Case Kavika Oy: Wellpack rekrytointikumppanina kansainvälisessä kasvussa

Kavika HealthCare Oy

”Yhteistyö Wellpackin kanssa sujui erittäin hyvin. He kuuntelevat asiakkaan tarpeita tarkasti ja tarjoavat sellaisia kandidaatteja, jotka todella sopivat siihen tehtävään.”

Jarmo Hakkarainen, Toimitusjohtaja – Kavika HealthCare Oy

Kavika HealthCare Oy luo ja toimittaa toiminnallisia ja esteettisiä kiintokalusteita sekä vaunuja terveydenhuoltoon – sairaaloihin, puhdastiloihin ja laboratorioihin. KavikaHealtCare on tuotteidensa kautta edistämässä ihmisten hyvinvointia. Korkea laatu, toimiva muotoilu, hygieenisyys ja turvallisuus ovat yrityksen tärkeitä arvoja.

AsiakasKavika HealthCare Oy
Rekrytoinnin tyypiToimihenkilön suorarekrytointi
ToimialaTuotanto & teollisuus

Mekaniikkasuunnittelijan suorarekrytointi

Kavika HealthCare laajentaa toimintaansa ripeästi Skandinaviassa ja Sakasassa. Yritys tarvitsi mekaniikkasuunnittelijaa vahvistamaan tuotekehitystiimiään.

Wellpackin ja Kavikan pitkä toimiva yhteistyö pitää sisällään henkilöstövuokrausta sekä suorarekrytointeja. Toimivan yhteistyön perustana on hyvä yhteydenpito ja tarpeisiin vastaaminen. 

Wellpack oli luonnollinen kumppani toimeksiannon toteuttamiseen aiemman onnistuneen yhteistyön vuoksi. 

Toimeksiannon pohjalta laitettiin Wellpackilla rekrytoinnin rattaat pyörimään. Osaava rekrytiimimme löysi sopivia kandidaatteja, joiden joukosta asiakkaalle esiteltiin parhaat. Asiakas tekee aina valinnan viimekädessä.