Työvoiman vuokraus

- Kauttamme parhaat tekijät

Työvoiman vuokraus on hyvä ratkaisu etenkin teollisuuden ja logistiikan rekrytoinnin haasteisiin. Kun henkilöstötarpeet hoitaa vuokratyöfirma, on työvoiman saaminen nopeaa, helppoa ja joustavaa.

Puhumme kanssasi samaa kieltä

Tunnemme teollisuuden, tuotannon ja logistiikan alati vilkkaan pelikentän ja osaamme yhdistää oikeat tekijät työnantajien kanssa.

Olemme ratkoneet yritysten henkilöstötarpeita jo vuodesta 2013 lähtien. Kauttamme on työllistynyt 10 vuodessa jo yli 1500 työntekijää.

9/10

Asiakastyytyväisyys

9/10

Työntekijätyytyväisyys

+300hlö

Työllistyy kauttamme vuosittain

Miksi valita Wellpack?

Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaan henkilökohtaisen yhteydenpidon, jolla erotumme kilpialijoistamme. Hyvä yhteydenpito ja asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen on meidän menestyksemme salaisuus.

Autamme aina työntekijöitä ja asiakkaita joustavasti tarpeiden mukaan.

wellpack-henkilöstöpalvelut-tuotekuvat-1

Työvoiman vuokraus lyhyesti

Mitä työvoiman vuokraus on?

Työvoiman vuokrauksessa työnantaja vuokraa työntekijänsä käyttäjäyrityksen käyttöön. Työvoimanvuokrausyritys on tällöin työntekijän työnantaja, mutta työtä tehdään käyttäjäyrityksessä. Käyttäjäyritys ohjaa ja valvoo työntekijää ja määrää tämän tekemän työn sisällöstä.

Miten työvoiman vuokraus toimii?

Työvoimaa vuokrattaessa on kolme sopimusosapuolta. Vuokrayrityksen ja työntekijän välillä on työsopimus. Vuokrayrityksen ja käyttäjäyrityksen välillä on puolestaan sopimus työvoiman vuokraamisesta. Vuokrattu työntekijä on kuitenkin työsuhteessa vain alkuperäiseen työnantajaansa eli vuokrayrityksen kanssa, jonka on huolehdittava työsopimuksen mukaisista velvollisuuksistaan työntekijään kohtaan.

Lainsäädännölliset työsuhdeasiat, palkanmaksut ja työterveyshuollon taakka siirtyy käyttäjäyrityksen harteilta vuokrayritykselle. Käyttäjäyrityksen ja vuokratun työntekijän välille ei synny näin ollen työsuhdetta. Vuokrausyritys on tällöin työntekijän työnantaja, mutta työtä suoritetaan käyttäjäyrityksessä. Käyttäjäyritys ohjaa ja valvoo työntekijää ja määrää tämän tekemän työn sisällön.

Milloin työvoiman vuokraus on kannattavaa?

Työvoiman vuokraus on kannattavaa yritykselle, jolla on kasvava tarve työvoimalle tai muuten suuri työntekijöiden vaihtuvuus. Työvoimaa vuokraamalla yritys säästää aikaa kun rekrytointiprosessit ulkoistetaan. Myös lainsäädännölliset työsuhdeasiat, palkanmaksu ja laadunvalvonta siirtyy vuokrayrityksen vastuulle.

Wellpack-Pekka-Eliel

Olemme ammattilaisia seuraavilla toimialoilla

Teollisuus

Tuotanto

Logistiikka ja kuljetus

Kiinteistö- ja huoltoalat

Usein kysytyt kysymykset

Työvoiman vuokrauksessa yritys vuokraa vuokrayritykseltä työntekijöitä. Nämä työntekijät ovat vuokratyöfirman kanssa työsuhteessa.

Jäikö kysyttävää? Juttele kanssamme, vastaamme mieluusti kaikkiin kysymyksiinne.

Kiinnostuitko palveluista?

- Jätä yhteydenottopyyntö!

Wellpack lyhyesti

Wellpack on kotimainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut etenkin teollisuuden, tuotannon ja logistiikka-alan rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluihin. Meille tärkeitä valtteja ovat yhteydenpito, laadukkuus ja nopeus.