Löydä kauttamme oikeat osaajat

Henkilöstövuokraus

Onko työpaikkanne tekijöitä vailla? Moni yritys on havainnut sen, että henkilöstövuokraus on oiva tapa hankkia uusia työntekijöitä. Henkilöstövuokrauksella voidaan varmistaa, etteivät yllättävät tilanteet pääse vaikuttamaan yrityksen toimintaan. Tämän mahdollistaa nopea reagointi kaikkiin tilanteisiin, ja henkilöstövuokrauksen toimintatapa. Kun rekrytoinnin hoitaa vuokratyötä välittävä yritys, on lisäkäsien saaminen nopeaa, helppoa ja joustavaa. Wellpack pitää huolen, että juuri oikea tekijä on aina saatavilla.

Työvoimalle tarvetta?

Wellpack tarjoaa helpot ja kustannustehokkaat ratkaisut yrityksenne henkilöstötarpeisiin.

Henkilöstövuokrausyritys kantaa vastuun työntekijästä

Henkilöstövuokrauksen paras puoli on se, että työntekijä ja Wellpack solmivat työsuhteen. Tällöin Wellpack toimii yhteyshenkilönä asiakasyrityksen ja vuokratyöntekijän välillä, ja huolehtii kaikista työsuhteeseen liittyvistä asioista ja työnantajan vaatimuksista. Lainsäädännölliset työsuhdeasiat, palkanmaksut ja työterveyshuollon taakka siirtyy yrityksen harteilta meille. Me haluamme työnantajille, sekä työntekijöille vain parasta, jonka takia teemme vahvaa edunvalvontaa ja pidämme huolen siitä, että molemmat osapuolet ovat enemmän kuin tyytyväisiä.

Voiko vuokratyöntekijän rekrytoida omille kirjoille?

Vaikka henkilöstövuokrauksen vuokratyösuhteet ovat määräaikaisia, on asiakasyrityksellä mahdollisuus rekrytoida työntekijä omaan yritykseen. Tämä on jopa osoitus siitä, että olemme onnistuneet yhdistämään oikean työntekijän oikeaan työpaikkaan.

Wellpack Oy Henkilöstövuokraus ja rekrytointipalvelut

Meille henkilöstövuokrauksessa tärkeintä on avoimuus ja hyvä yhteydenpito niin asiakkaisiin, kuin työnhakijoihinkin.

Meidän henkilöstöpalvelun eri vaiheet

1. Kaikki alkaa yhteydenotosta
Yrityksenne kertoo työntekijöiden suhteen vaatimuksensa ja toiveensa, jonka jälkeen meidän työmme alkaa. Kattavan verkostomme avulla löydämme osaavaa työvoimaa asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin. Aina ei ole mahdollista löytää pätevää työvoimaa Suomen rajojen sisältä, siksi olemmekin kehittäneet ainutlaatuisen kotouttamismallin, jonka avulla pystymme hoitamaan myös kansainvälisiä rekrytointeja ansioituneesti.

2. Työpaikkailmoitukset
Wellpackin CV-tietokantamme lisäksi järjestämme suosituimpien sähköisten rekrytointikanavien- ja hakuportaalien (mm. TE-palvelut, Duunitori, Oikotie) kautta rekrytoinnin, ja käymme tarkasti läpi kaikki vaihtoehdot, kunnes löydämme sopivat työntekijät juuri teidän mieleenne. Meillä on myös hyvät verkostot julkaista työpaikkailmoituksia kansainvälisissä hauissa maksimoidaksemme näkyvyyden.

3. Henkilökohtaiset haastattelut
Kun olemme seuloneet työhakemusten perusteella potentiaaliset työnhakijat, kutsumme heidät henkilökohtaiseen haastatteluun. Osaavat rekrytointikonsulttimme varmistavat strukturoidun haastattelun avulla työnhakijoiden kompetenssin valittavaan tehtävään.

4. Referenssien tarkistaminen
Työnhakijoilta, jotka ovat käyneet läpi rekrytointiprosessin ja päässeet viimeiseen vaiheeseen, tarkistamme referenssit. Mikäli työtehtävä vaatii, tarkistamme työntekijän tausta- ja turvallisuusselvitykset asiakkaan puolesta.

5. Onnistunut rekrytointi
Annamme kuitenkin teidän tehdä lopullisen päätöksen siitä, kenet palkataan. Me hoidamme sekä teidän, että työntekijän kanssa sopimusten laatimisen, jonka jälkeen teidän yrityksessänne on uusi työntekijä.

