Löydä kauttamme oikeat osaajat

Työvoiman vuokraus

Työvoiman vuokrauksessa asiakasyritys (käyttäjäyritys) vuokraa työntekijänsä työvoimaa vuokraavalta yritykseltä (Wellpack).

Työvoimaa vuokrattaessa on kolme sopimusosapuolta. Vuokrausyrityksen ja työntekijän välillä on työsopimus, jossa vuokrauksesta täytyy sopia. Vuokrausyrityksen ja käyttäjäyrityksen välillä on puolestaan sopimus työvoiman vuokraamisesta. Vuokrattu työntekijä on kuitenkin työsuhteessa vain alkuperäiseen työnantajaansa eli vuokrausyritykseen, jonka on huolehdittava työsopimuksen mukaisista velvollisuuksistaan työntekijään kohtaan. Lainsäädännölliset työsuhdeasiat, palkanmaksut ja työterveyshuollon taakka siirtyy käyttäjäyrityksen harteilta vuokrausyritykselle.  Käyttäjäyrityksen ja vuokratun työntekijän välille ei synny näin ollen työsuhdetta. Vuokrausyritys on tällöin työntekijän työnantaja, mutta työtä suoritetaan käyttäjäyrityksessä. Käyttäjäyritys ohjaa ja valvoo työntekijää ja määrää tämän tekemän työn sisällön.

Vuokratyössä maksat vain oleellisesta

Jotta vuokratyöntekijän hankkiminen olisi mahdollisimman helppoa, käyttäjäyritys maksaa vuokratusta työvoimasta vuokrausyritykselle sovitun kertoimen mukaisesti. Kerroin muodostuu työntekijän tehty työ + kerroin.

Kerroin muodostuu kustannuksista, jotka syntyvät vuokratyöntekijän palkka- ja muista palkan lisäkustannuksista, yrityksen noudattamasta työehtosopimuksesta (TES). Yrityksenne ei siis joudu maksamaan useita eri maksuja vuokratyöntekijään liittyen. Mitä enemmän tunteja vuokratyöntekijä tekee, sitä halvemmaksi se suhteessa käy, sillä kiinteiden sivukulujen suhde tehdyn työn määrään pienenee. Luonnollisesti, yritys maksaa myös vain työntekijän tehdystä työstä. Mikäli työntekijä on esimerkiksi sairaslomalla, maksaa vuokrausyritys kyseisen työntekijän palkan.

Työvoiman vuokraukseen liittyy monia etuja, esimerkiksi yritysriskin pieneneminen ja palvelun joustavuus. Työvoiman vuokraus auttaa yrityksiä esimerkiksi saamaan tilapäistä ja lyhytaikaista työvoimaa muuten kuin palkkaamalla työntekijöitä suoraan.

Työvoiman vuokraus

Meille työvoiman vuokrauksessa tärkeintä on avoimuus ja hyvä yhteydenpito niin asiakkaisiin, kuin työnhakijoihinkin. Pyrimme täyttämään jokaisen henkilöstövuokraustoimeksiannon aina mahdollisimman nopeasti, mahdollisimman parhaalla tavalla.”

Miksi työvoiman vuokraus kannattaa?

Työvoiman vuokraus on kannattavaa yritykselle, jolla on minkäänlaista tarvetta työvoimalle. Työvoimaa vuokraamalla yritykseltä säästyy huomattavasti aikaa rekrytoinnissa. Samalla lainsäädännölliset työsuhdeasiat, palkanmaksut ja laadunvalvonta siirtyvät pois yrityksen taakalta vuokrayritykselle. Täten yritys voi keskittyä ydinosaamiseensa. Yritykset usein myös haluavat uutta osaamista työpaikalle vuokratyön muodossa, jolloin valmiiksi palkkalistoilla olevat työntekijätkin kehittyvät.

Wellpack Oy: Ratkaisu työvoimanne tarpeisiin

Wellpack Oy tarjoaa helpot ja kustannustehokkaat ratkaisut yrityksenne henkilöstötarpeisiin. Olipa kyse kiireavusta tai pidempiaikaisesta vuokratyövoimastasta, meidän palvelumme sopivat juuri teille.

Olemme ammattilaisia seuraavilla toimialoilla:

teollisuus

TEOLLISUUS

Olemme työllistäneet teollisuuteen mm-. hitsaajia, särmääjiä, teollisuusmaalareita, sekä monia muita alansa ammattilaisia.

tuotanto

TUOTANTO

Meidän toimihenkilöillä on monien vuosien kokemus tuotannonalan rekrytoinneista ja henkilöstövuokrauksesta.

logistiikka ja kuljetus

LOGISTIIKKA JA KULJETUS

Ymmärrämme logistiikka-alan muuttuvat henkilöstötarpeet, joten olemme kehittäneet nopean rekrytointimallin, jolla takaamme työvoima saatavuuden.

kiinteistö- ja huoltotyöt

KIINTEISTÖ- JA HUOLTOALAT

Ymmärrämme hyvän ja ammattitaitoisen kiinteistö- ja huoltohenkilökunnan arvon ja siksi suoritammekin rekrytoinnit sydämellä.

Ota yhteyttä:

Autamme teitä mielellämme yrityksenne henkilöstötarpeissa.

Pia Hutchings


Toimialajohtaja

Wellpack Oy on kotimainen yritys ja luotettava työnantaja. Luotettavan toimijan kanssa on turvallista toimia.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on jotakin kysyttävää tai tarvitset apua yrityksesi rekrytoinnin kanssa, ota meihin yhteyttä. Meillä on ilo työskennellä kanssasi. Voit myös jättää tietosi oheiseen yhteydenottolomakkeeseen niin otamme sinuun yhteyttä.

Anna nimesi.
Anna toimiva puhelinnumero.
Kirjoita viestisi.