Toimihenkilöiden rekrytointi

- Etsimme teille parhaat osaajat

Tarvitseeko yrityksesi toimihenkilöä? Hoidamme haastavatkin rekrytoinnit ammattitaidolla teollisuuteen, tuotantoon, logistiikkaan sekä moneen muuhun toimialaan.

Tavoitamme alan ykköset

Autamme yrityksiä löytämään osaajia erilaisiin asiantuntija-, esihenkilö- sekä johtotehtäviin. Valttejamme toimihenkilöiden rekrytoinnissa ovat etenkin kyky löytää oikeita ihmisiä tehokkaasti sekä hakijoiden yksityiskohtainen kartoittaminen.

wellpack-henkilöstöpalvelut-banner5-mobile

Hoidamme rekrytoinnin kokonaan tai osittain

Toteutamme yrityksesi rekrytointitoimeksiannot ammattitaidolla edeten teidän tarpeet edellä.

Autamme yritystäsi joustavasti tilanteen mukaan. Tökkiikö hakemusten vastaanotto? Tarvitsetteko apua houkuttelevan työpaikkailmoituksen luomiseen ja levitykseen? Meiltä löytyy apua erilaisiin tilanteisiin.

Rekrytointiprosessimme vaiheet

1. Tutustutaan - hyvä alku

Aluksi on tärkeintä päästä samalle sivulle yrityksenne rekrytointitilanteesta. Katsomme, että asiakkaan tunteminen on yksi tärkeimmistä asioista rekrytoinnin onnistumisessa.

2. WANTED! Tuntomerkit ylös ja etsimään

Salapoliisintyö alkaa! Luomme etsitystä ihannehenkilöstä profiilin. Profilointi mahdollistaa oikeiden valintojen tekemisen rekrytoinnin edetessä. Työpaikkailmoituksen kieli sekä valitut rekrytointikanavat määrittyvät pitkälti profiloinnin perusteella.

3. Nopean toiminnan digijoukkomme

Profiloinnissa tunnistettiin millaista henkilöä rekrytoinnissa haetaan. Olemme siirtyneet käyttämään moderneja rekrymarkkinoinnin keinoja, joka on lisännyt vastaanotettujen hakemusten määrää merkittävästi. Työpaikkailmoituksillemme on yli 15 erilaista digitaalista alustaa, joista valitsemme oikeat tilanteen mukaan.

4. Hypitään ns. ihmisten silmille

Rekrymarkkinoinnin avulla löydämme ammatitaitoisia työntekijöitä yrityksille nopeasti. Kymmenessä vuodessa työntekijöiden verkostomme on kasvanut suureksi ja usein mielessämme on heti tehtävään sopiva henkilö. Usein parhaat - jo töissä käyvät - työntekijät eivät selaile työpaikkasivuja. Heidät tulee itse tavoittaa.

5. Päätös jää aina teille

Kun olemme seuloneet työhakemusten perusteella potentiaaliset työnhakijat, kutsumme heidät henkilökohtaiseen haastatteluun. Osaavat rekrytointikonsulttimme varmistavat strukturoidun haastattelun avulla työnhakijoiden pätevyyden valittavaan tehtävään. Haastattelujen pohjalta esittelemme parhaat tekijät toimeksiannon jättäneelle yritykselle, joka tekee aina valinnan viimekädessä.

Vältä virherekrytoinnit - Ulkoista rekrytointi

Kun yritys lähtee rekrytoimaan ovat riskit aina olemassa. Jos asiantuntevuutta ei rekrytointiin löydy yrityksen sisältä, voi prosessi venyä pitkäksi ja kalliiksi. Rekrytointiprosessin koordinoinnin epäonnistuminen on yleisin syy koko rekrytoinnin epäonnistumiseen ja johtaa valitettavan usein virherekrytointeihin.

Virherekrytoinniksi kutsutaan tilannetta, jossa rekrytointiprosessin tuotoksena yritykseen on palkattu työntekijä, joka on epäpätevä, ei istu yrityksen kulttuuriin, lopettaa ensimmäisen vuoden aikana tai jonka tarpeellisuus todetaan myöhemmin olemattomaksi.

