Löydä kauttamme oikeat osaajat

Tuotannonalan henkilöstövuokraus

Etsittekö tuotannonalan henkilöstövuokrausyritystä, joka osaisi auttaa yritystänne työvoiman tarpeissa. Meidän henkilökunnalla on vankka ja pitkä kokemus tuotannon rekrytoinneista. Olemme tietoisia siitä, että tuotannonalalla tarpeet muuttuvat vaihtelevissa ja nopeissa sykleissä: Silloin kun tehtaalle tulee iso tilaus ja tiukka aikataulu, pitää työvoimaa löytää riviin nopeasti, jotta aikataulut pitävät. Tämän takia meillä ei tipu kynä pöydälle 16.00, vaan autamme asiakkaitamme aina joustavasti ja tarpeiden mukaan.

Nykymarkkinoilla kyseiselle toimialalle on välillä haastavaa löytää pysyvää työvoimaa. Me olemme Wellpackissä ymmärtäneet ongelman ja siksi olemmekin kehittäneet ainutlaatuisen kotouttamismallin henkilöstövuokrauksen tueksi.

Työvoimalle tarvetta?

Wellpack tarjoaa helpot ja kustannustehokkaat ratkaisut yrityksenne henkilöstötarpeisiin.

Miksi valita Wellpack, kun etsitte vuokratyöntekijöitä tuotantoalalle?

Meille tärkeintä työvoiman vuokrauksessa ja rekrytoinneissa on avoimuus ja hyvä yhteydenpito asiakkaisiin, kuin työntekijöihin. Pyrimme täyttämään jokaisen henkilöstövuokraus toimeksiannon aina mahdollisimman nopeasti, mahdollisimman parhaalla tavalla. Puhumme kanssasi myös samaa kieltä, sillä meidän tuotannon toimihenkilöt ovat itse työskennelleet tuotannon alan työtehtävien parissa. 

Ota yhteyttä, mikäli tarvitsette nopeasti ja vaivattomasti teollisuuden alan ammattilaisia. Me olemme täällä avuksesi! Soita +358 400 551 779, voit jättää myös tietosi yhteydenottolomakkeeseen niin otamme sinuun yhteyttä.

henkilöstövuokraus tuotanto

”Yksi menestyksemme avaintekijöistä on suhteemme työntekijöihin ja se että tunnemme heidät hyvin. Tuotannon toimialalla tämä tarkoittaa sitä, että tarpeen vaatiessa avustamme työntekijöitämme kotouttamisen kanssa.”

Ainutlaatuinen kotouttamismalli haasteellisten rekrytointien tueksi

Haasteellisissa rekrytoinnessa meillä on käytössä kotouttamismalli, joka on Wellpackin ainutlaatuinen tapa saada pysyviä työntekijöitä. Aina ei ole mahdollista löytää pätevää työvoimaa Suomen rajojen sisältä, siksi olemmekin kehittäneet kotouttamismallin, jonka avulla pystymme hoitamaan myös kansainvälisiä rekrytointeja ansioituneesti. Haastattelemme tästä syystä jatkuvasti Baltian maiden eli Viron, Latvian ja Liettuan tuotannon osaajia. Mikäli haluat kuulla lisää meidän kotouttamismallista ota yhteyttä, niin kerromme siitä mieluusti lisää.

Kauttamme olemme työllistäneet teollisuuden ja tuotannon eri tehtäviin mm. metallityöntekijöitä, tuotannontyöntekijöitä, hitsaajia, kokoonpanijoita yms.

Teollisuuden- ja tuotannonalan työtehtäviä, joihin Wellpack voi hankkia teille päteviä vuokratyöntekijöitä

  • Hitsaajat (Mig/Mag, Tig)
  • Ilmastointiasentajat
  • Kokoonpanotyöntekijät
  • Koneistajat
  • Metallityöntekijät
  • Operaattorit
  • Prosessityöntekijät
  • Särmääjät
  • Teollisuusmaalarit
  • Tuotantotyöntekijät

Henkilöstövuokraus vai rekrytointi? Kumpi sopisi teille paremmin?

Tarvitsetko henkilökuntaa pitkäksi vai lyhyeksi ajaksi? Vastauksesta riippuen joko henkilöstövuokraus tai rekrytointi on paras vaihtoehto. Me autamme yritystäsi kartoittamaan parhaimman tavan löytää teille työvoimaa. Olemme onnistuneet vaativissa teollisuusalan rekrytoinneissa erinomaisesti.

Wellpack Oy: Ratkaisu työvoimanne tarpeisiin

Wellpack Oy tarjoaa helpot ja kustannustehokkaat ratkaisut yrityksenne henkilöstötarpeisiin. Olipa kyse kiireavusta tai pidempiaikaisesta vuokratyövoimastasta, meidän palvelumme sopivat juuri teille.

Olemme ammattilaisia seuraavilla toimialoilla:

teollisuus

TEOLLISUUS

Olemme työllistäneet teollisuuteen mm-. hitsaajia, särmääjiä, teollisuusmaalareita, sekä monia muita alansa ammattilaisia.

tuotanto

TUOTANTO

Meidän toimihenkilöillä on monien vuosien kokemus tuotannonalan rekrytoinneista ja henkilöstövuokrauksesta.

logistiikka ja kuljetus

LOGISTIIKKA JA KULJETUS

Ymmärrämme logistiikka-alan muuttuvat henkilöstötarpeet, joten olemme kehittäneet nopean rekrytointimallin, jolla takaamme työvoima saatavuuden.

kiinteistö- ja huoltotyöt

KIINTEISTÖ- JA HUOLTOALAT

Ymmärrämme hyvän ja ammattitaitoisen kiinteistö- ja huoltohenkilökunnan arvon ja siksi suoritammekin rekrytoinnit sydämellä.

Ota yhteyttä:

Autamme teitä mielellämme yrityksenne henkilöstötarpeissa.

Pia Hutchings


Toimialajohtaja

Wellpack Oy on kotimainen yritys ja luotettava työnantaja. Luotettavan toimijan kanssa on turvallista toimia.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on jotakin kysyttävää tai tarvitset apua yrityksesi rekrytoinnin kanssa, ota meihin yhteyttä. Meillä on ilo työskennellä kanssasi. Katso kaikki yhteystiedot. Voit myös jättää tietosi oheiseen lomakkeeseen niin otamme sinuun yhteyttä.