakijat näyttävillä, houkuttelevilla ja oikein kohdennetuilla kampanjoilla.

Wellpack työnantajana

Pyrimme tarjoamaan mahdollisimman vakaan työympäristön jokaiselle työntekijälle. Tavoitteemme on löytää työnhakijalle juuri hänen haluama ja mieluinen työpaikka. Laajan verkostomme ansiosta meillä aukeaa jatkuvasti uusia työpaikkoja ja kykenemme työllistämään kauttamme töitä hakevia nopeasti.

 

Yksi hakemus monta työpaikkaa

Miksi valita Wellpack?

Yrityksille
Työnhakijalle

Erotumme muista kilpailijoista erityisesti laadukkaan henkilökohtaisen palvelun, sekä hyvän yhteydenpidon avulla. Hyvä yhteydenpito ja asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen on meidän menestyksemme salaisuus. Autamme aina työntekijöitä ja asiakkaita joustavasti tarpeiden mukaan.

wellpack-henkilöstöpalvelut-tuotekuvat-5

Meihin luottavat mm.

Etra
Mitsubishi
Martela
High Metal
Lifa Air
Kavika Oy

Tutustu tiimiimme

Wellpack-Pia-Hutchings-2

Pia Hutchings

Myyntipäällikkö

Rekrytointialan ammattilainen Pia hoitaa myyntipäällikön tehtävissään kaikkea asiakkaan ja työntekijän välillä. Pian 20 vuoden kokemus henkilöstöpalvelualalta takaa asiakkaan tarpeiden kokonaisvaltaisen ymmärryksen.

Wellpack-Dominic-3

Dominic Hutchings

Kehityspäällikkö

Dominic suunnittelee ja koordinoi erilaisia strategioita yrityksen myynnin parantamiseksi, sekä kehittää Wellpackin digitaalisia ratkaisuja. Häntä vie eteenpäin positiivisten tulosten havaitseminen, sekä intohimo markkinointia kohtaan.

Wellpack- Eliel-3

Eliel Lindqvist

Rekrytointikonsultti

Eliel työskentelee rekrytoinnin ja myynnin tehtävissä. Hän hoitaa asiakastilausten elinkaaria alusta loppuun ja asiakassuhteen anatomia on hänelle tuttu juttu.

Wellpack-Pekka

Pekka Suhonen

Rekrytointikonsultti

Rekrytointikonsultti Pekka hengittää henkilöstöasioita henkeen ja vereen. Hänen ammatillinen mielenkiinto rekrytointia kohtaan näkyy hänen jokapäiväisessä tarkassa työnjäljessään.

Wellpack-P.P-2

Priit Pikrand

Toimialapäällikkö

Priit hoitaa ulkomaalaistaustaisten työntekijöiden kotouttamista ja auttaa heitä sopeutumaan Suomessa sijaitseviin työpaikkoihin. Kokemusta teollisuus- ja rakennusalan rekrytoinneista hänellä on jo 20 vuotta.

Wellpack-Aaretti

Aaretti Niskanen

Myynti ja markkinointi

Aaretti toimii digimarkkinoinnin sekä myynnin tehtävissä. Häntä yhdistää luovuus, niin musiikin kuin kirjoittamisenkin parissa. Myös yrittäjyyden henki on vahvasti hänellä läsnä jumittuneen henkilöstöpalvelualan uudistamisessa.

"Yhteistyö Wellpackin kanssa on sujunut erittäin hyvin. He kuuntelevat asiakkaan tarpeita tarkasti ja tarjoavat sellaisia henkilöratkaisuja, jotka todella sopivat siihen tehtävään. Wellpack on asiakasta kuunteleva yritys."

Jorma Hakkarainen, Kavika Oy

“Yhteistyö Wellpackin kanssa sujui oikein hyvin. Kiireisestä aikataulusta ja myöhäisestä yhteydenotostamme huolimatta sopivia hakijoita saatiin nopeasti. Rekrytoinnin osittainen ulkoistus helpotti koko rekrytointiprosessia.”

Hanna Hämäläinen, Talma Ski

"Todella onnistunut rekry kaikin puolin – hoidettiin ammattitaidolla ja nopeasti. Wellpackilta saimme hyvää henkilökohtaista palvelua ja toimistollemme löysimme uuden rautaisen ammattilaisen"

Jorma Barck, Alihankkija Oy

Kiinnostuitko palveluista?

- Jätä yhteydenottopyyntö tai ota yhteyttä!

Invalid Email
Invalid Number