Löydä kauttamme oikeat osaajat

Henkilöstövuokraus Teollisuus

Tarvitsetteko teollisuusalan henkilöstövuokrausyritystä? Etsitkö rekrytointikumppania teollisuudenalan henkilöstöhakuihin? Me Wellpackissä teemme henkilöstövuokrausta ja voimme auttaa yritystäsi näissä tilanteissa.

Teollisuuden alalle on toisinaan hankala saada ammattitaitoista ja pysyvää työvoimaa. Me olemme ymmärtäneet ongelman ja siksi olemmekin kehittäneet ainutlaatuisen kotouttamismallin henkilöstövuokrauksen tueksi.

Miksi valita Wellpack, kun etsitte vuokratyöntekijöitä teollisuuteen?

Olemme toimineet henkilöstövuokrausalalla jo useita vuosia ja keskittyneet vahvasti teollisuuden- ja logistiikka-alan rekrytointeihin. Asiakkaamme ovat meille tärkeitä ja haluamme palvella heitä joustavasti. Haastattelemme jatkuvasti Helsingissä ja Tallinnassa teollisuudenalan osaajia. Kauttamme olemme työllistäneet teollisuuden ja tuotannon eri tehtäviin mm. tuotanto-, teollisuus-, rakennus-, hitsaus- ja kokoonpanoalan ammattilaisia.

”Meille henkilöstövuokrauksessa tärkeintä on avoimuus ja hyvä yhteydenpito niin asiakkaisiin, kuin työntekijöihin. Pyrimme täyttämään jokaisen henkilöstövuokraustoimeksiannon aina mahdollisimman nopeasti, mahdollisimman parhaalla tavalla.”

Yksi menestyksemme avaintekijöistä on suhteemme työntekijöihin ja se että tunnemme heidät hyvin. Teollisuudessa tämä tarkoittaa sitä, että tarpeen vaatiessa avustamme työntekijöitämme heidän kotouttamisessa.

Henkilöstövuokraus vai rekrytointi? Kumpi sopii teille paremmin?

Tarvitsetko henkilökuntaa pitkäksi vai lyhyeksi ajaksi? Vastauksesta riippuen joko henkilöstövuokraus tai rekrytointi on paras vaihtoehto. Me autamme yritystäsi kartoittamaan parhaimman tavan löytää teille työvoimaa. Olemme onnistuneet vaativissa teollisuusalan rekrytoinneissa erinomaisesti.

Wellpack Oy: Ratkaisu työvoimanne tarpeisiin

Wellpack Oy tarjoaa helpot ja kustannustehokkaat ratkaisut yrityksenne henkilöstötarpeisiin. Olipa kyse kiireavusta tai pidempiaikaisesta vuokratyövoimastasta, meidän palvelumme sopivat juuri teille.

Ota yhteyttä:

Autamme teitä mielellämme yrityksenne henkilöstötarpeissa.

Pia Hutchings


Toimialajohtaja

Wellpack Oy

Wellpack Oy on kotimainen yritys ja luotettava työnantaja. Luotettavan toimijan kanssa on turvallista toimia.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on jotakin kysyttävää tai tarvitset apua yrityksesi rekrytoinnin kanssa, ota meihin yhteyttä. Meillä on ilo työskennellä kanssasi. Voit myös jättää tietosi oheiseen yhteydenottolomakkeeseen niin otamme sinuun yhteyttä.

Anna nimesi.
Anna toimiva puhelinnumero.
Kirjoita viestisi.

Takaisin ylös