Löydä kauttamme oikeat osaajat

Rekrytointi

Rekrytointipalvelumme varmistaa, että saatte juuri oikeat osaajat ja ammattilaiset joukkoonne. Näin yrityksellenne jää resursseja ja kallisarvoista aikaa ydintoimintojen hoitamiseen.

Meidän rekrytointiprosessimme kattavat seuraavat osa-alueet

1. Työntekijöiden löytäminen
Kattavan verkostomme avulla löydämme ammattitaitoista työvoimaa asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin.

Aina ei ole mahdollista löytää pätevää työvoimaa Suomen rajojen sisältä, siksi olemmekin kehittäneet ainutlaatuisen kotouttamismallin, jonka avulla pystymme hoitamaan kansainvälisiä rekrytointeja ansioituneesti.

2. Työpaikkailmoitukset
Julkaisemme työpaikkailmoitukset monilla eri rekrytointikanavilla (mm. Duunitori, Oikotie), sekä olemme aktiivisesti mukana sosiaalisessa mediassa. Meillä on myös hyvät verkostot julkaista työpaikkailmoituksia kansainvälisissä hauissa maksimoidaksemme näkyvyyden.

3. Henkilökohtaiset haastattelut
Kun olemme seuloneet työhakemusten perusteella potentiaaliset työnhakijat, kutsumme heidät henkilökohtaiseen haastatteluun. Osaavat rekrytointikonsulttimme varmistavat strukturoidun haastattelun avulla työnhakijoiden kompetenssin valittavaan tehtävään.

4. Referenssit
Työnhakijoilta, jotka ovat käyneet läpi rekrytointiprosessin ja päässeet viimeiseen vaiheeseen, tarkistamme referenssit. Mikäli työnkuva sitä vaatii, tarkistamme työntekijän tausta- ja turvallisuusselvitykset asiakkaan puolesta.

rekrytointi wellpack oy

Riippuen asiakkaan tarpeesta, suoritamme yksittäisiä rekrytointeja tai ns. jatkuvia rekrytointeja. Olemme mukana myös rekrytointikumppaninasi, mikäli tarvitsette apua kokonaan uuden osaamisalueen tai kasvun aiheuttaman henkilöstötarpeen kohdatessa.

Rekrytointipalvelumme.

Yksittäiset rekrytoinnit

Yksittäisissä rekrytoinneissa etsimme ammattilaisia joko suorahakuna tai alkuun henkilöstövuokrauspalvelumme kautta. Vaativissa rekrytointiprosesseissa kattavat verkostomme takaavat, että löydämme osaajia juuri teidän tarpeisiin.

Jatkuvat rekrytoinnit

Me olemme apuna täyttämään asiakkaidemme työvoimatarpeet esim. ruuhkahuippujen ja lomasesonkien aikana ns. jatkuvilla rekrytoinneilla. Mitä paremmin tunnemme asiakkaamme, sitä paremmin pystymme varautumaan tiettyihin työvoimantarve huippuihin ja toimittamaan osaavaa työvoimaa ajoissa. 

Laajat rekrytointihankkeet

Voimakkaan kasvun tai esimerkiksi asiakkaan siirtyessä uudelle osaamisalueelle, rekrytointikonsulttimme auttavat löytämään ammattitaitoista henkilökuntaa vaivattomasti. Näin asiakkaamme voi keskittyä olennaiseen, eli omien ydinprosessien hoitoon.

Wellpack Oy: Ratkaisu työvoimanne tarpeisiin

Wellpack Oy tarjoaa helpot ja kustannustehokkaat ratkaisut yrityksenne henkilöstötarpeisiin. Olipa kyse kiireavusta tai pidempiaikaisesta vuokratyövoimastasta, meidän palvelumme sopivat juuri teille.

Olemme ammattilaisia seuraavilla toimialoilla:

logistiikka ja kuljetus

LOGISTIIKKA JA KULJETUS

Ymmärrämme logistiikka-alan muuttuvat henkilöstötarpeet, joten olemme kehittäneet nopean rekrytointimallin, jolla takaamme työvoima saatavuuden.

tuotanto ja teollisuus

TEOLLISUUS JA TUOTANTO

Olemme työllistäneet teollisuuteen ja tuotannon eri tehtäviin mm. hitsaajia, kokoonpanijoita, maalareita, sekä monia muita alansa ammattilaisia.

myynti ja asiakaspalvelu

MYYNTI JA ASIAKASPALVELU

Myynti ja asiakaspalvelu kävelevät käsi kädessä. Ymmärrämme hyvän asiakaspalvelun ja ammattitaitoisen myynnin yrityksen arvolle. Hanki meiltä myynnin ja asiakaspalvelun moniosaajat.

kiinteistö- ja huoltoalat

KIINTEISTÖ- JA HUOLTOALAT

Ymmärrämme hyvän ja ammattitaitoisen kiinteistö- ja huoltohenkilökunnan arvon ja siksi suoritammekin rekrytointiprosessit sydämellä.

Ota yhteyttä:

Autamme teitä mielellämme yrityksenne henkilöstötarpeissa.

Pia Hutchings


Toimialajohtaja

Wellpack Oy

Wellpack Oy on kotimainen yritys ja luotettava työnantaja. Luotettavan toimijan kanssa on turvallista toimia.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on jotakin kysyttävää tai tarvitset apua yrityksesi rekrytoinnin kanssa, ota meihin yhteyttä. Meillä on ilo työskennellä kanssasi. Voit myös jättää tietosi oheiseen yhteydenottolomakkeeseen niin otamme sinuun yhteyttä.

Anna nimesi.
Anna toimiva puhelinnumero.
Kirjoita viestisi.