Vuokratyövoima

- Ulkoista rekrytointisi ja onnistu!

Vuokratyövoima ja sen käyttö on nykypäivän työmaailmassa täysin vakiintunut työsuhteen malli. Työvoiman vuokrauksesta löytyy etuja molemmille osapuolille - niin työnantajille kuin työntekijöille.

Miten vuokratyövoiman käyttö toimii?

Vuokratyössä yritys vuokraa työntekijän henkilöstöpalveluyrityksestä tekemään työtä. Työntekijöitä tarvitsevaa yritystä kutsutaan nimellä käyttäjäyritys. Vuokratyössä työntekijä tekee työsopimuksen vuokrayrityksen kanssa, vaikka työntekopaikka on käyttäjäyrityksessä.

Vuokrayritys

  • maksaa työntekijän palkan
  • hoitaa muut työnantajalle kuuluvat velvoitteet

Käyttäjäyritys

  • perehdyttää ja opastaa työntekijää
  • valvoo työntekijän työn tekemistä.
miten vuokratyövoiman vuokraus toimii infografiikka

Vuokratyövoima sopii yritykselle, ...

jolla on vaihtuvuutta henkilöstössä

jonka henkilöstö on kasvamassa

joka tarvitsee työntekijöitä nopeasti

joka tarvitsee uusia pitkäaikaisia työntekijöitä

joka tarvitsee keikka-/kausityöntekijöitä

joka haluaa ulkoistaa rekrytoinnin

wellpack-henkilöstöpalvelut-työntekijät-1

Kauttamme teollisuuden parhaat tekijät

Suoritamme teollisuudenalan rekrytointeja lähes päivittäin. Esimerkit teollisuuden- ja tuotannonalan rekrytointitoimeksiannoista, jotka olemme toteuttaneet:

Asentajat

Hitsaajat (MIG/MAG, TIG)

Hydrauliikka-asentajat

Kausityöntekijät

Kokoonpanijat

Koneistajat

Laseroperaattorit

Metallityöntekijät

Pintakäsittelijät

Robottihitsaajat

Särmääjät

Tuotantotyöntekijät

Vuokratyövoima kannattaa, kun:

Kauttamme logistiikan parhaat tekijät

Toimihenkilöillämme on pitkä kokemus logistiikka-alan rekrytoinneista. Esimerkit logistiikka-alan rekrytointitoimeksiannoista, jotka olemme toteuttaneet:

Kuorma-autokuljettajat

Pakkaajat

Terminaaliesihenkilöt

Terminaalityöntekijät

Trukkikuskit

Varastoesihenkilöt

Varastotyöntekijät

wellpack-henkilöstöpalvelut-työntekijät-2

9/10

Asiakastyytyväisyys

9/10

Työntekijätyytyväisyys

+300hlö

Työllistyy kauttamme vuosittain

Miksi valita Wellpack?

Toimihenkilöillämme on pitkä kokemus rekrytointialalta. Elämme ajan siivellä ja kehitämme toimintatapojamme jatkuvasti.

Käytämme moderneja rekrymarkkinoinnin keinoja ja panostamme todella hakijakokemukseen rekrytoidessamme uusia työntekijöitä.

Nimetön suunn.malli (6)
wellpack-henkilöstöpalvelut-banner5-mobile

Vuokratyövoima - uusi normi

Työelämä on ollut suurten muutoksien alla jo vuosia. Perinteiset työsuhteet ovat kokeneet muutoksia, kun ketterät palkkauskeinot kuten vuokratyö on noussut muotiin.

Vuokratyövoiman nouseminen suosioon ei ole sattumaa. Monelle työntekijälle ja työnantajalle on huomattavasti mielekkäämpää, kun välissä on taho, joka hoitaa vaikeimmat rekrytointiin liittyvät asiat ja valvoo molempien osapuolien etua.

Asiakkaiden kokemuksia

wellpacl-asiakkaiden-sanoin-logot-2

"Yhteistyö Wellpackin kanssa on sujunut erittäin hyvin. He kuuntelevat asiakkaan tarpeita tarkasti ja tarjoavat sellaisia henkilöratkaisuja, jotka todella sopivat siihen tehtävään. Wellpack on asiakasta kuunteleva yritys."

