Tietoa meistä - Yrityksille

Wellpack Oy on vuonna 2013 perustettu henkilöstöpalvelualan yritys. Toimimme vahvasti tuotannon, teollisuuden ja logistiikan toimialoilla. Meillä on myös kokemusta kiinteistö- ja huoltoalojen rekrytoinneista. Meidän tehtävä on löytää asiakkaille oikeat työntekijät ja työnhakijoille töitä.

Meillä asioita hoitavat ihmiset, jotka aidosti välittävät

Me haluamme, että asiakkaamme menestyvät ja että heillä on tarvittavat henkilöstöresurssit. On tärkeää tuntea asiakkaan tarpeet ja asiakas hyvin, jotta voimme löytää heille oikeat työntekijät. Täten erotumme kilpailijoistamme erityisesti laadukkaan ja henkilökohtaisen palvelun ja hyvän yhteydenpidon avulla. Yhteydenpito on yksi meidän tärkeimmistä arvoista. Uskomme sen olevan meidän menestyksen salaisuus.

Tämän takia meillä ei tipu kynä pöydälle kello 16.00, vaan henkilöstömme auttaa omia työntekijöitä ja asiakkaita joustavasti tarpeiden mukaan.

Wellpack-Oy-Kuvitus-8
Wellpack-Oy-Kuvitus-6

Palveluita juuri teidän tarpeisiin

Osaava ja motivoitunut henkilökunta auttaa yritystänne henkilöstöasioissa. Tavoitteenamme on löytää osaavat ja ammattitaitoiset tekijät mahdollisimman nopeasti ja vaivattomasti. Henkilöstökonsulteillamme on pitkä kokemus ja syvä ammattitaito työmarkkinoista ja henkilöstöhallinnosta. Vuosien kokemus alalta, laaja näkyvyys, perusteelliset työhaastattelut, hakijoiden taustojen selvitystyö ja mahdollinen kotouttaminen varmistavat onnistuneen rekrytoinnin juuri teidän työvoiman tarpeita varten.

Ainutlaatuinen kotouttamismalli

Haasteellisissa rekrytoinnessa esimerkiksi metalliteollisuudessa meillä on käytössä kotouttamismalli, joka on Wellpackin ainutlaatuinen tapa löytää pysyviä työntekijöitä. Meidän työntekijät saavat meiltä aina tarvittaessa henkilökohtaista apua kaikissa työsuhdeasioissa. Autamme työntekijöitä tarvittaessa asunnon löytämisessä ja vuokrasopimusten kanssa - se on osa meidän ilmaista palvelua.

Wellpack-Oy-Kuvitus-7

Meidän arvoja

Hyvä yhteydenpito

Työntekijät ja asiakkaat ovat toimintamme lähtökohta. Hyvä yhteydenpito niin asiakkaisiin, kuin työntekijöihin on meille tärkeä asia.

Vastuullisuus ja turvallisuus

Hoidamme kaikki velvollisuutemme viimeisen päälle ja haluamme viestiä toiminnastamme mahdollisimman avoimesti. Kuulumme HPL:n liittoon ja koulutamme henkilökuntaamme jatkuvasti. Kanssamme on turvallista toimia.

Luotettavuus

Se mitä me luvataan, se me myös tehdään. Olemme toimineet jo vuodesta 2013 ja meidät tunnetaan luotettavana toimijana.

Olemme ammattilaisia seuraavilla aloilla

teollisuus

TEOLLISUUS

Olemme työllistäneet teollisuuteen mm-. hitsaajia, särmääjiä, teollisuusmaalareita, sekä monia muita alansa ammattilaisia.

tuotanto

TUOTANTO

Meidän toimihenkilöillä on monien vuosien kokemus tuotannonalan rekrytoinneista ja henkilöstövuokrauksesta.

logistiikka ja kuljetus

LOGISTIIKKA JA KULJETUS

Ymmärrämme logistiikka-alan muuttuvat henkilöstötarpeet, joten olemme kehittäneet nopean rekrytointimallin, jolla takaamme työvoima saatavuuden.

kiinteistö- ja huoltotyöt

KIINTEISTÖ- JA HUOLTOALAT

Ymmärrämme hyvän ja ammattitaitoisen kiinteistö- ja huoltohenkilökunnan arvon ja siksi suoritammekin rekrytoinnit sydämellä.

Tehdään asioista helppoa

Mikäli sinulla on jotakin kysyttävää tai tarvitset apua yrityksesi rekrytoinnin kanssa, ota meihin yhteyttä. Meillä on ilo työskennellä kanssasi.

Wellpack-Oy-Kuvitus-3