Case Lifa air Oy: Wellpack henkilöstökumppanina mukana taistelussa koronaa vastaan

Lifa-air Oy

”Lifa-air lähes kymmenkertaisti liikevaihtonsa vuosina 2020-2021. Wellpack oli henkilöstökumppanina kasvussa vahvasti läsnä rekrytoimalla Lifa-airille tuotannon ammattilaisia.

Lifa-air tarvitsi tehtaalleen jatkuvasti tuotantotyöntekijöitä, pakkaajia sekä operaattoreita, kun liiketoiminta kasvoi. Wellpack vastasi Lifa-airin henkilöstötarpeisiin ja yhteistyö oli molemmin puolin sujuvaa.”

Eppu Mäkipää, Tuotantojohtaja – Lifa Air

Lifa Air on Helsingissä vuonna 1988 perustettu ilmanpuhdistuslaitteita valmistava yritys. Lifa-airin puhdistuslaitteet- ja menetelmät perustuvat lähes 30 vuoden kokemukseen ja pitkäaikaiseen tutkimus- ja kehitystyöhön.

AsiakasLifa-air Oy
Rekrytoinnin tyypiVuokratyö
ToimialaTuotanto & teollisuus
lifaair-tuotanto
Lifa-airin tehtaalla valmistetaan muun muassa kasvomaskeja

Korona yllätti tehtaan

Koronan iskiessä maskiteollisuuden valmistaja Lifa-air tarvitsi nopeasti työntekijöitä. Tehtävät vaihtelivat terveysteknologian erilaisista työtehtävistä aina koneenkäyttäjistä prosessityöntekijöihin ja operaattoreihin.

Yhteistyön lähdettyä liikkeelle pystyimme toimittamaan heille henkilökuntaa erittäin nopeasti. Parhaimmillaan työntekijöitä oli samaan aikaan yli 30. Tutustuimme yritykseen asiakaskäynnillä tiimimme kanssa ja muutaman päivän päivän kuluttua siitä ensimmäiset työntekijät aloittivat. Yhteydenpito oli tiivistä ja toimivaa läpi yhteistyön.

Saimme paljon kiitosta yhteistyömme aikana asiakkaalta sekä työntekijöiltä joustavasta tavastamme toimia. Yhteistyö oli haasteellinen, mutta onnistunut ja antoisa”, kertoo Wellpackin myyntipäällikkö Pia Hutchings.