Löydä kauttamme oikeat osaajat

Rekrytointipalvelut yrityksille

Tarvitseeko yrityksesi osaajia? Onko vastaan tullut yllättävä ruuhkapiikki ja tekijät ovat vähissä? Tarvitsetteko apua rekrytoinnin kanssa? Wellpack Oy:n rekrytointipalvelut auttavat sinua kaikessa rekrytointiin liittyvässä.

Rekrytointi on suuri investointi ja sen riskit kannattaa minimoida. Parhaimmassa tapauksessa rekrytointi tuo yritykselle rahaa ja menestystä. Pahimmassa tapauksessa se vahingoittaa yrityksen toimintaa merkittävästi, hidastaa liiketoimintaa ja tuo turhaa päänvaivaa. Lue laajemmin rekrytoinnista täältä.

Rekrytointipalvelumme avulla yrityksesi saa käyttöönsä juuri oikeat osaajat ja ammattilaiset. Näin yrityksellenne jää enemmän resursseja ja kallisarvoista aikaa ydintoimintojen hoitamiseen. 

Tarvetta rekrytointipalveluille?

Wellpack tarjoaa helpot ja kustannustehokkaat ratkaisut yrityksenne henkilöstötarpeisiin.

Yrityksen kasvu lähtee onnistuneesta rekrytoinnista

Vuosien kokemuksen ansiosta me hoidamme rekrytointiprosessin ammattitaidolla ja ripeästi. Mikäli olette ulkoistamassa rekrytointia tai etsimässä uutta rekrytointikumppania valitsemalla meidät varmistatte sen, että rekrytointi onnistuu. 

Pidämme viestinnän asiakkaaseen mahdollisimman aktiivisena koko prosessin ajan. Meidän henkilöstömme huolehtii siitä, että pysytte ajan tasalla koko rekrytointiprosessin ajan

Riippuen rekrytoinnin laajuudesta, suoritamme yksittäisiä rekrytointeja tai ns. jatkuvia rekrytointeja. Olemme mukana rekrytointikumppaninanne myös, mikäli tarvitsette apua kokonaan uuden osaamisalueen tai kasvun aiheuttaman henkilöstötarpeen kohdatessa. Lisää erilaisista rekrytointimalleista tuonnempana.


Henkilöstövuokraus rekrytoinnin sijaan?

Moni yritys on havainnut, että henkilöstövuokraus on oiva tapa hankkia uusia työntekijöitä. Henkilöstövuokraus on sopimukseen perustuva järjestely, jossa työvoimaa tarvitseva yritys tekee sopimuksen työntekijöitä vuokraavan yrityksen kanssa vastiketta vastaan. Henkiöstövuokrausyritys toimii työntekijän työnantajana, mutta työ tehdään käyttäjäyritykselle. Tämä mahdollistaa nopen reagoinnin kaikkiin tilanteisiin. Henkilöstövuokrauksen ansiosta lisäkäsien saaminen on nopeaa, helppoa ja joustavaa. 

Henkilöstövuokraus on kannattavaa yritykselle, jolla on välitön työvoiman tarve. Henkilöstöä vuokraamalla yritykseltä säästyy huomattavasti aikaa rekrytoinnissa. Samalla lainsäädännölliset työsuhdeasiat, palkanmaksut ja laadunvalvonta siirtvät pois yrityksen taakalta vuokrayritykselle. Täten yritys voi keskittyä ydinosaamiseensa. 

Wellpack Oy:llä on pitkän ajan kokemus henkilöstövuokrauksen alalta ja onnistumme loistavasti kartoittamaan asiakkaidemme tarpeet ja täyttämään ne. 

Lue lisää Wellpackin henkilöstövuokrauksesta

Wellpack Oy Henkilöstövuokraus ja rekrytointipalvelut

Meille tärkeää on asiakkaiden tunteminen ja hyvä yhteydenpito

Meidän rekrytointipalvelut

Rekrytointi on muuttuva ala. Yksikään rekrytointi ei ole täysin samanlainen kuin edellinen. Työvoiman tarve yritykselle on aina yksilöllistä. Siihen vaikuttavat mm. yrityksen koko, tarvittavien työntekijöiden määrä ja tarvittavan työvoiman ajankohta ja kesto. Meidän rekrytointipalvelut voi jakaa karkeasti kolmeen eri kategoriaan; yksittäiseen, jatkuvaan ja laajaan rekrytointiin. Meiltä löydätte alan ammattilaiset juuri teidän tarpeiden mukaan.

