Löydä kauttamme oikeat osaajat

Apua rekrytointiin

Onko yrityksellänne tarvetta ylimääräiselle käsiparille? Joutuuko yrityksenne jatkuvasti palkkaamaan uusia työntekijöitä? Entä onko tapahtunut yllättäviä käänteitä, joiden takia apua tarvitaan nopeasti? Onko yrityksellänne kuitenkin kädet täynnä, eikä rekrytoinnin monelle vaiheelle löydy aikaa?

Rekrytoinnissa on monta mutkaa

Rekrytointi on pitkä prosessi, joka alkaa työvoiman tarpeen tunnistamisesta, ja loppuu siihen, kun työntekijä palkataan. Vai loppuuko? Todella usein, yritykset kärsivät ns. virherekrytoinneista. Työntekijä, joka palkataan ei välttämättä olekaan sitä, mitä hänen toivottaisiin olevan. Usein myös täysin hyvä työntekijä lopettaa pian rekrytoinnin jälkeen. Nämä yleiset ongelmat vaikeuttavat kovasti yrityksen toimintaa, ja useimmiten tuntuu myös budjetissa.

Apua rekrytointiin – lähempänä kuin luuletkaan!

Yrityksen ei tarvitse hoitaa kaikkea itse. Hakuprosessi tuottaa jo itsessään usein harmaita hiuksia, mutta sopimus- ja työlakitekniset asiat ovat varsinkin pienemmille yrityksille suuri vaiva. Vuokratyövoiman kautta rekrytointi on ketterämpää kuin perinteinen rekrytointi. Vuokratyön kautta rekrytoinnilla tarkoitetaan sitä, että yksi taho ei hoida rekrytointia, vaan siinä on mukana kolmas osapuoli, joka tuo apua rekrytointiin. Tämä kolmas osapuoli ottaa taakakseen rekrytoinnin kaikki suurimmat osa-alueet, kuten hakuprosessin, oikean työntekijän löytämisen, perehdyttämisen sekä sopimus- ja työlakitekniset asiat työntekijän kanssa. Asiakasyritykselle jää tehtäväksi vain hoitaa maksu vuokratyöfirman kanssa. Wellpack on erikoistunut eri toimialojen työvoiman vuokraukseen useiden vuosien kokemuksella.

Apue rekrytointiin - Wellpack Oy Henkilöstövuokraus ja rekrytointipalvelut

Meille rekrytoinnissa tärkeintä on avoimuus ja hyvä yhteydenpito niin asiakkaisiin, kuin työnhakijoihin.”

Vuokratyön apu rekrytoinnissa antaa joustavuutta

Eri yrityksillä on täysin omanlaiset tarpeet työntekijälle. Jotkut yritykset kaipaavat täyspäiväistä työntekijää aamuvuoroon, kun taas toinen yritys kaipaa kerran viikossa työntekijää yövuoroon. Mitä räätälöidymmät tarpeet yrityksellä on, sitä vaikeampaa on yritykselle järjestää rekrytointia ilman apua. Kun rekrytoinnissa on mukana vuokratyöfirma, tulee rekrytointiprosessista huomattavasti mutkattomampaa. Vuokratyön avulla laajalla kohtaamispaikalla erilaiset työntekijät ja työnantajat kohtaavat, jolloin molemmat varmasti löytävät juuri sen, mitä etsii. Wellpackilla on korkeat resurssit ja laaja kattavuus rekrytoinnissa, joten oikeanlainen työntekijä löytyy varmasti teillekin. 

Tarvitseeko yrityksenne tarkkaan räätälöityä työvoimaa luotettavasti ja nopealla aikataululla? Anna Wellpackin antaa teille apua rekrytointiin! Olemme välittäneet usealle yritykselle juuri oikeanlaisia työntekijöitä, toimialasta riippumatta. Ota yhteyttä niin selvitetään, millaiset työntekijät ovat juuri teidän tarpeisiinne sopivia. (Kaikki yhteystiedot)

Wellpack Oy: Ratkaisu työvoimanne tarpeisiin

Wellpack Oy tarjoaa helpot ja kustannustehokkaat ratkaisut yrityksenne henkilöstötarpeisiin. Olipa kyse kiireavusta tai pidempiaikaisesta vuokratyövoimastasta, meidän palvelumme sopivat juuri teille.

Olemme ammattilaisia seuraavilla toimialoilla:

teollisuus

TEOLLISUUS

Olemme työllistäneet teollisuuteen mm-. hitsaajia, särmääjiä, teollisuusmaalareita, sekä monia muita alansa ammattilaisia.

tuotanto

TUOTANTO

Meidän toimihenkilöillä on monien vuosien kokemus tuotannonalan rekrytoinneista ja henkilöstövuokrauksesta.

logistiikka ja kuljetus

LOGISTIIKKA JA KULJETUS

Ymmärrämme logistiikka-alan muuttuvat henkilöstötarpeet, joten olemme kehittäneet nopean rekrytointimallin, jolla takaamme työvoima saatavuuden.

kiinteistö- ja huoltotyöt

KIINTEISTÖ- JA HUOLTOALAT

Ymmärrämme hyvän ja ammattitaitoisen kiinteistö- ja huoltohenkilökunnan arvon ja siksi suoritammekin rekrytoinnit sydämellä.

Ota yhteyttä:

Autamme teitä mielellämme yrityksenne henkilöstötarpeissa.

Pia Hutchings


Toimialajohtaja

Wellpack Oy on kotimainen yritys ja luotettava työnantaja. Luotettavan toimijan kanssa on turvallista toimia.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on jotakin kysyttävää tai tarvitset apua yrityksesi rekrytoinnin kanssa, ota meihin yhteyttä. Meillä on ilo työskennellä kanssasi. Katso kaikki yhteystiedot. Voit myös jättää tietosi oheiseen lomakkeeseen niin otamme sinuun yhteyttä.