Työvoiman vuokraus

- Ulkoista rekrytointisi ja onnistu

Työvoiman vuokraus on hyvä ratkaisu etenkin teollisuuden ja logistiikan rekrytoinnin haasteisiin. Kun ulkoistat rekrytoinnit, on työvoiman saaminen nopeaa, helppoa ja joustavaa.

Työvoiman vuokraus kannattaa kun:

On kasvava tai vaihtuva tarve työvoimalle

Halutaan karsia kustannuksia

Henkilöstöhallinto halutaan ulkoistaa

Halutaan säästää aikaa

Halutaan säästää rahaa

Halutaan varmistaa työntekijän osaaminen

Halutaan välttyä virherekrytoinneilta

Kauttamme logistiikan parhaat tekijät

Toimihenkilöillämme on pitkä kokemus logistiikka-alan rekrytoinneista. Esimerkit logistiikka-alan ammattilaisista, joita kauttamme työllistyy:

Kuorma-autokuljettajat

Pakkaajat

Terminaaliesihenkilöt

Terminaalityöntekijät

Trukkikuskit

Varastoesihenkilöt

Varastotyöntekijät

wellpack-henkilöstöpalvelut-työntekijät-2

Miten työvoiman vuokraus toimii?

Työvoimaa vuokrattaessa on kolme sopimusosapuolta. Vuokrayrityksen ja työntekijän välillä on työsopimus. Vuokrayrityksen ja käyttäjäyrityksen välillä on puolestaan sopimus työvoiman vuokraamisesta. Vuokrattu työntekijä on kuitenkin työsuhteessa vain alkuperäiseen työnantajaansa eli vuokrayrityksen kanssa, jonka on huolehdittava työsopimuksen mukaisista velvollisuuksistaan työntekijään kohtaan.

Lainsäädännölliset työsuhdeasiat, palkanmaksut ja työterveyshuollon taakka siirtyy käyttäjäyrityksen harteilta vuokrayritykselle. Käyttäjäyrityksen ja vuokratun työntekijän välille ei synny näin ollen työsuhdetta. Vuokrausyritys on tällöin työntekijän työnantaja, mutta työtä suoritetaan käyttäjäyrityksessä. Käyttäjäyritys ohjaa ja valvoo työntekijää ja määrää tämän tekemän työn sisällön.

wellpack-henkilöstöpalvelut-työntekijät-1

Kauttamme teollisuuden parhaat tekijät

Suoritamme teollisuudenalan rekrytointeja päivittäin. Meidän kauttamme työllistyy esimerkiksi seuraavien ammattien huipputekijöitä:

Asentajat

Hitsaajat (MIG/MAG, TIG)

Hydrauliikka-asentajat

Kausityöntekijät

Kokoonpanijat

Koneistajat

Laseroperaattorit

Metallityöntekijät

Pintakäsittelijät

Robottihitsaajat

Särmääjät

Tuotantotyöntekijät

Lisätietoa työvoiman vuokrauksesta:

Vuokrayritys kantaa vastuun työntekijästä

Vuokrayritys ja työntekijä solmivat työsuhteen. Vuokrayhtiö toimii yhteyshenkilönä vuokratyöntekijän suuntaan ja huolehtii työsuhteeseen liittyvistä asioista. Lainsäädännölliset työsuhdeasiat, palkanmaksut sekä vastuu terveydenhuollosta ovat vuokrayrityksellä.

Vuokratyöstä ei seuraa yllätyksiä

Vuokrayritys valvoo niin työntekijän kuin käyttäjäyrityksen etuja sekä hoitaa hallinnolliset että lainsäädännölliset asiat. Henkilöstövuokraus minimoi myös virherekrytoinnit, kun rekrytoinnit hoitaa siihen erikoistunut yritys.

Työvoiman vuokrauksessa maksat vain työntekijän tehdyistä työtunneista. Mikäli työntekijä on esimerkiksi sairaslomalla, siirtyy sairausajan palkanmaksu meidän vastuulle.

9/10

Asiakastyytyväisyys

9/10

Työntekijätyytyväisyys

+300hlö

Työllistyy kauttamme vuosittain

Miksi valita Wellpack?

Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaan henkilökohtaisen yhteydenpidon, jolla erotumme kilpialijoistamme. Hyvä yhteydenpito ja asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen on meidän menestyksemme salaisuus.

Autamme aina työntekijöitä ja asiakkaita joustavasti tarpeiden mukaan.

wellpack-henkilöstöpalvelut-tuotekuvat-1

Asiakkaiden kokemuksia

wellpacl-asiakkaiden-sanoin-logot-2

"Yhteistyö Wellpackin kanssa on sujunut erittäin hyvin. He kuuntelevat asiakkaan tarpeita tarkasti ja tarjoavat sellaisia henkilöratkaisuja, jotka todella sopivat siihen tehtävään. Wellpack on asiakasta kuunteleva yritys."

