Löydä kauttamme oikeat osaajat

Teollisuuden ja tuotannon henkilöstövuokraus

Teollisuuden ja tuotannon aloille on toisinaan hankala saada ammattitaitoista ja pysyvää työvoimaa. Me olemme ymmärtäneet ongelman ja siksi olemmekin kehittäneet ainutlaatuisen kotouttamismallin henkilöstövuokrauksen tueksi.

Henkilöstövuokrauspalvelumme kautta olemme työllistäneet teollisuuden ja tuotannon eri tehtäviin mm. hitsaajia, kokoonpanijoita, maalareita, sekä monia muita alansa ammattilaisia. Mikäli teillä on tarvetta osaaville työntekijöille, olkaa meihin yhteydessä, autamme mielellämme!

Henkilöstövuokrauksen etu on, että asiakas voi täysillä keskittyä omaan ydinosaamiseensa. Ruuhkahuipun yllättäessä autamme saamaan lisätyövoimaa, jolloin koko henkilöstön hyvinvointi kasvaa.

Henkilöstövuokraus on nopea vastaus muuttuvan työvoiman tarpeisiin”

henkilöstövuokraus teollisuus ja tuotanto

Ymmärrämme teollisuuden muuttuvat henkilöstötarpeet, joten olemme kehittäneet nopean rekrytointimallin, jolla takaamme työvoiman saatavuuden.

Wellpack Oy: Ratkaisu työvoimanne tarpeisiin

Wellpack Oy tarjoaa helpot ja kustannustehokkaat ratkaisut yrityksenne henkilöstötarpeisiin. Olipa kyse kiireavusta tai pidempiaikaisesta vuokratyövoimastasta, meidän palvelumme sopivat juuri teille.

Olemme ammattilaisia seuraavilla toimialoilla:

logistiikka ja kuljetus

LOGISTIIKKA JA KULJETUS

Ymmärrämme logistiikka-alan muuttuvat henkilöstötarpeet, joten olemme kehittäneet nopean rekrytointimallin, jolla takaamme työvoima saatavuuden.

tuotanto ja teollisuus

TEOLLISUUS JA TUOTANTO

Olemme työllistäneet teollisuuteen ja tuotannon eri tehtäviin mm. hitsaajia, kokoonpanijoita, maalareita, sekä monia muita alansa ammattilaisia.

myynti ja asiakaspalvelu

MYYNTI JA ASIAKASPALVELU

Myynti ja asiakaspalvelu kävelevät käsi kädessä. Ymmärrämme hyvän asiakaspalvelun ja ammattitaitoisen myynnin yrityksen arvolle. Hanki meiltä myynnin ja asiakaspalvelun moniosaajat.

kiinteistö- ja huoltoalat

KIINTEISTÖ- JA HUOLTOALAT

Ymmärrämme hyvän ja ammattitaitoisen kiinteistö- ja huoltohenkilökunnan arvon ja siksi suoritammekin rekrytointiprosessit sydämellä.

Ota yhteyttä:

Autamme teitä mielellämme yrityksenne henkilöstötarpeissa.

Pia Hutchings


Toimialajohtaja

Wellpack Oy on kotimainen yritys ja luotettava työnantaja. Luotettavan toimijan kanssa on turvallista toimia.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on jotakin kysyttävää tai tarvitset apua yrityksesi rekrytoinnin kanssa, ota meihin yhteyttä. Meillä on ilo työskennellä kanssasi. Voit myös jättää tietosi oheiseen yhteydenottolomakkeeseen niin otamme sinuun yhteyttä.

Anna nimesi.
Anna toimiva puhelinnumero.
Kirjoita viestisi.