Wellpack laskeutui Helsinki-Vantaalle – mukanaan parhaat työntekijät

Wellpack henkilöstöpalvelut valtaa nyt jalansijaa Helsinki-Vantaan lentokentän kupeessa. Määrätietoinen työskentely ja palveluiden jatkuva kehittäminen ovat tehneet Wellpackista halutun ja arvostetun toimijan työnantajien ja työntekijöiden keskuudessa. Helsinkiläisyritys näkee tulevaisuudessa pelkästään mahdollisuuksia.

“Yrityksemme menestyksen salaisuus on ammattitaitoinen ja asiakaspalveluhenkinen tiimimme, joka ymmärtää paikallisen työmarkkinan tarpeet ja pystyy tarjoamaan oikeanlaista palvelua niin työnantajille kuin työnhakijoillekin. Tämän kruunaa osaava työvoima, jota yhä tehokkaammin pystymme tavoittamaan ja tarjoamaan asiakkaillemme”, kertoo toimitusjohtaja Pia Hutchings.

Wellpackin toimitusjohtaja Pia Hutchings suhtautuu innoissaan Wellpackin uusiin mahdollisuuksiin

Wellpackin toiminta lentokentän ympärillä laajenee vauhdilla

Helsinki-Vantaan lentokentän ympärillä kasvava ja kehittyvä teollisuusmaailma tarjoaa erinomaisen ympäristön teollisuuden, tuotannon ja logistiikan ammattilaisten työllistämiseen. Olemme ottaneet tämän alueen mahdollisuudet haltuun ja kasvattaneet siellä määrätietoisesti toimintaamme.

Tarinamme alueella alkoi jo perustamisvuonnamme 2013, kun ensimmäiset työntekijät työllistyivät kauttamme suurterminaaliin lentokentän kupeessa. Asiakkuus on alusta lähtien ollut erittäin tärkeä osa kasvuamme. Pyrimme jatkuvasti tarjoamaan ja kehittämään laadukkaita rekrytointipalveluitamme alueen työnantajille.

Vuoden 2023 alussa aloitimme yhteistyön alueella toimivan teollisuusjätin kanssa, kun kauttamme työllistyi asiakkaamme tehtaalle ammattikoneistajia. Tästä toiminta alueella on lähtenyt kasvuun ja etsimme nyt uusia yhteistyökumppaneita alueelta.

Oikein toteutetulla markkinoinnilla työpaikka tavoittaa kymmeniä tuhansia silmäparia

Wellpack tulee tekemään parhaillaan kuluvalla tilikaudella toistaiseksi suurimman liikevaihtotuloksensa. Tämä on seurausta toiminnan määrätietoisesta ohjaamisesta nykyaikaisten rekrytointitapojen käyttöön ja aktiiviseen yhteydenpitoon asiakkaidemme kanssa.

Wellpackin viimeaikojen nopeaa kasvua on edistänyt sen ainutlaatuinen lähestymistapa rekrytointeihin. Uusimmilla digiratkaisuilla varustellut laadukkaat ja yksinkertaiset rekrytointiratkaisut täyttävät asiakkaiden tarpeet. Innovatiivinen ja tehokas rekrytointiprosessimme erottaa Wellpackin kilpailijoistaan ja tekeekin meistä erittäin kilpailukykyisen henkilöstöpalvelualan yrityksen.

Uudistetuilla helppokäyttöisillä työhakemuslomakkeilla tavoitamme rautaisia ammattilaisia, jopa työpaikan vaihtajia on viime aikoina alkanut ilmestyä enenevissä määrin. Tällaiset, jo töissä käyvät huippuosaajat eivät lähde täyttämään kankeita työnhakulomakkeita. Heidät tavoitamme onnistuneesti pikalomakkeilla, jonka jälkeen teemme kattavan selvityksen henkilön osaamisesta normaaliin tapaan.

Wellpackin tiimistä löytyy paljon erilaista osaamista. Digitaalisilla ratkaisuilla tavoitamme valtavasti ihmisiä, jotka rekrytointikonsulttimme työllistävät sopiviin työpaikkoihin

Tule mukaan edistämään yhä parempia rekrytointiprosesseja

Wellpack on nopeassa kasvussa tarjoamalla laadukkaita ja yksilöllisiä henkilöstöratkaisuja yhteistyökumppaneilleen. Välittämämme osaava työvoima on avainasemassa menestyksemme kanssa. 

Kauttamme rekrytoidessa olet mukana edistämässä sujuvamman rekrytointiprosessin syntyä.