Case Temet International Oy: Rekrytointiin kului alle 24 tuntia

Temet International Oy

Rekrytointi sujui erittäin hyvin. Ensimmäisestä kontaktista meni alle 2 työpäivää kun saatiin meille sopiva henkilö töihin. Palvelu oli sujuvaa ja molemmin puolin avoimet kysymykset ratkesivat nopeasti.

Katsoin aikaleiman puhelimesta, torstaina iltapäivällä 14.53 oli ensimmäinen kontakti rekryyn liittyen. Perjantaina löytyi sopiva henkilö ja haastatteluaika. Maanantaina työntekijä oli jo 6.30 töissä.”

Ville Karhinen, Manufacturing Development Engineer – Temet International Oy

Suomalainen Temet valmistaa maailman luotettavimmat ja edistyksellisimmät ratkaisut ihmishenkien ja omaisuuden suojaamiseen. Temetin ammattilaiset tekevät väestönsuojan suunnittelua, rakentamista kuin elinkaaren aikaisten vaatimusten toteuttamista suojan saneerauksesta sen modernisointiin.

AsiakasTemet International Oy
Rekrytoinnin tyypiHenkilöstövuokraus
ToimialaTeollisuus

Temet jätti Wellpackille toimeksiannon – 21 tuntia myöhemmin kilahti

Temetin ja Wellpackin yhteistyö on oiva esimerkki molemminpuolisesta onnistuneesta kommunikaatiosta, joka nopean reagoinnin kautta johti alle 24 tuntia kestäneeseen rekrytointiprosessiin.

Temet jätti Wellpackille toimeksiannon kokoonpanijan vuokratyöntekijästä torstaina – työnhakijoita luvattiin esitellä maanantaina. Työpaikkailmoitus julkaistiin tavalliseen tapaan kaikilla suurilla työpaikkasivustoilla sekä niin sanottua työnhakijapankkia alettiin välittömästi käydä läpi. 

Työnhakijapankilla tarkoitetaan kaikkien työnhakijoiden yhteystietoja, jotka eivät edellisistä hauista ole työpaikkaa saaneet, ovat hakeneet töitä avoimen työhakemuksen kautta tai ovat joskus aikaisemmin kauttamme työllistyneet.

Perjantaina asiakas sai hyviä uutisia

Muutamaa puhelua myöhemmin torstai-iltapäivällä sopiva työntekijä oli työnhakijapankin kautta löytynyt. Perjantaiaamuna Temet sai kuulla hyviä uutisia, kun työntekijä esiteltiin heille.

Työntekijä meni välittömästi haastetteluun ja kello 13 perjantaina työsopimus oli jo kirjoitettu. Työntekijä aloitti Temetillä maanantaina työt. Koko toimeksiannon toteuttamiseen kului aikaa alle 24 tuntia – täsmälleen 21 tuntia. 
“Tällaiset caset todistavat sen, että meidän kokoinen yritys kykenee reagoimaan yritysten tarpeisiin nopeasti. Meille voi soittaa koska vain ja asia käsitellään saman tien”, toteaa Wellpackin rekrytointikonsultti Pekka Suhonen.