Palvelumme sisältää kokonaisuudessaan myös seuraavat asiat:

 • Täyden rekrytointipalvelun ja henkilöstökonsultin tuen koko hankkeen ajan
 • Työntekijän perehdytyksen työsuhdeasioihin
 • Palkanlaskennan ja -maksun sekä viranomaisilmoitukset
 • Työnantajan lakisääteiset maksut ja velvoitteet, kuten vakuutukset
 • Työterveyshuollon 
 • Sairausajan palkan
 • Arkipyhäkorvaukset, lomakorvaukset ja lomarahan.

Kiinnostuitko jo? – Ota yhteyttä, niin puhutaan lisää

Wellpack Oy Henkilöstövuokraus ja rekrytointipalvelut

Meille tärkeää on oppia tuntemaan jokainen asiakasyritys hyvin, sillä tavoin voimme toimittaa juuri heidän tarpeisiin sopivaa työvoimaa.

Henkilöstövuokrauksen edut pähkinänkuoressa

 • Jokainen saa tehdä sitä, missä on hyvä. Meidän erikoisuutemme on hyvien työntekijöiden rekrytointi, jotta yrityksenne voi rauhassa keskittyä omaan ydinosaamiseensa.
 • Henkilöstövuokrauksella säästät aikaa, ja siten rahaa.
 • Hankalat laki- ja sopimustekniset kysymykset jäävät meille.
 • Mihin tahansa tehtävään tai projektiin löytyy juuri oikeat tekijät – kerro vain vaatimuksesi.
 • Mikään ei pysäytä toimintaa. Meidän kauttamme saat tilanteeseen kuin tilanteeseen työntekijän nopeallakin aikataululla.

Henkilöstövuokraus on uusi vakio

Työelämä on jo pitkään ollut muutoksessa. Tilastokeskuksen mukaan vuonna 2019 vuokratyöntekijöiden osuus kaikista palkansaajista oli kaksi prosenttia. Tämä meinaa sitä että yli 46000 työntekijää on siirtynyt tekemään vuokratyötä perinteisen työsuhteen sijaan. Kun verrataan samaa työryhmää vuoteen 2010 huomataan, että tämä sama osuus oli alle prosentin, noin 20000 työntekijää. On siis selvää, että yrityksillä on vuokratyölle jatkuvasti tasaista kysyntää.

Yritykset ja työntekijät eivät enää välttämättä haluakaan perinteistä työsuhdetta, vaan sellaisen, joka on jokaisen omien mieltymysten mukainen. Tietyt yritykset tarvitsevat huomattavasti enemmän joustavuutta työntekijöitä palkatessaan. Myöskään työntekijät eivät tahdo kaikki samanlaisia työpäiviä ja tunteja viikossa. Tässä kohtaa me tulemme kehiin. Meidän tehtävämme on tehdä työntekijöille ja työnantajille asiat mahdollisimman helpoksi. Meidän kauttamme lukuisat työntekijät ja työnantajat ovat löytäneet täydellisen osuman itselleen, jossa molempien toiveet täyttyvät. Lue lisää faktoja henkilöstövuokrauksesta.

Milloin yrityksen kannattaa harkita henkilöstövuokrausta?

 • Kasvanut työvoiman tarve, tilapäisesti tai pysyvästi
 • Projektit, joihin halutaan uutta osaamista
 • Sesonkityö tai muu väliaikainen työsuhde
 • Sijaisten tarve esimerkiksi lomille tai viikonlopuille
 • Jos yrityksellä on työntekijöissä suuri vaihtuvuus
Wellpack Oy Henkilöstövuokraus ja rekrytointipalvelut

Olemme osa Henkilöstöpalveluyritysten liittoa, meidän kanssa on turvallista toimia. ”

Tarjoamme henkilöstöpalveluja seuraavilla paikkakunnilla

Henkilöstövuokrauksessa ei tule ylimääräisiä yllätyksiä

Kun työntekijän ja työpaikan välissä on taho, mikä valvoo molempien parasta vältytään monelta asialta, joka voi aiheuttaa suurtakin päänvaivaa. Moni yritys joutuu usein pettymään, jos vaivalloisen rekrytoinnin jälkeen käy jotain odottamatonta. Kenties uusi työntekijä ei olekaan juuri sitä, mitä toivottiin, tai hän kenties lopettaa pian työsuhteen alkamisen jälkeen. Tätä kutsutaan virherekrytoinniksi, joka käy yrityksille todella vaivalloiseksi ja kalliiksi.

