Löydä kauttamme oikeat osaajat

Henkilöstövuokraus Teollisuus

Etsittekö teollisuusalan henkilöstövuokrausyritystä, joka osaisi auttaa yritystänne työvoiman tarpeissa. Meidän henkilökunnallamme on vankka ja pitkä kokemus teollisuudenalan rekrytoinneista. Tiedämme sen, että teollisuusalan tarpeet muuttuvat vaihtelevissa ja nopeissa sykleissä: Kun tehtaalle tulee iso tilaus ja sille tiukka aikataulu, pitää työvoimaa löytää riviin nopeasti, jotta toimitusaikataulut pitävät. Tämän takia meillä ei tipu kynä pöydälle 16.00, vaan autamme asiakkaitamme aina joustavasti ja tarpeiden mukaan.

Teollisuuden alalle on toisinaan hankala saada ammattitaitoista ja pysyvää työvoimaa. Me olemme ymmärtäneet ongelman ja siksi olemmekin kehittäneet ainutlaatuisen kotouttamismallin henkilöstövuokrauksen tueksi.

Työvoimalle tarvetta?

Wellpack tarjoaa helpot ja kustannustehokkaat ratkaisut yrityksenne henkilöstötarpeisiin.

Miksi valita Wellpack, kun etsitte vuokratyöntekijöitä teollisuuteen?

Meille henkilöstövuokrauksessa on tärkeintä avoimuus ja hyvä yhteydenpito asiakkaisiin, kuin työntekijöihin. Pyrimme täyttämään jokaisen henkilöstövuokraus toimeksiannon aina mahdollisimman nopeasti, mahdollisimman parhaalla tavalla. Olemme toimineet henkilöstövuokrausalalla jo useita vuosia ja keskittyneet vahvasti teollisuuden- ja tuotannonalan rekrytointeihin.

henkilöstövuokraus teollisuus metalityöntekijä

”Kauttamme olemme työllistäneet teollisuuden ja tuotannon eri tehtäviin mm. metallityöntekijöitä, tuotannontyöntekijöitä, hitsaajia, kokoonpanijoita yms.”

Ainutlaatuinen kotouttamismalli kansainvälisen rekrytoinnin tueksi

Haasteellisissa rekrytoinnessa meillä on käytössä kotouttamismalli, joka on Wellpackin ainutlaatuinen tapa saada pysyviä työntekijöitä. Aina ei ole mahdollista löytää pätevää työvoimaa Suomen rajojen sisältä, siksi olemmekin kehittäneet kotouttamismallin, jonka avulla pystymme hoitamaan myös kansainvälisiä rekrytointeja ansioituneesti. Haastattelemme tästä syystä jatkuvasti Baltian maiden eli Viron, Latvian ja Liettuan teollisuuden osaajia. Mikäli haluat kuulla lisää meidän kotouttamismallista ota yhteyttä, niin kerromme mieluusti lisää. 

henkilöstövuokraus teollisuus

”Yksi menestyksemme avaintekijöistä on suhteemme työntekijöihin ja se että tunnemme heidät hyvin. Teollisuudessa tämä tarkoittaa sitä, että tarpeen vaatiessa avustamme työntekijöitämme heidän kotouttamisessa.”

Teollisuuden ja tuotannon työtehtäviä, joihin Wellpack voi hankkia teille päteviä vuokratyöntekijöitä

  • Hitsaajat (Mig/Mag, Tig)
  • Ilmastointiasentajat
  • Kokoonpanotyöntekijät
  • Koneistajat
  • Metallityöntekijät
  • Operaattorit
  • Prosessityöntekijät
  • Särmääjät
  • Teollisuusmaalarit
  • Tuotantotyöntekijät

Henkilöstövuokraus vai rekrytointi? Kumpi sopii teille paremmin?

Tarvitsetko henkilökuntaa pitkäksi vai lyhyeksi ajaksi? Vastauksesta riippuen joko henkilöstövuokraus tai rekrytointi on paras vaihtoehto. Me autamme yritystäsi kartoittamaan parhaimman tavan löytää teille työvoimaa. Olemme onnistuneet vaativissa teollisuusalan rekrytoinneissa erinomaisesti.

Wellpack Oy: Ratkaisu työvoimanne tarpeisiin

Wellpack Oy tarjoaa helpot ja kustannustehokkaat ratkaisut yrityksenne henkilöstötarpeisiin. Olipa kyse kiireavusta tai pidempiaikaisesta vuokratyövoimastasta, meidän palvelumme sopivat juuri teille.

Ota yhteyttä:

Autamme teitä mielellämme yrityksenne henkilöstötarpeissa.

Pia Hutchings


Toimialajohtaja

Wellpack Oy on kotimainen yritys ja luotettava työnantaja. Luotettavan toimijan kanssa on turvallista toimia.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on jotakin kysyttävää tai tarvitset apua yrityksesi rekrytoinnin kanssa, ota meihin yhteyttä. Meillä on ilo työskennellä kanssasi. Katso kaikki yhteystiedot. Voit myös jättää tietosi oheiseen lomakkeeseen niin otamme sinuun yhteyttä.