Yksittäinen rekrytointi

Kun yrityksenne tarvitsee työvoimaa kertaluontoisesti, puhutaan yksittäisestä rekrytoinnista. Etsimme teille tarvittavat ammattilaiset välittömästi henkilöstövuokrauspalvelumme kautta tai tarvittaessa suorahakuna käyttäen apuna suurimpia rekrytointikanavia. Vaativissakin rekrytointitarpeissa kattavat verkostomme takaavat, että löydämme osaajia juuri teidän tarpeisiinne. 

Jatkuva rekrytointi

Me täytämme asiakkaidemme työvoimatarpeet esim. ruuhkahuippujen ja lomasesonkien aikana jatkuvalla rekrytoinnilla. Luottamuksellinen yhteistyö asiakkaamme kanssa johtaa siihen, että pystymme varautumaan työvoimantarpeen huippuihin ja toimittamaan osaavaa työvoimaa ajoissa. Pitkäaikaisten asiakkaidemme tarpeet tiedämme jo hyvissä ajoin ja vuosien aikana onkin syntynyt useampia hyvin toimivia kombinaatioita.

Laaja rekrytointi

Voimakkaassa kasvussa oleva yritys tarvitsee mahdollisesti paljon uutta työvoimaa. Näin voi käydä myös yrityksen siityessä uudelle osaamisalueelle. Tällaiset suuret muutokset aiheuttavat paljon päänvaivaa ja epätietoisuutta. Tällöin rekrytointikonsulttimme auttavat löytämään ammattitaitoista henkilökuntaa vaivattomasti. Näin asiakkaamme voi keskittyä olennaiseen, eli omaan ydintoimintaansa.

Wellpack Oy Henkilöstövuokraus ja rekrytointipalvelut

Meillä on Wellpackin kanssa toimiva ja pitkä historia. He tietävät milloin tarvitsemme lisää työntekijöitä ja ovat aina valmiina auttamaan kun tarve on

-Tyytyväinen asiakasyritys


Rekrytointiprosessimme kattaa seuraavat osa-alueet

Kuten sanottu, rekrytointi on moniulotteinen prosessi. Prosessi on aina hieman erilainen riippuen työnantajan tarpeista. Käydäämpä läpi rekrytointiprosessiin yleensä kuuluvat vaiheet. Näitä ei ole kiveenhakattu vaan jokainen prosessi on erilainen riippuen asiakasyrityksen tarpeista.

1. Asiakkaan tarpeiden kartoitus

Me haluamme, että asiakasyrityksemme menestyy ja heillä on tarvittavat henkilöstöresurssit. On tärkeää tuntea asiakkaan tarpeet ja tuntea asiakas hyvin, jotta voimme löytää oikeat työntekijä. Haluammekin tehdä pitkäkestoista yhteistyötä asiakkaiden kanssa. 

2. Työntekijöiden löytäminen

Kattavan verkostomme avulla löydämme ammattitaitoista työvoimaa asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin. Wellpackin henkilöstöpankki on kattava, jonka ansiosta oikean osaajan löytäminen on sujuvaa. Apuna käytämme tyypillisimpiä rekrytointikanavia (mm. Duunitori, TE-palvelut), jotta tavoitamme mahdollisimman laajasti potentiaaliset työntekijät. Toimimme myös aktiivisesti sosiaalisessa mediassa.

Pyrimme jatkuvasti kasvattamaan verkostoamme. Olemmekin kehittäneet ainutlaatuisen kotouttamismallin, jonka avulla pystymme hoitamaan kansainvälisiäkin rekrytointeja ansioituneesti.

3. Yhteydenotto ja haastattelu

Kun olemme seuloneet työhakemusten perusteella potentiaaliset työnhakijat, kutsumme heidät henkilökohtaiseen haastatteluun. Osaavat rekrytointikonsulttimme varmistavat strukturoidun haastattelun avulla työnhakijoiden pätevyyden valittavaan tehtävään. Hakijoiden karsimisessa auttaa vuosien kokemus. Tämä takaa onnistuneen rekrytoinnin.