Jotta voidaan välttyä virherekrytoinnin aiheuttamilta kustannuksilta on tärkeää panostaa rekrytointiprosessiin ja varmistaa, että rekrytoitava henkilö on oikea valinta yritykselle.

Kun rekrytointi ulkoistetaan ammattilaisille minimoidaan virherekrytoinnin riskit. Yritys myös säästää omaa aikaansa ydinliiketoimintansa hoitamiseen. Näiden syiden takia rekrytoinnin ulkoistaminen on yleistynyt jatkuvasti ja se on yritykselle järkevä ratkaisu.

Lisätietoa palvelustamme

Olemme aktiivisesti tehteet pääleipälajimme henkilöstövuokrauksen lisäksi suorarekryjä ja toimihenkilörekryjä vuosien ajan. Riippuen henkilöstötarpeen suuruudesta suoritamme yksittäisiä rekrytointeja tai ns. jatkuvia rekrytointeja.

Olemme henkilöstökumppaninne myös, mikäli tarvitsette apua kokonaan uuden osaamisalueen tai kasvun aiheuttaman henkilöstötarpeen kohdatessa. Wellpack tarjoaa moderneja digitaalisen rekrymarkkinoinnin keinoja rekrytointipalveluiden yhteydessä ja erikseen. Tehokas panoksemme rekrymarkkinointiin onkin yksi suurimmista vahvuuksistamme, joka erottaa meidät muista alan yrityksistä.

Wellpack täytti 2023 vuodenvaihteessa 10 vuotta! Juhlistamme pyöreitä lyömällä tauluun ehdottomasti toistaiseksi parhaan tuloksemme.

Kaikki palvelut

Henkilöstövuokraus

Ratkaisu työvoiman tarpeisiin - olipa kyse kasvavasta tai vaihtuvasta työvoiman tarpeesta.

Rekrytointipalvelut

Kauttamme rekrytoit teollisuuden, tuotannon ja logistiikan parhaat työntekijät.

Rekrymarkkinointi

Tarjoamme tehokkaat digirekrytoinnin keinot palveluidemme yhteydessä tai omina palveluinaan.

Suorahaku - Headhunting

Paras valinta ylimmän johdon, päälliköiden ja vaativien asiantuntijoiden hakuun.

Toimihenkilöiden rekrytointipalvelut

Kauttamme löydät osaajia erilaisiin asiantuntija-, esihenkilö- sekä johtotehtäviin.

rekrymarkkinointi tavoittaa parhaat tekijät

Suorarekrytointi- palveluumme sisältyy myös:

Perustason rekrymarkkinointi

Visuaalisesti näyttävien mainosten luominen

Laskeutumissivut yrityksenne visuaalisella ilmeellä

Mainosbudjetin, mainoskampanjan käynnistäminen ja ylläpito

Tavoitettu yleisö 100 000 - 150 000

Kokonaisarvo 1095€

Modernilla rekrytoinnin pelikentällä oikeat tekijät tavoitetaan rekrymarkkinoinnilla eri digitaalisen median kanavia hyödyntäen.

9/10

Asiakastyytyväisyys

9/10

Työntekijätyytyväisyys

+300

Rekrytointia viim. vuoden aikana

Miksi valita Wellpack?

Olemme välittäneet logistiikan työvoimaa asiakkaillemme päivittäin jo kymmenen vuoden ajan. Elämme jatkuvasti ajan siivellä ja kehitämme toimintatapojamme alan muutosten mukaisiksi.

Wellpackista saat käyttöösi vahvan rekrytointikoneiston, joka tekee yrityksesi arjesta helpompaa.

wellpack-henkilöstöpalvelut-tuotekuvat-1

Asiakkaiden kokemuksia

wellpacl-asiakkaiden-sanoin-logot-2

"Yhteistyö Wellpackin kanssa on sujunut erittäin hyvin. He kuuntelevat asiakkaan tarpeita tarkasti ja tarjoavat sellaisia henkilöratkaisuja, jotka todella sopivat siihen tehtävään. Wellpack on asiakasta kuunteleva yritys."

Jarmo Hakkarainen
Toimitusjohtaja, Kavika Oy

wellpacl-asiakkaiden-sanoin-logot-1

Talma Ski:llä työskentelee tulevana talvena Wellpackin työllistämiä kausityöntekijöitä. Tehokkaan digirekrytointi-kampanjan avulla Talma Skin tarpeisiin pystyttiin vastaamaan kiireisestä aikataulusta huolimatta.