Henkilöstövuokrauksen avulla yrityksenne välttää virherekrytoinnin riskit. Wellpack käy läpi tarkan rekrytointiprosessin, jolla varmistetaan työntekijän osaaminen ja tehdään sopimukset. Tällä tavalla asiakasyritykselle ei jää ylimääräistä huolehdittavaa, ja voi olla uuden työntekijänsä suhteen luottavaisin mielin.

Mitä on henkilöstövuokraus?

Henkilöstövuokraus on sopimukseen perustuva järjestely, jossa työvoimaa tarvitseva yritys (käyttäjäyritys) tekee sopimuksen toisen yrityksen (vuokrayritys) kanssa työntekijän vuokraamisesta vastiketta vastaan. Vuokratyössä henkilöstövuokrausyritys toimii työntekijän työnantajana, mutta työ tehdään käyttäjäyritykselle. Vuokratyö on nykyaikainen, joustava ja kasvava työn tekemisen muoto.

Miten henkilöstövuokraus toimii?

Työvoiman vuokrauksessa yrityksenne vuokraa vuokrayritykseltä (Wellpack) työntekijöitä. Nämä työntekijät ovat Wellpackin kanssa työsuhteessa, jotta työsuhde teidän kanssanne pysyy joustavana ja tarpeen mukaisena. Tämä mahdollistaa lyhyt- kuin pitkäaikaisen työvoiman tarpeen täyttymisen.

Mitä henkilöstövuokraus maksaa?

Henkilöstövuokrauksen hinta muodostuu sovitun kertoimen mukaisesti. Kerroin muodostuu kustannuksista, jotka syntyvät vuokratyöntekijän palkka- ja muista palkan lisäkustannuksista, yrityksen noudattamasta työehtosopimuksesta (TES), juoksevista työnantajan hallinnollisista tehtävistä. Mikäli kyseessä on suorarekrytointi niin myös osittain vuokratyöntekijän rekrytoimiseen liittyvistä kustannuksista.

Miksi henkilöstövuokraus kannattaa?

Henkilöstövuokraus on kannattavaa yritykselle, jolla on työvoiman tarve. Henkilöstöä vuokraamalla yritykseltä säästyy huomattavasti aikaa rekrytoinnissa. Samalla lainsäädännölliset työsuhdeasiat, palkanmaksut ja laadunvalvonta siirtyvät pois yrityksen taakalta vuokrayritykselle. Täten yritys voi keskittyä ydinosaamiseensa. Yritykset usein myös haluavat uutta osaamista työpaikalle vuokratyön muodossa, jolloin valmiiksi palkkalistoilla olevat työntekijätkin kehittyvät.

Mille toimialalle voin vuokrata työntekijöitä?

Vuokraamme työntekijöitä jatkuvasti eri toimialoille. Olemme erikoistuneet etenkin logistiikan, teollisuuden ja tuotannon, sekä kiinteistö- ja huoltoalan työvoiman välitykseen. Tutustu lisää toimialoihimme.

Miksi valita Wellpack Oy?

Meillä on pitkän ajan kokemus henkilöstövuokrauksen alalta, ja tahdomme aidosti ymmärtää tarpeenne ja täyttää ne. Lukuisat yritykset sekä työntekijät ovat olleet todella tyytyväisiä palveluumme, joten voitte olla varmoja että tekin tulette olemaan.

Wellpack Oy: Ratkaisu työvoimanne tarpeisiin

Wellpack Oy tarjoaa helpot ja kustannustehokkaat ratkaisut yrityksenne henkilöstötarpeisiin. Olipa kyse kiireavusta tai pidempiaikaisesta vuokratyövoimastasta, meidän palvelumme sopivat juuri teille.

Ota yhteyttä:

Autamme teitä mielellämme yrityksenne henkilöstötarpeissa.

Pia Hutchings


Toimialajohtaja

Wellpack Oy on kotimainen yritys ja luotettava työnantaja. Luotettavan toimijan kanssa on turvallista toimia.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on jotakin kysyttävää tai tarvitset apua yrityksesi rekrytoinnin kanssa, ota meihin yhteyttä. Meillä on ilo työskennellä kanssasi. Katso kaikki yhteystiedot. Voit myös jättää tietosi oheiseen lomakkeeseen niin otamme sinuun yhteyttä.