Jarmo Hakkarainen
Toimitusjohtaja, Kavika Oy

wellpacl-asiakkaiden-sanoin-logot-1

Talma Ski:llä työskentelee tulevana talvena Wellpackin työllistämiä kausityöntekijöitä. Tehokkaan digirekrytointi-kampanjan avulla Talma Skin tarpeisiin pystyttiin vastaamaan kiireisestä aikataulusta huolimatta.

Rekrytoinnin osittainen ulkoistaminen helpotti Talma Ski:n rekrytointiprosessia huomattavasti, kertoo Hanna Hämäläinen Talma Ski:ltä.

Hanna Hämäläinen
HR-koordinaattori, Talma Ski Oy

wellpacl-asiakkaiden-sanoin-logot-3

Lifa-air lähes kymmenkertaisti liikevaihtonsa vuosina 2020-2021. Wellpack oli henkilöstökumppanina kasvussa vahvasti läsnä rekrytoimalla Lifa-airille tuotannon ammattilaisia.

Lifa-air tarvitsi tehtaalleen jatkuvasti tuotantotyöntekijöitä, pakkaajia sekä operaattoreita, kun liiketoiminta kasvoi. Wellpack vastasi Life-airin henkilöstötarpeisiin ja yhteistyö oli molemmin puolin sujuvaa.

Eppu Mäkipää
Tuotantojohtaja, Lifa Air Oy

Usein kysyttyä

Wellpack on kotimainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tarjoaa yrityksille henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalveluita sekä digitaalisia rekrytointiratkaisuja etenkin teollisuuden, tuotannon ja logistiikan aloille.

Ulkoistamalla rekrytointisi Wellpackin ammattilaisille saat käyttöösi varman rekrytointikoneiston. Hoidamme laadukkaat rekrytoinnit puolestasi ja tarjoamme käyttöösi osaavaa työvoimaa. Rekrytoimme asiakkaillemme työvoimaa päivittäin - meidän kumppaninamme voit keskittyä omiin ydintoimintoihin ja jättää osaavan työvoiman löytämisen meidän tehtäväksemme.

Tavoitamme kuukausittain yli 100 000 suomalaista ketterän rekrymarkkinointimme ansiosta. Näy ja kasva kauttamme.

Suorarekrytointien hintaa on hankalaa arvioida ilman tarkempaa kartoitusta. Hinnoittelu määräytyy tyypillisesti rekrytoidun henkilön kuukausipalkkaan ja palkkakertoimeen. Palkkakerroin riippuu haettavan profiilin haastavuudesta. Ota meihin yhteyttä, niin kartoitetaan hinta rekrytointitoimeksiannolle. 

Arvostamme molemminpuolista avoimuutta työnantajien kanssa. Lanseerasimmekin alan ensimmäisenä yrityksenä henkilöstövuokrausen hintalaskurin, joka antaa arvion hinnoittelussa käytetystä kertoimesta. Laske täältä oma kerroin arvio!

Eniten henkilöstöpalveluitamme käyttävät alat, joissa työntekijätarve on vaihtuvaa. Olemme erikoistuneet etenkin etenkin teollisuuden-, tuotannon- ja logistiikan toimialoille.

Modernien rekrytointimenetelmien avulla tavoitamme suuren määrän työnhakijoita tarkasti ja nopealla aikataululla. Käytössämme on 15 eri digitaalista alustaa työnhakijoiden tavoittamiseksi. Varsinainen aikataulu riippuu aina etsittävän työntekijän profiilista. Usein täytämme tavanomaiset rekrytointi toimeksiannot saman päivän aikana.

Vuosien aikana meille on muodostunut mittava hakijaverkosto eri alan osaajista. Vastaanotamme jatkuvasti avoimia hakemuksia, joten ns. “valmiina töihin”-tekijöitä meiltä löytyy riippuen täysin henkilöstötarpeesta.

Lähtökohtaisesti kuitenkin etsimme aina uusia hakijoita asiakkaan toimeksiannon mukaisilla kriteereillä, jotta löydetty työntekijä vastaa parhaiten asiakkaan tarpeita. Apuna käytämme tarvittaessa hakijaverkostoamme, jos henkilö sopii etsittyyn työtehtävään.

Kiinnostuitko palveluista?

- Jätä yhteydenottopyyntö tai ota yhteyttä!

Wellpack lyhyesti

Wellpack on kotimainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut etenkin teollisuuden, tuotannon ja logistiikka-alan rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluihin. Meille tärkeitä valtteja ovat yhteydenpito, laadukkuus ja nopeus.