Henkilöstövuokraus Kerava

Sijaitseeko toimipisteenne Keravan alueella? Löydämme teille ammattilaiset helposti. Wellpack Oy on vuonna 2013 perustettu henkilöstöpalvelualan yritys. Meidän tehtävä on löytää asiakkaille oikeat työntekijät ja työnhakijoille töitä.

Wellpack Oy Henkilöstövuokraus ja rekrytointipalvelut

Kotimaisen yrityksen kanssa on turvallista toimia

Henkilöstövuokraus Kerava

Wellpack Oy on kotimainen laadukkaisiin rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluihin erikoistunut yritys, joka sijaitsee Helsingissä. Toimitamme henkilöstöä Uudenmaan ja koko Suomen alueelle. Toimimme tuotannon, metallin, logistiikan, sekä kiinteistö- että asiakaspalvelun aloilla.

Meidän tehtävä on löytää asiakkaille oikeat työntekijät ja työnhakijoille töitä. Toimihenkilöillämme on vankka kokemus henkilöstöpalvelualalta, sekä projektinjohtotehtävistä eri aloilta. Meidän toiminta-ajatuksemme pohjautuu sekä asiakasyritysten että työntekijöiden edun ajatteluun.

Meillä rekrytointia hoitavat ihmiset, jotka aidosti välittävät.

Osaava ja motivoitunut henkilökunta auttaa tavoitteiden toteuttamisessa. Tavoitteenamme on tehdä osaavan ja ammattitaitoisen henkilöstön haku mahdollisimman vaivattomaksi ja kustannustehokkaaksi.

Henkilöstökonsulteillamme on pitkä kokemus ja syvä ammattitaito työmarkkinoista ja henkilöstöhallinnosta. Perusteelliset haastattelumme ja työnhakijan taustojen selvitystyö varmistavat onnistuneen lopputuloksen erilaisiin työvoiman tarpeisiin.

Wellpack Oy Henkilöstövuokraus ja rekrytointipalvelut

Lue lisää palveluistamme

Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokrauksesta on monia etuja ja hyötyjä asiakasyritykselle. Yritys voi keskittyä sen ydinosaamiseen ja antaa henkilöstöpalveluyrityksen hoitaa henkilöstön hankkimisen.

Rekrytointipalvelut

Rekrytointipalvelumme varmistaa, että saatte juuri oikeat osaajat ja ammattilaiset joukkoonne. Riippuen asiakkaan tarpeesta, suoritamme yksittäisiä rekrytointeja tai ns. jatkuvia rekrytointeja.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on jotakin kysyttävää tai tarvitset apua yrityksesi rekrytoinnin kanssa, ota meihin yhteyttä. Meillä on ilo työskennellä kanssasi. Voit myös jättää tietosi oheiseen yhteydenottolomakkeeseen niin otamme sinuun yhteyttä.

Anna nimesi.
Anna toimiva puhelinnumero.
Kirjoita viestisi.

Keravan työympäristö pähkinänkuoressa

Kerava on kaupunki Suomessa Keski-Uudellamaalla. Kerava on osa Helsingin metropolia-aluetta. Keravalle ominaista ovat hyvä logistinen sijainti, sillä sen läpi kulkee päärata ja Helsinki-Lahti-rautatie ja Lahdentie.

Kerava on merkittävä teollisuuskaupunki. Tärkeimmät teollisuusalueet sijaitsevat radan tuntumassa sen itäpuolella. Keravalta valmistetaan paljon muun muassa elintarvike-, tekstiili- ja metalliteollisuutta. Lisäksi Keravalta löytyy monipuolista pienteollisuutta. Keravan suurimmat työnantajat kaupungin jälkeen ovat Sinebrychoff, Tuko Logistics, Metos.