Logistiikka-alan henkilöstöpalvelut

- Ulkoista rekrytointisi meille ja onnistu!

Työllistämme jatkuvasti osaavaa henkilökuntaa logistiikan ja kuljetusalan eri työtehtäviin. Etsit sitten toimihenkilöitä, kuljettajia tai tarvittaessa töihin kutsuttavia työntekijöitä, olemme apunasi.

Puhumme kanssasi samaa kieltä

Meidän toimihenkilöillä on pitkä kokemus logistiikka-alan rekrytoinneista. Kauttamme on työllistynyt 10 vuodessa jo yli 1500 työntekijää. Logistiikka-alan tuntemuksemme ansiosta osaamme palvella teitä tarpeenne mukaan.

Kauttamme logistiikan parhaat tekijät

Toimihenkilöillämme on pitkä kokemus logistiikka-alan rekrytoinneista. Esimerkit logistiikka-alan ammattilaisista, joita kauttamme työllistyy:

Kuorma-autokuljettajat

Pakkaajat

Terminaaliesihenkilöt

Terminaalityöntekijät

Trukkikuskit

Varastoesihenkilöt

Varastotyöntekijät

wellpack-henkilöstöpalvelut-työntekijät-2

Kaikki palvelut

Henkilöstövuokraus

Ratkaisu työvoiman tarpeisiin - olipa kyse kasvavasta tai vaihtuvasta työvoiman tarpeesta.

Rekrytointipalvelut

Kauttamme rekrytoit teollisuuden, tuotannon ja logistiikan parhaat työntekijät.

Rekrymarkkinointi

Tarjoamme tehokkaat digirekrytoinnin keinot palveluidemme yhteydessä tai omina palveluinaan.

Suorahaku - Headhunting

Paras valinta ylimmän johdon, päälliköiden ja vaativien asiantuntijoiden hakuun.

Toimihenkilöiden rekrytointipalvelut

Kauttamme löydät osaajia erilaisiin asiantuntija-, esihenkilö- sekä johtotehtäviin.

9/10

Asiakastyytyväisyys

9/10

Työntekijätyytyväisyys

+300hlö

Työllistyy kauttamme vuosittain

Miksi valita Wellpack?

Olemme välittäneet logistiikan työvoimaa asiakkaillemme päivittäin jo kymmenen vuoden ajan. Elämme jatkuvasti ajan siivellä ja kehitämme toimintatapojamme alan muutosten mukaisiksi.

Wellpackista saat käyttöösi vahvan rekrytointikoneiston, joka tekee yrityksesi arjesta helpompaa.

wellpack-henkilöstöpalvelut-tuotekuvat-4

Asiakkaiden kokemuksia

wellpacl-asiakkaiden-sanoin-logot-2

"Yhteistyö Wellpackin kanssa on sujunut erittäin hyvin. He kuuntelevat asiakkaan tarpeita tarkasti ja tarjoavat sellaisia henkilöratkaisuja, jotka todella sopivat siihen tehtävään. Wellpack on asiakasta kuunteleva yritys."

Jarmo Hakkarainen
Toimitusjohtaja, Kavika Oy

wellpacl-asiakkaiden-sanoin-logot-1

Talma Ski:llä työskentelee tulevana talvena Wellpackin työllistämiä kausityöntekijöitä. Tehokkaan digirekrytointi-kampanjan avulla Talma Skin tarpeisiin pystyttiin vastaamaan kiireisestä aikataulusta huolimatta.

Rekrytoinnin osittainen ulkoistaminen helpotti Talma Ski:n rekrytointiprosessia huomattavasti, kertoo Hanna Hämäläinen Talma Ski:ltä.

Hanna Hämäläinen
HR-koordinaattori, Talma Ski Oy

wellpack-asiakkaiden-sanoin-logot-3

Lifa-air lähes kymmenkertaisti liikevaihtonsa vuosina 2020-2021. Wellpack oli henkilöstökumppanina kasvussa vahvasti läsnä rekrytoimalla Lifa-airille tuotannon ammattilaisia.

