Vuokratyöfirma Wellpack

- Yrityksille, jotka haluavat parempaa palvelua

Wellpack on kotimainen vuokratyöfirma, joka on välittänyt työvoimaa jo vuodesta 2013 eri toimialoille. Olemme ratkoneet yritysten henkilöstötarpeita jo vuodesta 2013 lähtien. Kauttamme on työllistynyt 10 vuodessa jo yli 1500 työntekijää.

Puhumme kanssasi samaa kieltä

Tunnemme teollisuuden, tuotannon ja logistiikan alati vilkkaan pelikentän ja osaamme yhdistää oikeat tekijät työnantajien kanssa - aina apulaisesta tuotannontyöntekijöihin ja päälliköihin saakka.

 

9/10

Asiakastyytyväisyys

9/10

Työntekijätyytyväisyys

+300hlö

Työllistyy kauttamme vuosittain

Miksi valita Wellpack?

Wellpackin toimihenkilöt ovat työskennelleet alalla yli 20 vuotta. Pysymme muuttuvan maailman mukana ja kehitämme toimintatapojamme jatkuvasti.

Panostamme moderniin rekrymarkkinointiin ja hakijakokemukseen rekrytoidessamme uusia työntekijöitä.

wellpack-henkilöstöpalvelut-tuotekuvat-2

Miksi yrityksen kannattaa käyttää vuokratyöfirmaa?

Koska se säästää rahaa

Onnistunut rekrytointi maksaa itsensä takaisin. Kun rekrytointi suunnitellaan ja toteutetaan asiantuntijan toimesta, vältytään virherekrytoinneilta ja löydetään osaava tekijä nopeammin. Vuokratyöntekijän palkatessasi maksat vuokrayritykselle vain työntekijän tehdyistä työtunneista. Mikäli työntekijä sairastuu, niin vuokrayritys maksaa työterveys- ja sairauspoissaolo kustannukset.

Koska se säästää aikaa

Rekrytointiprosessi vie aikaa ja resursseja. Mikäli yritys lähtee itse paikkaamaan väliaikaista henkilöstöpulaa, saattaa sen oma liiketoiminta kärsiä. Kun vuokratyöfirma etsii työntekijät voi yritys keskittyä itse oman ydinliiketoimintansa harjoittamiseen. Yritykseltä vapautuu aikaa tuottavampaan toimintaan, mikä tuo lisää liikevaihtoa.

Vastuunjako on järkevää

Koska työnantajavastuut- ja velvoitteet ovat vuokrayrityksellä, jää työntekijään liittyvä hallinnollinen työ vuokrayrityksen hoidettavaksi. Vuokratyöntekijän palkanmaksu siirtyy myös vuokrayrityksen hoidettavaksi. Työntekijä ja vuokratyöfirma solmivat työsuhteen. Tällöin vuokratyöfirma toimii yhteyshenkilönä asiakasyrityksen ja vuokratyöntekijän välillä. Vuokratyöfirma huolehtii kaikista työsuhteeseen liittyvistä asioista ja työnantajan vaatimuksista.

Miten vuokratyöfirma toimii?

Vuokratyöfirma paikkaa yrityksesi henkilöstötarpeet. Oli kyseessä sitten hetkellinen piikki tai pidempiaikainen työvoiman tarve, vuokratyöfirma on apunasi. Vuokratyöfirma etsii tarvitsemasi työntekijän puolestasi, solmii työsopimuksen ja hoitaa kaikki työhön liittyvät hallinnolliset asiat, kuten palkanmaksun.

Wellpack-Pekka-Eliel

Olemme ammattilaisia seuraavilla toimialoilla

Teollisuus

Tuotanto

Logistiikka ja kuljetus

Kiinteistö- ja huoltoalat

Miksi yrityksen kannattaa käyttää vuokratyöfirmaa?

Vuokratyövoima on vain väliaikainen ratkaisu

Vuokratyösuhteita on aina lyhyistä rupeamista pitkäaikaisiin, vakituisiin työsuhteisiin. Vuokratyöntekijän voi myöhemmin palkata yrityksen palkkalistoille. Vuokratyösuhteet mahdollistavat joustavuutta rekrytointiin.

Vuokratyöntekijöillä on heikommat oikeudet

Vuokratyöntekijällä on täysin samat oikeudet kuin kellä tahansa muullakin työntekijällä. Vuokratyöhön sovelletaan samaa lainsäädäntöä kuin muihinkin työsuhteisiin. Työsuhteen ehdot perustuvat työlainsäädäntöön ja kyseisen alan soveltamaan työehtosopimukseen.

Vuokratyöfirman käyttö kertoo osaamattomuudesta

Joku voi miettiä, että kertooko se oman yrityksen osaamattomuudesta, jos käyttää vuokratyöfirmaa apuna rekrytoinnissa. Vuokratyön käyttö viestii ennenkaikkea ajan siivellä elämisestä ja nykyaikaisuudesta. Vuokratyövoiman käyttö yleistyy jatkuvasti.

Haluatko tarjouksen palveluista?

Kerro henkilöstötarpeesi, lähetämme tarjouksen!

Usein kysytyt kysymykset

Vuokratyöfirma voidaan ajatella työntekijöiden ja työnantajien kohtaamispaikkana. Vuokratyöfirma etsii jatkuvasti työntekijöitä. töitä hakevat ihmiset lähettävät vuokratyöfirmalle hakemuksia ja käyvät työhaastatteluissa. Samalla tavalla työnantajat kertovat tehtävistään, johon tahtoisivat vuokrata työvoimaa, sekä siitä millaisen työntekijän he haluaisivat heille töihin. Vuokratyöfirma osaa tällöin yhdistää työntekijän ja työnantajan, jolloin kaikki saavat haluamansa.

Jäikö kysyttävää? Juttele kanssamme, vastaamme mieluusti kaikkiin kysymyksiinne.

Kiinnostuitko palveluista?

- Jätä yhteydenottopyyntö!

Wellpack lyhyesti

Wellpack on kotimainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut etenkin teollisuuden, tuotannon ja logistiikka-alan rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluihin. Meille tärkeitä valtteja ovat yhteydenpito, laadukkuus ja nopeus.