Löydä kauttamme oikeat osaajat

Logistiikan ja kuljetuksen henkilöstövuokraus

Logistiikan alalla sesonki vaikuttaa työntekijätarpeisiin ja me voimme helpottaa asiakkaan arkea auttamalla löytämään työntekijöitä juuri silloin, kun heitä tarvitaan. Kauttamme työllistyy osaavaa henkilökuntaa logistiikan ja kuljetuksen eri työtehtäviin, sekä eripituisiin työsuhteisiin.

Henkilöstövuokrauksen etu on, että asiakas voi täysillä keskittyä omaan ydinosaamiseensa. Ruuhkahuipun yllättäessä autamme saamaan lisätyövoimaa, jolloin koko henkilöstön hyvinvointi kasvaa. 

Henkilöstövuokraus on nopea vastaus muuttuvan työvoiman tarpeisiin

Työvoimalle tarvetta?

Wellpack tarjoaa helpot ja kustannustehokkaat ratkaisut yrityksenne henkilöstötarpeisiin.

henkilöstövuokraus logistiikka ja kuljetus

Ymmärrämme logistiikka-alan muuttuvat henkilöstötarpeet, joten olemme kehittäneet nopean rekrytointimallin, jolla takaamme työvoiman saatavuuden.

Miksi valita Wellpack, kun etsitte vuokratyöntekijöitä logistiikan ja kuljetusalan työtehtäviin?

Mikäli etsit logistiikka- tai kuljetusalan henkilöstövuokraus palveluita, me voimme olla avuksi. Olemme työskennelleet alalla jo useita vuosia ja meidän toimihenkilöillä on vankka kokemus logistiikan ja kuljetusalan henkilöstövuokrauksesta. Ymmärrämme alan haasteet ja erikoispiirteet hyvin. Meille on tärkeintä avoimuus ja hyvä yhteydenpito asiakkaisiin, kuin työntekijöihin. Pyrimme täyttämään jokaisen toimeksiannon aina mahdollisimman nopeasti, mahdollisimman parhaalla tavalla. Se on meidän lupaus.

Muutama esimerkki työtehtävistä, joihin löydämme osaavia ammattilaisia

  • Kuorma-autonkuljettaja
  • Terminaalityöntekijät
  • Trukkikuski
  • Varastotyöntekijät
  • Yhdistelmäajoneuvonkuljettaja

Wellpack Oy: Ratkaisu työvoimanne tarpeisiin

Wellpack Oy tarjoaa helpot ja kustannustehokkaat ratkaisut yrityksenne henkilöstötarpeisiin. Olipa kyse kiireavusta tai pidempiaikaisesta vuokratyövoimastasta, meidän palvelumme sopivat juuri teille.

Olemme ammattilaisia seuraavilla toimialoilla:

teollisuus

TEOLLISUUS

Olemme työllistäneet teollisuuteen mm-. hitsaajia, särmääjiä, teollisuusmaalareita, sekä monia muita alansa ammattilaisia.

tuotanto

TUOTANTO

Meidän toimihenkilöillä on monien vuosien kokemus tuotannonalan rekrytoinneista ja henkilöstövuokrauksesta.

logistiikka ja kuljetus

LOGISTIIKKA JA KULJETUS

Ymmärrämme logistiikka-alan muuttuvat henkilöstötarpeet, joten olemme kehittäneet nopean rekrytointimallin, jolla takaamme työvoima saatavuuden.

kiinteistö- ja huoltotyöt

KIINTEISTÖ- JA HUOLTOALAT

Ymmärrämme hyvän ja ammattitaitoisen kiinteistö- ja huoltohenkilökunnan arvon ja siksi suoritammekin rekrytoinnit sydämellä.

Ota yhteyttä:

Autamme teitä mielellämme yrityksenne henkilöstötarpeissa.

Pia Hutchings


Toimialajohtaja

Wellpack Oy on kotimainen yritys ja luotettava työnantaja. Luotettavan toimijan kanssa on turvallista toimia.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on jotakin kysyttävää tai tarvitset apua yrityksesi rekrytoinnin kanssa, ota meihin yhteyttä. Meillä on ilo työskennellä kanssasi. Katso kaikki yhteystiedot. Voit myös jättää tietosi oheiseen lomakkeeseen niin otamme sinuun yhteyttä.