Henkilöstövuokraus Helsinki

Sijaitseeko toimipisteenne Helsingin alueella? Löydämme teille ammattilaiset helposti. Wellpack Oy on vuonna 2013 perustettu henkilöstöpalvelualan yritys. Meidän tehtävä on löytää asiakkaille oikeat työntekijät ja työnhakijoille töitä.

Wellpack Oy Henkilöstövuokraus ja rekrytointipalvelut

Kotimaisen yrityksen kanssa on turvallista toimia

Henkilöstövuokraus Helsinki

Wellpack Oy on kotimainen laadukkaisiin rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluihin erikoistunut yritys, joka sijaitsee Helsingissä. Toimitamme henkilöstöä Uudenmaan ja koko Suomen alueelle. Toimimme tuotannon, metallin, logistiikan, sekä kiinteistö- että asiakaspalvelun aloilla.

Meidän tehtävä on löytää asiakkaille oikeat työntekijät ja työnhakijoille töitä. Toimihenkilöillämme on vankka kokemus henkilöstöpalvelualalta, sekä projektinjohtotehtävistä eri aloilta. Meidän toiminta-ajatuksemme pohjautuu sekä asiakasyritysten että työntekijöiden edun ajatteluun.

Meillä rekrytointia hoitavat ihmiset, jotka aidosti välittävät.

Osaava ja motivoitunut henkilökunta auttaa tavoitteiden toteuttamisessa. Tavoitteenamme on tehdä osaavan ja ammattitaitoisen henkilöstön haku mahdollisimman vaivattomaksi ja kustannustehokkaaksi.

Henkilöstökonsulteillamme on pitkä kokemus ja syvä ammattitaito työmarkkinoista ja henkilöstöhallinnosta. Perusteelliset haastattelumme ja työnhakijan taustojen selvitystyö varmistavat onnistuneen lopputuloksen erilaisiin työvoiman tarpeisiin.

Wellpack Oy Henkilöstövuokraus ja rekrytointipalvelut

Lue lisää palveluistamme

Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokrauksesta on monia etuja ja hyötyjä asiakasyritykselle. Yritys voi keskittyä sen ydinosaamiseen ja antaa henkilöstöpalveluyrityksen hoitaa henkilöstön hankkimisen.

Rekrytointipalvelut

Rekrytointipalvelumme varmistaa, että saatte juuri oikeat osaajat ja ammattilaiset joukkoonne. Riippuen asiakkaan tarpeesta, suoritamme yksittäisiä rekrytointeja tai ns. jatkuvia rekrytointeja.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on jotakin kysyttävää tai tarvitset apua yrityksesi rekrytoinnin kanssa, ota meihin yhteyttä. Meillä on ilo työskennellä kanssasi. Voit myös jättää tietosi oheiseen yhteydenottolomakkeeseen niin otamme sinuun yhteyttä.

Anna nimesi.
Anna toimiva puhelinnumero.
Kirjoita viestisi.

Helsingin työympäristö pähkinänkuoressa

Helsinki on Suomen pääkaupunki ja Uudenmaan maakuntakeskus. Helsingin viereiset paakunnat ovat Espoo, Vantaa ja Sipoo. Helsinki on Suomen kulttuurinen, hallinnollinen ja liike-elämän keskus. Helsinki toimii monen suuryrityksen kotikaupunkina ja Helsingin kaupunki toimii myös maamme suurimpana työnantajana.

Helsingissä tyypillisimmät toimialat ovat sosiaali- ja terveysala, rakennus- ja kiinteistöala, kasvatus- ja koulutusala, kaupan- ja markkinapalveluiden toimiala. Tästä nähdään että Helsingin elinkeinorakenne on hyvin palvelualainen. HoReCan ja muiden palvelualojen osuudet ovat Helsingin seudulla paljon suurempia kuin koko maassa.

Helsingissä sijaitsee myös Suomen "pankkikatu" jota pidetään Suomen talouselämän keskuksena. Useat suomalaiset pörssiyhtiöt ja lähes kaikki Suomen keskeiset pankit ja vakuutusyhtiöt pitävät Helsinkiä kotipaikkanaan.