Löydä kauttamme oikeat osaajat

Työvoiman vuokraus

Työvoiman vuokrauksessa yritys vuokraa työntekijänsä henkilöstökumppaniltaan. Henkilöstökumppani löytää työntekijät asiakasyritykselle heidän omien vaatimusten mukaan. Näin säästyy asiakkaan omaa aikaa.

Työvoiman vuokraus tuo joustoa liiketoimintaasi

Työvoiman vuokraukseen liittyy monia etuja, esimerkiksi yritysriskin pieneneminen ja palvelun joustavuus. Työvoiman vuokraus mahdollistaa yrityksiä hankkimaan tilapäistä ja lyhytaikaista työvoimaa ilman että, heidän tarvitsee palkkata työntekijöitä suoraan omille kirjoille.

Työvoiman vuokraus

Meille työvoiman vuokrauksessa tärkeintä on avoimuus ja hyvä yhteydenpito niin asiakkaisiin, kuin työnhakijoihinkin. Pyrimme täyttämään jokaisen henkilöstövuokraustoimeksiannon aina mahdollisimman nopeasti, mahdollisimman parhaalla tavalla.”

Wellpack Oy: Ratkaisu työvoimanne tarpeisiin

Wellpack Oy tarjoaa helpot ja kustannustehokkaat ratkaisut yrityksenne henkilöstötarpeisiin. Olipa kyse kiireavusta tai pidempiaikaisesta vuokratyövoimastasta, meidän palvelumme sopivat juuri teille.

Olemme ammattilaisia seuraavilla toimialoilla:

logistiikka ja kuljetus

LOGISTIIKKA JA KULJETUS

Ymmärrämme logistiikka-alan muuttuvat henkilöstötarpeet, joten olemme kehittäneet nopean rekrytointimallin, jolla takaamme työvoima saatavuuden.

tuotanto ja teollisuus

TEOLLISUUS JA TUOTANTO

Olemme työllistäneet teollisuuteen ja tuotannon eri tehtäviin mm. hitsaajia, kokoonpanijoita, maalareita, sekä monia muita alansa ammattilaisia.

myynti ja asiakaspalvelu

MYYNTI JA ASIAKASPALVELU

Myynti ja asiakaspalvelu kävelevät käsi kädessä. Ymmärrämme hyvän asiakaspalvelun ja ammattitaitoisen myynnin yrityksen arvolle. Hanki meiltä myynnin ja asiakaspalvelun moniosaajat.

kiinteistö- ja huoltoalat

KIINTEISTÖ- JA HUOLTOALAT

Ymmärrämme hyvän ja ammattitaitoisen kiinteistö- ja huoltohenkilökunnan arvon ja siksi suoritammekin rekrytointiprosessit sydämellä.

Ota yhteyttä:

Autamme teitä mielellämme yrityksenne henkilöstötarpeissa.

Pia Hutchings


Toimialajohtaja

Wellpack Oy

Wellpack Oy on kotimainen yritys ja luotettava työnantaja. Luotettavan toimijan kanssa on turvallista toimia.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on jotakin kysyttävää tai tarvitset apua yrityksesi rekrytoinnin kanssa, ota meihin yhteyttä. Meillä on ilo työskennellä kanssasi. Voit myös jättää tietosi oheiseen yhteydenottolomakkeeseen niin otamme sinuun yhteyttä.

Anna nimesi.
Anna toimiva puhelinnumero.
Kirjoita viestisi.