Tietoa meistä - Yrityksille

Wellpack Oy on vuonna 2013 perustettu henkilöstöpalvelualan yritys. Toimimme tuotannon, teollisuuden, logistiikan, sekä kiinteistö- että asiakaspalvelun aloilla. Meidän tehtävä on löytää asiakkaille oikeat työntekijät ja työnhakijoille töitä.

Palveluita juuri teidän tarpeisiin

Osaava ja motivoitunut henkilökunta auttaa tavoitteiden toteuttamisessa. Tavoitteenamme on tehdä osaavan ja ammattitaitoisen henkilökunnan haku mahdollisimman vaivattomaksi.

Henkilöstökonsulteillamme on pitkä kokemus ja syvä ammattitaito työmarkkinoista ja henkilöstöhallinnosta. Perusteelliset haastattelumme ja työnhakijan taustojen selvitystyö varmistavat onnistuneen lopputuloksen erilaisiin työvoiman tarpeisiin.

Wellpack-Oy-Kuvitus-2
Wellpack-Oy-Kuvitus-1

Ainutlaatuinen kotouttamismalli

Haasteellisissa rekrytoinnessa esim metalliteollisuuteen meillä on käytössä kotouttamismalli, joka on Wellpackin ainutlaatuinen tapa saada pysyviä työntekijöitä. Meidän henkilöstövuokrauspalvelu on joustava ja kustannustehokas ratkaisu yrityksen lyhyt- tai pidempikestoisiin työvoimatarpeisiin. Kilpailijoistamme erotumme erityisesti laadukkaan ja henkilökohtaisen palvelun ja pitkäaikaisten kumppanuuksien avulla.

Laadukkaat rekrytointiprosessimme toteutamme yhteistyössä asiakkaan toiveiden mukaisesti. Työntekijän soveltuvuuden avoinna olevaan tehtävään testaamme muun muassa henkilökohtaisen haastattelun ja referenssien tarkistamisen avulla.

Olemme ammattilaisia seuraavilla aloilla

teollisuus

TEOLLISUUS

Olemme työllistäneet teollisuuteen mm-. hitsaajia, särmääjiä, teollisuusmaalareita, sekä monia muita alansa ammattilaisia.

tuotanto

TUOTANTO

Meidän toimihenkilöillä on monien vuosien kokemus tuotannonalan rekrytoinneista ja henkilöstövuokrauksesta.

logistiikka ja kuljetus

LOGISTIIKKA JA KULJETUS

Ymmärrämme logistiikka-alan muuttuvat henkilöstötarpeet, joten olemme kehittäneet nopean rekrytointimallin, jolla takaamme työvoima saatavuuden.

kiinteistö- ja huoltotyöt

KIINTEISTÖ- JA HUOLTOALAT

Ymmärrämme hyvän ja ammattitaitoisen kiinteistö- ja huoltohenkilökunnan arvon ja siksi suoritammekin rekrytoinnit sydämellä.

toimisto- ja asiakaspalvelu

TOIMISTO- JA ASIAKASPALVELU

Kauttamme löydät tälle toimialalle mm. toimistoassistentit, back office työntekijät ja vastaanottovirkailijat.   

taloushallinto

TALOUSHALLINTO

Meidän kauttamme löydät tälle monipuoliselle toimialalle oikeat osaajat, joita yhdistää muun muassa tarkkuus ja huolellisuus.

Wellpack Oy on kotimainen yritys ja luotettava työnantaja. Luotettavan toimijan kanssa on turvallista toimia.

Tehdään asioista helppoa

Mikäli sinulla on jotakin kysyttävää tai tarvitset apua yrityksesi rekrytoinnin kanssa, ota meihin yhteyttä. Meillä on ilo työskennellä kanssasi. Voit myös jättää tietosi oheiseen yhteydenottolomakkeeseen niin otamme sinuun yhteyttä.

Anna nimesi.
Anna toimiva puhelinnumero.
Kirjoita viestisi.
Wellpack-Oy-Kuvitus-3