rekrytointipalvelut yrityksille

Tarvitseeko yrityksesi osaajia? Onko vastaan tullut yllättävä ruuhkapiikki ja tekijät ovat vähissä? Wellpackin rekrytointipalvelut auttavat sinua kaikessa rekrytointiin liittyvässä.

Rekrytointi on suuri investointi ja sen riskit kannattaa minimoida. Parhaimmassa tapauksessa rekrytointi tuo yritykselle rahaa ja menestystä. Pahimmassa tapauksessa se vahingoittaa yrityksen toimintaa merkittävästi, hidastaa liiketoimintaa ja tuo turhaa päänvaivaa. Lue laajemmin rekrytoinnista täältä.

Rekrytointipalvelumme avulla yrityksesi saa käyttöönsä juuri oikeat osaajat ja ammattilaiset. Näin yrityksellenne jää enemmän resursseja ja kallisarvoista aikaa ydintoimintojen hoitamiseen.

Miten meidän rekrytointipalvelut toimivat?

Rekrytointiprosessi on aina hieman erilainen riippuen työnantajan tarpeista. Käydään lävitse meidän rekrytointiprosessiin kuuluvat vaiheet. Näitä ei ole kiveenhakattu vaan jokainen prosessi on erilainen riippuen asiakasyrityksen tarpeista.

meidän rekrytointipalveluiden eri vaiheet

1. Asiakkaan tarpeiden kartoitus

Me haluamme, että asiakasyrityksemme menestyy ja heillä on tarvittavat henkilöstöresurssit. On tärkeää tuntea asiakkaan tarpeet ja tuntea asiakas hyvin, jotta voimme löytää oikeat työntekijä. Haluammekin tehdä pitkäkestoista yhteistyötä asiakkaiden kanssa.

2. Työntekijöiden löytäminen

Kattavan verkostomme avulla löydämme ammattitaitoista työvoimaa asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin. Apuna käytämme myös suosituimpia rekrytointikanavia, jotta tavoitamme mahdollisimman laajasti potentiaaliset työntekijät. Toimimme myös aktiivisesti sosiaalisessa mediassa.

3. Yhteydenotto ja kartoitus

Kun olemme seuloneet työhakemusten perusteella potentiaaliset työnhakijat, kutsumme heidät henkilökohtaiseen haastatteluun. Osaavat rekrytointikonsulttimme varmistavat strukturoidun haastattelun avulla työnhakijoiden pätevyyden valittavaan tehtävään.

4. Referenssit

Me haluamme, että asiakasyrityksemme menestyy ja heillä on tarvittavat henkilöstöresurssit. On tärkeää tuntea asiakkaan tarpeet ja tuntea asiakas hyvin, jotta voimme löytää oikeat työntekijä. Haluammekin tehdä pitkäkestoista yhteistyötä asiakkaiden kanssa.

5. Uuden työntekijän ohjeistus

Kun oikea henkilö työhön on löytynyt autamme hänet alkuun uuden työpaikan kanssa. Ohjeistamme perusasiat ja luovutamme tarvittavat työvaatteet ja -varusteet. Tavoitteenamme on, että uuteen työhön siirtyminen on henkilölle mahdollisimman sujuvaa ja mutkatonta.

rekrytointipalvelut ja niiden vaiheet

Olemme ammattilaisia seuraavilla toimialoilla

Teollisuus

Olemme työllistäneet teollisuuteen satoja alan ammattilaisia.

Tuotanto

Meiltä löytyy vuosien kokemus tuotantoalan rekrytoinneista.

Logistiikka ja kuljetus

Ymmärrämme logistiikka-alan muuttuvat henkilöstötarpeet.

Kiinteistö- ja huoltoalat

Ymmärrämme hyvän ja ammattitaitoisen kiinteistö- ja huoltohenkilökunnan arvon.

Yrityksen kasvu lähtee onnistuneesta rekrytoinnista

Vuosien kokemuksen ansiosta me hoidamme rekrytointiprosessin ammattitaidolla ja ripeästi. Mikäli olette ulkoistamassa rekrytointia tai etsimässä uutta rekrytointikumppania valitsemalla meidät varmistatte sen, että rekrytointi onnistuu.

Pidämme viestinnän asiakkaaseen mahdollisimman aktiivisena koko prosessin ajan. Meidän henkilöstömme huolehtii siitä, että pysytte ajan tasalla koko rekrytointiprosessin ajan.

