Case Talma Ski: kausityöntekijöitä digirekrytoinnin avulla – näin se kävi

Talma Ski

Vuonna 2020 vuoden lähikeskukseksi valittu Talma Ski laskettelukeskus on koko perheen hiihtokeskus. Sipoossa paraatipaikalla sijaitseva laskettelukeskus perustettiin vuonna 2012.

AsiakasTalma Ski
Yhteistyön alkaminenSyksy 2022
ToimialaHiihtoalakeskus
Yhteistyön sisältöRekrytointikampanjoiden suunnittelu ja toteutus, tekstisuunnittelu ja laskeutumissivujen teko

“Yhteistyö Wellpackin kanssa sujui oikein hyvin. Kiireisestä aikataulusta ja myöhäisestä yhteydenotostamme huolimatta sopivia hakijoita saatiin nopeasti. Rekrytoinnin osittainen ulkoistus helpotti koko rekrytointiprosessia.”

-Hanna Hämäläinen, Talma Ski

Digirekrytoinnilla tulosta

Wellpack ja Talma Ski aloittivat yhteistyön loppusyksyllä 2022. Talma Ski tilasi Wellpackilta kausityöntekijöitä tulevaa talvea varten hiihtokeskukseen. Koska töiden alkuun oli vain vähän aikaa, rekrytointistrategiaksi valittiin räväkkä digimarkkinointikampanja. 

Wellpack toteutti toimeksiannon luomalla kyseistä työpaikkaa varten asiakkaan visuaalisella ilmeellä sekä logolla varustellun laskeutumissivun sekä eri laitteille räätälöidyt mainokset työpaikasta. Some-mainokset kohdennettiin datapohjaisesti halutulle kohderyhmälle. 

Työpaikkaan osoitettiin sosiaalisen median kautta suurta kiinnostusta. Sopivat kandidaatit aloittavatkin joulukuussa työt Talma Ski:llä.

Kampanjan kesto:3 viikkoa
Kustannus per vastaanotettu hakemus:10,70€
Hakemuksia vastaanotettu:39
Logon ja brändin pohjalta luotu yksi mainospohja
Kampanjaa varten luotu räätälöity laskeutumissivu mobiilinäkymässä

Rekrytointi kausitöihin voi olla hektistä

Hanna Hämäläinen Talma Ski:stä kertoo, että työntekijät laskettelukeskuksessa vaihtelevat kaudesta toiseen: “Suuri osa rinnetyöntekijöistä on nuoria. Työskentely täällä sopii tiettyyn elämäntilanteeseen mainiosti, kun työtä voi tehdä esimerkiksi opiskelun ohella. Monet lähtevät kuitenkin armeijaan tai jatko-opiskelemaan talvien välissä, joten uusia tekijöitä tarvitaan joka talvi.”

Talma Ski hoitaa omaa rekrytointiaan itse, mutta käyttää kiireisen talvikauden lähestyessä ulkopuolisten rekrytoinnin ammattilaisten apua. Hämäläinen kertoo, että tunku töihin on kovaa: “Hakemuksia tulee valtavasti, tämä on hyvin haluttu työpaikka. Hakijoita tulee joka suunnasta, myös laskettelukeskuksen vierailijoilta. Helpottaa valtavasti, kun joku muukin etsii työntekijöitä ja kahlaa hakemuksia läpi samalla”.