Löydä kauttamme oikeat osaajat

Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokraus on helppoa kanssamme, autamme sinua menestymään. Toimimme tuotannon, teollisuuden, logistiikan, sekä kiinteistöpalvelu- että asiakaspalvelun aloilla.

Miten meidän henkilöstövuokraus toimii?

Henkilöstövuokraus lähtee siitä, että ensin on kartoitettava huolellisesti asiakkaan tarpeet ja toiveet avoimeen työpaikkaan hakeville henkilöille. Me haluamme ymmärtää aidosti asiakkaan työprosessit, jotta voimme hankkia juuri hänen tarpeisiin sopivia työntekijöitä.

Kun meillä on tiedossa kriteerit, käynnistetään rekrytointiprosessi, jonka seurauksena esittelemme ehdokkaat asiakasyritykselle. Jotta sekä työnhakija että asiakasyritys ovat tyytyväisiä lopputulokseen, järjestetään valikoiduille hakijoille haastattelu asiakasyrityksessä. Asiakasyritys tekee lopullisen päätöksen palkattavasta työntekijästä.

Henkilöstöä vuokrattaessa suoritamme pääasiallisesti täsmähakuja. Näin varmistumme, että työntekijä on pätevä juuri kyseiseen avoimeen työtehtävään. Meillä on myös mahdollista pitää asiakkaita varten työntekijäpoolia, mikäli asiakkaan työvoiman tarve on nopeaa ja sesonkiluontoista.

Olemme osa Henkilöstöpalveluyritysten liittoa, meidän kanssa on turvallista toimia.

henkilöstövuokraus iloinen työntekijä wellpack oy

Meille henkilöstövuokrauksessa tärkeintä on avoimuus ja hyvä yhteydenpito niin asiakkaisiin, kuin työnhakijoihinkin. Pyrimme täyttämään jokaisen henkilöstövuokraus toimeksiannon aina mahdollisimman nopeasti, mahdollisimman parhaalla tavalla.

Henkilöstövuokrauksen edut

Henkilöstövuokrauksesta on monia etuja ja hyötyjä asiakasyritykselle. Se on oiva tapa säästää asiakkaan aikaa ja resursseja sen ydinprosesseja varten. Yrityksellä on mahdollisuus keskittyä sen ydinosaamiseen ja antaa henkilöstöpalveluyrityksen hoitaa henkilöstön hankkimisen.

Henkilöstövuokraus sopii myös mainiosti, mikäli asiakkaan työvoimantarve on sesongeista riippuvaista tai tarvitaan nopealla aikataululla lisätyövoimaa. Pikaisissa työvoimatarpeissa tulee varmistua työvoiman osaamisesta ja tässä varsinkin osaavan henkilöstöpalvelualan yhteistyökumppanin merkitys korostuu.

Olipa kyseessä sitten lyhyt- tai pidempiaikainen työvoiman tarve, meillä on tarjota ammattitaitoista työvoimaa eri tilanteisiin. Suurinosa asiakasyrityksemme sijaitsevat pääasiallisesti Helsingissä ja Vantaalla, mutta palvelemme kaikenkokoisia yrityksiä koko Suomen laajuisesti.

Ota yhteyttä, jotta voimme keskustella lisää juuri teidän henkilöstötarpeista. Meidän osaava ja ammattitaitoinen henkilökunta auttaa teitä mielellään henkilöstövuokraukseen liittyvissä asioissa!

Meille tärkeää on oppia tuntemaan jokainen asiakasyrityksemme hyvin, sillä tavoin voimme toimittaa juuri heidän tarpeisiin sopivaa henkilökuntaa.

Wellpack Oy: Ratkaisu työvoimanne tarpeisiin

Wellpack Oy tarjoaa helpot ja kustannustehokkaat ratkaisut yrityksenne henkilöstötarpeisiin. Olipa kyse kiireavusta tai pidempiaikaisesta vuokratyövoimastasta, meidän palvelumme sopivat juuri teille.

Olemme ammattilaisia seuraavilla toimialoilla:

logistiikka ja kuljetus

LOGISTIIKKA JA KULJETUS

Ymmärrämme logistiikka-alan muuttuvat henkilöstötarpeet, joten olemme kehittäneet nopean rekrytointimallin, jolla takaamme työvoima saatavuuden.

tuotanto ja teollisuus

TEOLLISUUS JA TUOTANTO

Olemme työllistäneet teollisuuteen ja tuotannon eri tehtäviin mm. hitsaajia, kokoonpanijoita, maalareita, sekä monia muita alansa ammattilaisia.

myynti ja asiakaspalvelu

MYYNTI JA ASIAKASPALVELU

Myynti ja asiakaspalvelu kävelevät käsi kädessä. Ymmärrämme hyvän asiakaspalvelun ja ammattitaitoisen myynnin yrityksen arvolle. Hanki meiltä myynnin ja asiakaspalvelun moniosaajat.

kiinteistö- ja huoltoalat

KIINTEISTÖ- JA HUOLTOALAT

Ymmärrämme hyvän ja ammattitaitoisen kiinteistö- ja huoltohenkilökunnan arvon ja siksi suoritammekin rekrytointiprosessit sydämellä.

Ota yhteyttä:

Autamme teitä mielellämme yrityksenne henkilöstötarpeissa.

Pia Hutchings


Toimialajohtaja

Wellpack Oy

Wellpack Oy on kotimainen yritys ja luotettava työnantaja. Luotettavan toimijan kanssa on turvallista toimia.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on jotakin kysyttävää tai tarvitset apua yrityksesi rekrytoinnin kanssa, ota meihin yhteyttä. Meillä on ilo työskennellä kanssasi. Voit myös jättää tietosi oheiseen yhteydenottolomakkeeseen niin otamme sinuun yhteyttä.

Anna nimesi.
Anna toimiva puhelinnumero.
Kirjoita viestisi.

Takaisin ylös