Henkilöstövuokraus Espoo

Sijaitseeko toimipisteenne Espoon alueella? Löydämme teille ammattilaiset helposti. Wellpack Oy on vuonna 2013 perustettu henkilöstöpalvelualan yritys. Meidän tehtävä on löytää asiakkaille oikeat työntekijät ja työnhakijoille töitä.

Wellpack Oy Henkilöstövuokraus ja rekrytointipalvelut

Kotimaisen yrityksen kanssa on turvallista toimia

Henkilöstövuokraus Espoo

Wellpack Oy on kotimainen laadukkaisiin rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluihin erikoistunut yritys, joka sijaitsee Helsingissä. Toimitamme henkilöstöä Uudenmaan ja koko Suomen alueelle. Toimimme tuotannon, metallin, logistiikan, sekä kiinteistö- että asiakaspalvelun aloilla.

Meidän tehtävä on löytää asiakkaille oikeat työntekijät ja työnhakijoille töitä. Toimihenkilöillämme on vankka kokemus henkilöstöpalvelualalta, sekä projektinjohtotehtävistä eri aloilta. Meidän toiminta-ajatuksemme pohjautuu sekä asiakasyritysten että työntekijöiden edun ajatteluun.

Ratkaisu yrityksenne henkilöstötarpeisiin

Meidän henkilöstövuokrauksemme palvelee Espoon alueen yrityksiä joustavasti henkilöstövajeen sattuessa. Voitte helposti ulkoistaa rekrytoinnin ja henkilöstöhallinnan meidän hoidettavaksi. Tavoitteenamme on tehdä henkilöstöhallinta mahdollisimman vaivattomaksi.

Henkilöstökonsulteillamme on pitkä kokemus ja syvä ammattitaito työmarkkinoista ja henkilöstöhallinnosta. Perusteelliset haastattelumme ja työnhakijan taustojen selvitystyö varmistavat onnistuneen lopputuloksen erilaisiin työvoiman tarpeisiin.

Wellpack Oy Henkilöstövuokraus ja rekrytointipalvelut

Lue lisää palveluistamme

Henkilöstövuokraus

Henkilöstövuokrauksesta on monia etuja ja hyötyjä asiakasyritykselle. Yritys voi keskittyä sen ydinosaamiseen ja antaa henkilöstöpalveluyrityksen hoitaa henkilöstön hankkimisen.

Rekrytointipalvelut

Rekrytointipalvelumme varmistaa, että saatte juuri oikeat osaajat ja ammattilaiset joukkoonne. Riippuen asiakkaan tarpeesta, suoritamme yksittäisiä rekrytointeja tai ns. jatkuvia rekrytointeja.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on jotakin kysyttävää tai tarvitset apua yrityksesi rekrytoinnin kanssa, ota meihin yhteyttä. Meillä on ilo työskennellä kanssasi. Voit myös jättää tietosi oheiseen yhteydenottolomakkeeseen niin otamme sinuun yhteyttä.

Anna nimesi.
Anna toimiva puhelinnumero.
Kirjoita viestisi.
1920px-Espoo.vaakuna.svg

Espoon työympäristö pähkinänkuoressa

Espoo on kaupunki Uudellamaalla, se on osa Helsingin metropolia-aluetta. Sen naapurikuntia ovat Vihti, Nurmijärvi, Vantaa ja Helsinki. Espoo tunnetaan monien suurten yritysten, esimerkiksi Nokian, Fortumin ja Rovion kotikaupunkina. Myös monien globaalien yritysten pääkonttorit ja lukuisat korkean teknologian yrityksiä sijaitsevat Espoossa, pääosin Keilaniemessä.

Espoon yleisimmät toimialat ovat kaupan- ja markkinapalveluiden toimiala, hotelli- ja ravintola-ala, teollisuus- ja tuotantotoimiala. Espoon suurimmat teollisuudenalan työnantajat sijaitsevat Juvanlahden, Karamalmin ja Kivenlahden alueilla.