Löydä kauttamme oikeat osaajat

Vuokratyöfirma – Wellpack Oy

Wellpack on kotimainen vuokratyöfirma joka on perustettu vuonna 2013. Meidän toimihenkilöillä on vankka kokemus henkilöstöpalvelualalta. Toiminta-ajatuksemme pohjautuu sekä asiakasyritysten että työntekijöiden edun ajatteluun. Tarjoamme helpot ja kustannustehokkaat ratkaisut yritysten henkilöstön hallintaan. Olipa kyse kiireapulaisista tai pidempiaikaisesta vuokratyövoimasta palvelumme sopivat juuri teille. Voit tutustua lisää meidän palveluihin ja toimialoihimme täältä.

Työvoimalle tarvetta?

Wellpack tarjoaa helpot ja kustannustehokkaat ratkaisut yrityksenne henkilöstötarpeisiin.

Mikä vuokratyöfirma oikein on?

Vuokratyöfirma on mielekästä ajatella työntekijöiden ja työnantajien kohtaamispaikkana. Tänne meille hakeutuvat työntekijät, jotka kertovat osaamisensa, kokemuksensa, sekä toiveet työpaikkaa koskien, kuten työajat ja tehtävät. Samalla tavalla työnantajat kertovat tehtävistään, johon tahtoisivat vuokrata työvoimaa, sekä siitä millaisen työntekijän he haluaisivat heille töihin. Me osaamme sitten yhdistää työntekijän ja työnantajan, jolloin kaikki saa haluamansa. 

Miten työntekijöiden palkkaaminen vuokratyöfirman kautta oikein toimii?

Käytännössä työntekijöiden palkkaus toimii siten, että työntekijä solmii sopimuksen vuokratyöfirman kanssa, eikä asiakasyrityksen kanssa. Työntekijä siis tekee työtehtäviä, jotka asiakasyritys hänen tahtoo tekevän, mutta vuokratyöfirman palkkalistalla. Asiakasyritys saa siis itse valvoa työntekijän suoriutumista ja vuokratyöfirmalle jää kaikki työlainsäädännön velvollisuudet. Näitä ovat esimerkiksi palkanmaksu ja vakuutukset. Jotta vuokratyöntekijän hankkiminen olisi mahdollisimman helppoa, ainoat laskut vuokratyövoiman käytöstä muodostuvat tehdystä työstä, johon on lisätty palkkakerroin.

Miksi yrityksen kannattaa käyttää vuokratyöfirmaa?

Päälimmäisenä syynä vuokratyövoiman käyttö kannattaa siksi, koska se vähentää asiakasyrityksen työtaakkaa huomattavasti. Asiakkaan ei tarvitse itse järjestää hakuja, käydä hakemuksia läpi, haastatella, sekä pohtia sopimus- ja lakisääteisiä asioita. Vuokratyöyrityksen kautta asiakas saa juuri hänelle räätälöityä työvoimaa. Vuokratyö on nopea ja helppo vaihtoehto, ja tällä tavalla voidaan varmistaa, että jokainen osapuoli pystyy keskittymään siihen, minkä osaa parhaiten.

Miksi yrityksen kannattaa käyttää vuokratyöfirmaa

Mikäli yrityksellänne on tarvettä vuokratyövoimaan, ota rohkeasti yhteyttä puhelimiste  +358 400 551 779, voit jättää myös tietosi yhteydenottolomakkeeseen niin otamme sinuun yhteyttä.

Harhaluulot vuokratyöstä ja vuokratyöfirmoista

Vuokratyöstä ja vuokratyöfirmoista liikkuu paljon huhuja joihin voi törmätä uutisissa ja internetin keskustelupalstoilla. Siksi haluamme muistuttaa kaikkia siitä, että vuokratyöntekijällä on täysin samat oikeudet kuin kenellä tahansa muullakin työntekijällä. Vuokratyöhön sovelletaan samaa lainsäädäntöä kuin muihinkin työsuhteisiin. Työsuhteen ehdot perustuvat työlainsäädäntöön ja kyseisen alan soveltamaan työehtosopimukseen. Vuokratyöntekijälle ei siis makseta pienempää palkkaa kuin muille. Vuokratyösuhteisiin pätee siis muihin työsuhteisiin nähden yhtäläiset lait ja oikeudet. Olemme purkaneet blogissamme kaikki yleisimmät harhaluulot vuokratyöstä

Wellpack Oy: Ratkaisu työvoimanne tarpeisiin

Wellpack Oy tarjoaa helpot ja kustannustehokkaat ratkaisut yrityksenne henkilöstötarpeisiin. Olipa kyse kiireavusta tai pidempiaikaisesta vuokratyövoimastasta, meidän palvelumme sopivat juuri teille.

Ota yhteyttä:

Autamme teitä mielellämme yrityksenne henkilöstötarpeissa.

Pia Hutchings


Toimialajohtaja

Wellpack Oy on kotimainen yritys ja luotettava työnantaja. Luotettavan toimijan kanssa on turvallista toimia.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on jotakin kysyttävää tai tarvitset apua yrityksesi rekrytoinnin kanssa, ota meihin yhteyttä. Meillä on ilo työskennellä kanssasi. Katso kaikki yhteystiedot. Voit myös jättää tietosi oheiseen lomakkeeseen niin otamme sinuun yhteyttä.