Palvelut yrityksille

Meidän tarjoamat palvelut ovat joustavia ja kustannustehokkaita ratkaisuja yrityksenne lyhyt- tai pidempikestoisiin työvoimatarpeisiin. Kilpailijoistamme erotumme erityisesti laadukkaan ja henkilökohtaisen palvelun ja pitkäaikaisten kumppanuuksien avulla.

Henkilöstöpalvelut

Vuokratyövoiman saanti toimii kun sen takana on ammattitaitoinen henkilökunta. Lisäksi meidän eri räätälöidyt henkilöstöpalvelut varmistavat sen, että saatte juuri oikeat ammattilaiset joukkoonne. Tutustu eri rekrytoinnin palveluihin tästä. 

Wellpack-Oy-Kuvitus-2
Wellpack-Oy-Kuvitus-5

Tutustu toimialoihimme

Rekrytoimme pääosin tuotannon ja logistiikan aloille luotettavia ja tehokkaita työntekijöitä niin suurten kuin pienten asiakkaidemme tarpeisiin. Meillä on kokemusta myös kiinteistö-, sekä  asiakaspalvelualojen työntekijöiden etsinnässä. Voit luottaa että hoidamme rekrytointiprosenssinne luotettavasti, nopeasti ja tehokkaasti.

Tehdään asioista helppoa

Mikäli sinulla on jotakin kysyttävää tai tarvitset apua yrityksesi rekrytoinnin kanssa, ota meihin yhteyttä. Meillä on ilo työskennellä kanssasi. Voit myös jättää tietosi oheiseen yhteydenottolomakkeeseen niin otamme sinuun yhteyttä.

Anna nimesi.
Anna toimiva puhelinnumero.
Kirjoita viestisi.
Wellpack-Oy-Kuvitus-3