Jarmo Hakkarainen
Toimitusjohtaja, Kavika Oy

wellpacl-asiakkaiden-sanoin-logot-1

Talma Ski:llä työskenteli talvella Wellpackin työllistämiä kausityöntekijöitä. Tehokkaan digirekrytointi-kampanjan avulla Talma Skin tarpeisiin pystyttiin vastaamaan kiireisestä aikataulusta huolimatta.

Rekrytoinnin osittainen ulkoistaminen helpotti Talma Ski:n rekrytointiprosessia huomattavasti, kertoo Hanna Hämäläinen Talma Ski:ltä.

Hanna Hämäläinen
HR-koordinaattori, Talma Ski Oy

wellpack-asiakkaiden-sanoin-logot-3

Lifa-air lähes kymmenkertaisti liikevaihtonsa vuosina 2020-2021. Wellpack oli henkilöstökumppanina kasvussa vahvasti läsnä rekrytoimalla Lifa-airille tuotannon ammattilaisia.

Lifa-air tarvitsi tehtaalleen jatkuvasti tuotantotyöntekijöitä, pakkaajia sekä operaattoreita, kun liiketoiminta kasvoi. Wellpack vastasi Life-airin henkilöstötarpeisiin ja yhteistyö oli molemmin puolin sujuvaa.

Eppu Mäkipää
Tuotantojohtaja, Lifa Air Oy

Usein kysyttyä

Henkilöstövuokrauksessa työntekijöitä tarvitseva yritys eli käyttäjäyritys vuokraa työntekijöitä vuokrayritykseltä. Vuokrayritys hoitaa työntekijöiden rekrytoinnin, palkanmaksun yms. hallinnolliset asiat.

Modernien rekrytointimenetelmien avulla tavoitamme suuren määrän työnhakijoita tarkasti ja nopealla aikataululla. Käytössämme on 15 eri digitaalista alustaa työnhakijoiden tavoittamiseksi. Varsinainen aikataulu riippuu aina etsittävän työntekijän profiilista. Usein täytämme tavanomaiset rekrytointi toimeksiannot saman päivän aikana.

Työvoiman vuokrauksessa yrityksenne vuokraa vuokrayritykseltä työntekijöitä. Työntekijät ovat Wellpackin kanssa työsuhteessa ja Wellpack hoitaa työntekijöiden lainsäädännölliset ja hallinnolliset asiat ja kulut. Henkilöstövuokraus mahdollistaa niin lyhyt- kuin pitkäaikaisen työvoiman tarpeen täyttämisen.

Eniten vuokratyötä käyttää alat, joissa työntekijätarve on vaihtuvaa. Vuokratyövoimaa käyttää etenkin teollisuus-, tuotanto-, logistiikka-, rakennus-, HoReCa-, kiinteistö-, tapahtuma- ja kaupan-ala.

Henkilöstövuokrauksen hinta muodostuu sovitun kertoimen mukaisesti. Kerroin muodostuu kustannuksista, jotka syntyvät vuokratyöntekijän palkka- ja muista palkan lisäkustannuksista, yrityksen noudattamasta työehtosopimuksesta (TES), juoksevista työnantajan hallinnollisista tehtävistä.

Vaikka henkilöstövuokrauksen vuokratyösuhteet ovat määräaikaisia, on asiakasyrityksellä mahdollisuus rekrytoida työntekijä omaan yritykseensä. Henkilöstövuokraus onkin hyvä tapa ajaa uusia työntekijöitä taloon sisään riskittömästi.

Ulkoistamalla rekrytointisi Wellpackin ammattilaisille saat käyttöösi varman rekrytointikoneiston. Hoidamme laadukkaat rekrytoinnit puolestasi ja tarjoamme käyttöösi osaavaa työvoimaa. Rekrytoimme asiakkaillemme työvoimaa päivittäin - meidän kumppaninamme voit keskittyä omiin ydintoimintoihin ja jättää osaavan työvoiman löytämisen meidän tehtäväksemme.

Vuosien aikana meille on muodostunut mittava hakijaverkosto eri alan osaajista. Vastaanotamme jatkuvasti avoimia hakemuksia, joten ns. “valmiina töihin”-tekijöitä meiltä löytyy riippuen täysin henkilöstötarpeesta.

Lähtökohtaisesti kuitenkin etsimme aina uusia hakijoita asiakkaan toimeksiannon mukaisilla kriteereillä, jotta löydetty työntekijä vastaa parhaiten asiakkaan tarpeita. Apuna käytämme tarvittaessa hakijaverkostoamme, jos henkilö sopii etsittyyn työtehtävään.

Videoreferenssit:

youtube-video-thumbnail
youtube-video-thumbnail

Kiinnostuitko palveluista?

- Jätä yhteydenottopyyntö tai ota yhteyttä!

Invalid Email
Invalid Number

Wellpack on kotimainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut etenkin teollisuuden, tuotannon ja logistiikka-alan rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluihin. Meille tärkeitä valtteja ovat yhteydenpito, laadukkuus ja nopeus.