Rekrytoinnin osittainen ulkoistaminen helpotti Talma Ski:n rekrytointiprosessia huomattavasti, kertoo Hanna Hämäläinen Talma Ski:ltä.

Hanna Hämäläinen
HR-koordinaattori, Talma Ski Oy

wellpacl-asiakkaiden-sanoin-logot-3

Lifa-air lähes kymmenkertaisti liikevaihtonsa vuosina 2020-2021. Wellpack oli henkilöstökumppanina kasvussa vahvasti läsnä rekrytoimalla Lifa-airille tuotannon ammattilaisia.

Lifa-air tarvitsi tehtaalleen jatkuvasti tuotantotyöntekijöitä, pakkaajia sekä operaattoreita, kun liiketoiminta kasvoi. Wellpack vastasi Life-airin henkilöstötarpeisiin ja yhteistyö oli molemmin puolin sujuvaa.

Eppu Mäkipää
Tuotantojohtaja, Lifa Air Oy

Usein kysyttyä

Wellpack on kotimainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tarjoaa yrityksille henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalveluita sekä digitaalisia rekrytointiratkaisuja etenkin teollisuuden, tuotannon ja logistiikan aloille.

Ulkoistamalla rekrytointisi Wellpackin ammattilaisille saat käyttöösi varman rekrytointikoneiston. Hoidamme laadukkaat rekrytoinnit puolestasi ja tarjoamme käyttöösi osaavaa työvoimaa. Rekrytoimme asiakkaillemme työvoimaa päivittäin - meidän kumppaninamme voit keskittyä omiin ydintoimintoihin ja jättää osaavan työvoiman löytämisen meidän tehtäväksemme.

Tavoitamme kuukausittain yli 100 000 suomalaista ketterän rekrymarkkinointimme ansiosta. Näy ja kasva kauttamme.

Suorarekrytointien hintaa on hankalaa arvioida ilman tarkempaa kartoitusta. Hinnoittelu määräytyy tyypillisesti rekrytoidun henkilön kuukausipalkkaan ja palkkakertoimeen. Palkkakerroin riippuu haettavan profiilin haastavuudesta. Ota meihin yhteyttä, niin kartoitetaan hinta rekrytointitoimeksiannolle. 

Arvostamme molemminpuolista avoimuutta työnantajien kanssa. Lanseerasimmekin alan ensimmäisenä yrityksenä henkilöstövuokrausen hintalaskurin, joka antaa arvion hinnoittelussa käytetystä kertoimesta. Laske täältä oma kerroin arvio!

Eniten henkilöstöpalveluitamme käyttävät alat, joissa työntekijätarve on vaihtuvaa. Olemme erikoistuneet etenkin etenkin teollisuuden-, tuotannon- ja logistiikan toimialoille.

Modernien rekrytointimenetelmien avulla tavoitamme suuren määrän työnhakijoita tarkasti ja nopealla aikataululla. Käytössämme on 15 eri digitaalista alustaa työnhakijoiden tavoittamiseksi. Varsinainen aikataulu riippuu aina etsittävän työntekijän profiilista. Usein täytämme tavanomaiset rekrytointi toimeksiannot saman päivän aikana.

Vuosien aikana meille on muodostunut mittava hakijaverkosto eri alan osaajista. Vastaanotamme jatkuvasti avoimia hakemuksia, joten ns. “valmiina töihin”-tekijöitä meiltä löytyy riippuen täysin henkilöstötarpeesta.

Lähtökohtaisesti kuitenkin etsimme aina uusia hakijoita asiakkaan toimeksiannon mukaisilla kriteereillä, jotta löydetty työntekijä vastaa parhaiten asiakkaan tarpeita. Apuna käytämme tarvittaessa hakijaverkostoamme, jos henkilö sopii etsittyyn työtehtävään.

Kiinnostuitko palveluista?

- Jätä yhteydenottopyyntö tai ota yhteyttä!

Wellpack lyhyesti

Wellpack on kotimainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut etenkin teollisuuden, tuotannon ja logistiikka-alan rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluihin. Meille tärkeitä valtteja ovat yhteydenpito, laadukkuus ja nopeus.