Riippuen rekrytoinnin laajuudesta, suoritamme yksittäisiä rekrytointeja tai ns. jatkuvia rekrytointeja. Olemme mukana rekrytointikumppaninanne myös, mikäli tarvitsette apua kokonaan uuden osaamisalueen tai kasvun aiheuttaman henkilöstötarpeen kohdatessa.

nainen selittää rekrytointiplveluiden hyödyistä
henkilöstövuokrausyritys kantaa vastuun työntekijästä

Miksi rekrytointi kannattaa ulkoistaa?

Jos yritys lähtee rekrytointiin itse riskit ovat olemassa. Pahimmassa tapauksessa rekrytointi on hidasta tai se epäonnistuu jopa täysin. Tästä syystä rekrytoinnin ulkoistaminen on yritykselle järkevämpi ratkaisu ja kokoajan yleisempää. Lopputulos on parempi, kun rekrytointiin erikoistunut yritys hoitaa sen asiakasyrityksen puolesta. Tällöin asiakasyritys voi käyttää aikansa omiin ydintoimiinsa.

Wellpackin henkilöstö on erikoistunut erilaisten rekrytointien toteuttamiseen. Rekrytointia tehdessä on tärkeää, että sen tekijällä on aiheesta kattava osaaminen.

Rekrytointipalvelut voivat helposti tehdä rekrytoinnit puolet nopeammin ja siltikin kokemuksen ja osaamisen ansiosta puolet paremmin. Tämä on pääsääntöisesti merkittävästi kustannustehokkaampaa kuin rekrytoinnin itse tekeminen.

Henkilöstövuokraus rekrytoinnin sijaan?

Henkilöstövuokraus on sopimukseen perustuva järjestely, jossa työvoimaa tarvitseva yritys tekee sopimuksen työntekijöitä vuokraavan yrityksen kanssa vastiketta vastaan. Henkiöstövuokrausyritys toimii työntekijän työnantajana, mutta työ tehdään käyttäjäyritykselle. Tämä mahdollistaa nopen reagoinnin kaikkiin tilanteisiin.

Henkilöstövuokraus on kannattavaa yritykselle, jolla on vaihtuva työvoiman tarve. Samalla lainsäädännölliset työsuhdeasiat, palkanmaksut ja laadunvalvonta siirtvät pois yrityksen taakalta vuokrayritykselle.

Wellpackillä on pitkän ajan kokemus henkilöstövuokrauksen alalta ja onnistumme loistavasti kartoittamaan asiakkaidemme tarpeet ja täyttämään ne.

henkilöstövuokraus
Wellpack Oy - Kuvitus 7

Miksi valita Wellpack

  • Wellpack tekee rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen vuosien kokemuksella
  • Ammattitaitoinen henkilöstömme varmistaa, että saatte käyttöönne oikeat ammattilaiset
  • Käytössämme on kattava henkilöstöpankki, työntekijät löytyvät nopeasti
  • Suhteemme asiakkaisiimme on henkilökohtainen ja vastaamme aina yksilöllisiin tarpeisiinne
  • Meillä ei tipu kynä pöydälle kello 16.00, vaan autamme teitä ja työntekijöitä  joustavasti tarpeittenne mukaan

Miten toimimme

Se mitä luvataan, se me myös tehdään. Hyvä yhteydenpito niin asiakkaisiin, kuin työntekijöihin on meille tärkeä asia

Meillä ei tipu kynä pöydälle 16.00, vaan autamme asiakkaitamme aina joustavasti tarpeiden mukaan.

Olemme toimineet jo vuodesta 2013 ja meidät tunnetaan luotettavana toimijana.

Meillä asioita hoitavat ihmiset, jotka aidosti välittävät

Me haluamme, että asiakkaamme menestyvät ja että heillä on tarvittavat henkilöstöresurssit. On tärkeää tuntea asiakkaan tarpeet ja asiakas hyvin, jotta voimme löytää heille oikeat työntekijät. Tarjoamme täten laadukkaampaa ja henkilökohtaisempaa palvelua kuin kilpailijamme. Varmistamme tämän toteutumisen hyvän yhteydenpidon avulla.

Wellpack Oy - Kuvitus 4

Tarjoamme henkilöstöpalveluita seuraavilla paikkakunnilla

Wellpack - Helsingin toimisto