4. Referenssit

Tarkistamme referenssit kaikilta työnhakijoilta, jotka ovat käyneet läpi rekrytointiprosessin ja päässeet viimeiseen vaiheeseen. Mikäli työnkuva sitä vaatii, tarkistamme työntekijän tausta- ja turvallisuusselvitykset asiakkaan puolesta.

5. Työntekijän ohjeistus ja työtarvikkeiden luovutus tapahtuu meidän kautta

Kun oikea henkilö työhön on löytynyt autamme hänet alkuun uuden työpaikan kanssa. Ohjeistamme perusasiat ja luovutamme tarvittavat työvaatteet ja -varusteet. Tavoitteenamme on, että uuteen työhön siirtyminen on henkilölle mahdollisimman sujuvaa ja mutkatonta


Miksi rekrytointi kannattaa ulkoistaa?

Rekrytointi on iso harppaus kohti parempaa tulevaisuutta. Se on suuri investointi organisaatiolle. Jos yritys lähtee rekrytointiin itse riskit ovat olemassa. Pahimmassa tapauksessa rekrytointi on hidasta tai se epäonnistuu jopa täysin. Tästä syystä rekrytoinnin ulkoistaminen on yritykselle järkevämpi ratkaisu ja kokoajan yleisempää. Lopputulos on parempi, kun rekrytointiin erikoistunut yritys hoitaa sen asiakasyrityksen puolesta. Tällöin asiakasyritys voi käyttää kallisarvoisen aikansa omiin ydintoimiinsa.

Wellpack Oy:n henkilöstö on erikoistunut erilaisten rekrytointien toteuttamiseen. Rekrytointia tehdessä on tärkeää, että sen tekijällä on aiheesta kattava osaaminen.

Rekrytointipalvelu voi helposti tehdä rekrytoinnin puolet nopeammin ja siltikin kokemuksen ja osaamisen ansiosta puolet paremmin. Tämä on pääsääntöisesti merkittävästi kustannustehokkaampaa kuin rekrytoinnin itse tekeminen. 


Millä toimialoilla toimimme?

Rekrytoimme tekijöitä useilla eri toimialoilla. Ydinosaamistamme ovat: Teollisuus/tuotanto, kiinteistö- ja huoltoalat, logistiikka/kuljetus ja myynti/asiakaspalvelu.

Asiakkaina meillä on ollu niin isompia kuin pienempiäkin yrityksiä. Palvelemme joustavasti kaikenlaisia organisaatioita, älä siis epäröi tuoda tarpeitasi meille ilmi. 

Lue: Wellpack Oy – Mistä kaikki lähti liikkeelle

Wellpack Oy Henkilöstövuokraus ja rekrytointipalvelut

Wellpackin rekrytointipalvelut varmistavat sen, että saatte juuri oikeat ammattilaiset joukkoonne

Miksi valita Wellpack

  • Wellpack Oy tekee rekrytoinnin ja henkilöstövuokrauksen vuosien kokemuksella
  • Ammattitaitoinen henkilöstömme varmistaa, että saatte käyttöönne oikeat ammattilaiset
  • Käytössämme on kattava henkilöstöpankki, työntekijät löytyvät nopeasti
  • Suhteemme asiakkaisiimme on henkilökohtainen ja vastaamme aina yksilöllisiin tarpeisiinne
  • Meillä ei tipu kynä pöydälle kello 16.00, vaan autamme teitä ja työntekijöitä  joustavasti tarpeittenne mukaan

Wellpack Oy: Ratkaisu työvoimanne tarpeisiin

Wellpack Oy tarjoaa helpot ja kustannustehokkaat ratkaisut yrityksenne henkilöstötarpeisiin. Olipa kyse kiireavusta tai pidempiaikaisesta vuokratyövoimastasta, meidän palvelumme sopivat juuri teille.

Ota yhteyttä:

Autamme teitä mielellämme yrityksenne henkilöstötarpeissa.

Pia Hutchings


Toimialajohtaja

Wellpack Oy on kotimainen yritys ja luotettava työnantaja. Luotettavan toimijan kanssa on turvallista toimia.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on jotakin kysyttävää tai tarvitset apua yrityksesi rekrytoinnin kanssa, ota meihin yhteyttä. Meillä on ilo työskennellä kanssasi. Katso kaikki yhteystiedot. Voit myös jättää tietosi oheiseen lomakkeeseen niin otamme sinuun yhteyttä.