Löydä kauttamme oikeat osaajat

Vuokratyö – Mitä vuokratyö on ja miksi se kannattaa?

Työelämä on ollut suurien muutoksien alla jo vuosia. Perinteiset työsuhteet ovat saaneet kokea paljon muutoksia, kun ketterämmät palkkauskeinot, kuten vuokratyö ovat tulleet muotiin. Vuokratyön nouseminen suosioon ei ole ollut sattumaa. Monelle työntekijälle ja työnantajalle on huomattavasti mielekkäämpää, kun välissä on taho, joka hoitaa vaikeimmat rekrytointiin liittyvät asiat ja valvoo molempien osapuolien etua.

Työvoimalle tarvetta?

Wellpack tarjoaa helpot ja kustannustehokkaat ratkaisut yrityksenne henkilöstötarpeisiin.

Mitä on vuokratyö?

Vuokratyö on sitä, kun työntekijä tekee henkilöstöpalveluyrityksen kautta asiakasyritykselle töitä. Vuokratyössä on kolme osapuolta; työntekijä, vuokratyötä välittävä yritys, sekä asiakasyritys.

Miten vuokratyö toimii?

Vuokratyöfirma on mielekästä ajatella työntekijöiden ja työnantajien kohtaamispaikkana. Tänne hakeutuvat työntekijät, jotka kertovat osaamisensa, kokemuksensa, sekä toiveet työpaikkaa koskien, kuten työajat ja tehtävät. Samalla tavalla työnantajat kertovat tehtävistään, johon tahtoisivat vuokrata työvoimaa, sekä siitä millaisen työntekijän he haluaisivat heille töihin. Vuokratyöfirma sitten yhdistää työntekijän ja työnantajan, jolloin kaikki saa haluamansa. 

Käytännössä vuokratyö toimii siten, että työntekijä solmii sopimuksen vuokratyöfirman kanssa, eikä asiakasyrityksen kanssa. Työntekijä siis tekee työtehtäviä, jotka asiakasyritys hänen tahtoo tekevän, mutta vuokratyöfirman palkkalistalla. Asiakasyritys saa siis itse valvoa työntekijän suoriutumista ja vuokratyöfirmalle jää kaikki työlainsäädännön velvollisuudet. Näitä ovat esimerkiksi palkanmaksu ja vakuutukset. Tämä antaa työsuhteelle huomattavasti enemmän joustavuutta.

Miksi vuokratyö kannattaa?

Vuokratyö kannattaa siksi, koska se vähentää työnantajan työtaakkaa huomattavasti. Työnantajan ei itse tarvitse järjestää hakua, käydä hakemuksia läpi, haastatella, sekä pohtia sopimusteknisiä asioita. Vuokratyöyrityksen kautta asiakasyritys saa juuri hänelle räätälöityä työvoimaa, ilman riskejä. Vuokratyö on nopea ja helppo vaihtoehto, ja tällä tavalla voidaan varmistaa, että jokainen osapuoli pystyy keskittymään siihen, minkä osaa parhaiten. 

Vuokratyön edut pähkinänkuoressa

  • Työvoiman hankinta nopeaa ja helppoa
  • Sopimustekniset ja työlakitekniset asiat jäävät henkilöstövuokrausyritykselle
  • Ammattitaidolla valittu työntekijä juuri tiettyyn tehtävään
  • Halutessa hyvin joustavaa eri työtehtävien suhteen
  • Molemminpuolinen edunvalvonta
Vuokratyö - vuokratyövoimaa

Meille työvoiman välityksessä tärkeintä on avoimuus ja hyvä yhteydenpito niin asiakkaisiin, kuin työnhakijoihin.”

Työnhakijalle

Wellpack on paikka, jossa tekijä ja työ kohtaa. Tarvitsemme jatkuvasti erilaisia työntekijöitä erilaisiin työtehtäviin. Sinä voit olla juuri se, mitä asiakkaamme etsivät! Katso avoimet työpaikat.

Yrityksille

Tutustu lisää vuokratyövoiman etuihin. Tarvitseeko yrityksenne tarkkaan valittua työvoimaa? Anna meidän hoitaa rekrytoinnin vaikeimmat osuudet, niin hankimme täydellisen työntekijän teillekkin. (Yhteystiedot)

Wellpack Oy: Ratkaisu työvoimanne tarpeisiin

Wellpack Oy tarjoaa helpot ja kustannustehokkaat ratkaisut yrityksenne henkilöstötarpeisiin. Olipa kyse kiireavusta tai pidempiaikaisesta vuokratyövoimastasta, meidän palvelumme sopivat juuri teille.

Ota yhteyttä:

Autamme teitä mielellämme yrityksenne henkilöstötarpeissa.

Pia Hutchings


Toimialajohtaja

Wellpack Oy on kotimainen yritys ja luotettava työnantaja. Luotettavan toimijan kanssa on turvallista toimia.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on jotakin kysyttävää tai tarvitset apua yrityksesi rekrytoinnin kanssa, ota meihin yhteyttä. Meillä on ilo työskennellä kanssasi. Katso kaikki yhteystiedot. Voit myös jättää tietosi oheiseen lomakkeeseen niin otamme sinuun yhteyttä.