Lifa-air tarvitsi tehtaalleen jatkuvasti tuotantotyöntekijöitä, pakkaajia sekä operaattoreita, kun liiketoiminta kasvoi. Wellpack vastasi Life-airin henkilöstötarpeisiin ja yhteistyö oli molemmin puolin sujuvaa.

Eppu Mäkipää
Tuotantojohtaja, Lifa Air Oy

Usein kysyttyä

Wellpack on kotimainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tarjoaa yrityksille henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalveluita sekä digitaalisia rekrytointiratkaisuja etenkin teollisuuden, tuotannon ja logistiikan aloille.

Ulkoistamalla rekrytointisi Wellpackin ammattilaisille saat käyttöösi varman rekrytointikoneiston. Hoidamme laadukkaat rekrytoinnit puolestasi ja tarjoamme käyttöösi osaavaa työvoimaa. Rekrytoimme asiakkaillemme työvoimaa päivittäin - meidän kumppaninamme voit keskittyä omiin ydintoimintoihin ja jättää osaavan työvoiman löytämisen meidän tehtäväksemme.

Tavoitamme kuukausittain yli 100 000 suomalaista ketterän rekrymarkkinointimme ansiosta. Näy ja kasva kauttamme.

Suorarekrytointien hintaa on hankalaa arvioida ilman tarkempaa kartoitusta. Hinnoittelu määräytyy tyypillisesti rekrytoidun henkilön kuukausipalkkaan ja palkkakertoimeen. Palkkakerroin riippuu haettavan profiilin haastavuudesta. Ota meihin yhteyttä, niin kartoitetaan hinta rekrytointitoimeksiannolle. 

Henkilöstövuokrauksen hinta muodostuu sovitun kertoimen mukaisesti. Kerroin muodostuu kustannuksista, jotka syntyvät vuokratyöntekijän palkka- ja muista palkan lisäkustannuksista, yrityksen noudattamasta työehtosopimuksesta (TES), juoksevista työnantajan hallinnollisista tehtävistä.

Ota yhteyttä - niin katsotaan yhdessä teille sopiva hinta.

Eniten henkilöstöpalveluitamme käyttävät alat, joissa työntekijätarve on vaihtuvaa. Olemme erikoistuneet etenkin etenkin teollisuuden-, tuotannon- ja logistiikan toimialoille.

Modernien rekrytointimenetelmien avulla tavoitamme suuren määrän työnhakijoita tarkasti ja nopealla aikataululla. Käytössämme on 15 eri digitaalista alustaa työnhakijoiden tavoittamiseksi. Varsinainen aikataulu riippuu aina etsittävän työntekijän profiilista. Usein täytämme tavanomaiset rekrytointi toimeksiannot saman päivän aikana.

Vuosien aikana meille on muodostunut mittava hakijaverkosto eri alan osaajista. Vastaanotamme jatkuvasti avoimia hakemuksia, joten ns. “valmiina töihin”-tekijöitä meiltä löytyy riippuen täysin henkilöstötarpeesta.

Lähtökohtaisesti kuitenkin etsimme aina uusia hakijoita asiakkaan toimeksiannon mukaisilla kriteereillä, jotta löydetty työntekijä vastaa parhaiten asiakkaan tarpeita. Apuna käytämme tarvittaessa hakijaverkostoamme, jos henkilö sopii etsittyyn työtehtävään.

Kiinnostuitko palveluista?

- Jätä yhteydenottopyyntö tai ota yhteyttä!

Invalid Email
Invalid Number

Wellpack on kotimainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut etenkin teollisuuden, tuotannon ja logistiikka-alan rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluihin. Meille tärkeitä valtteja ovat yhteydenpito, laadukkuus ja nopeus.