Suorahaku - headhunting

- Suorahaku vaativiin rekrytointeihin

Kilpailu parhaista tekijöistä käy kuumana. Työntekijän markkinoiden vallitessa parhaat tekijät eivät aina enää hakeudu itse avoimiin työpaikkoihin. Tämän seurauksena suorahaku, eli headhunting, on nykyään yleisempää kuin koskaan.

hiljaiset rekrytoinnit

Suorahaku eroaa perinteisestä rekrytoinnista siten, että työntekijä etsitään ilman julkista työpaikkailmoitusta ja rekrymarkkinointia. Työnhaku toteutetaan tällöin hiljaisesti.

Suorahaku vakinaistuu jatkuvasti erilaisten toimihenkilöiden rekrytoinnissa. Siinä missä alkujaan suorahakuja tehtiin pääasiassa johdon rekrytointiin, nykyään headhuntataan henkilöistä myyjistä markkinoijiin.

Milloin suorahaku kannattaa?

Kun tarvitaan haastavaan rekrytointiin apua

Kun yritys ei onnistu löytämään profiiliin sopivaa henkilöä itse. Tällöin rekrytointi kannattaa ulkoistaa ammattilaisille. Usein on tilanne, jossa haastavan profiilin omaava henkilö ei itse hakeudu työhön vaan hänen löytämiseksi pitää kääntää kivet ja kannot.

Haastavimmat rekrytoinnit tehdään usein suorahakuna, eli headhunting-tyyliin.

Kun ei haluta herättää huomiota

Suorahakua käytetään tyypillisimmin tilanteessa, jossa halutaan rekrytoida hiljaisesti. Suorahaussa avoimesta työpaikasta ei ilmoiteta julkisesti. Tällöin vältetään huomiota herättävä rekrytointikampanja, joka herättää aina keskustelua yrityksestä.

Yksi hakemus monta työpaikkaa

Jätä toimeksianto - etsimme teille tekijät

Teemme suorahakua muiden rekrytointipalvelujemme ohella. Etsimme profiilinmukaisen henkilön, kontaktoimme ja haastattelemme hänet. Tämän jälkeen esittelemme hänet asiakkaallemme. 

9/10

Asiakastyytyväisyys

9/10

Työntekijätyytyväisyys

+300

Rekrytointia viim. vuoden aikana

Miksi valita Wellpack?

Olemme välittäneet logistiikan työvoimaa asiakkaillemme päivittäin jo kymmenen vuoden ajan. Elämme jatkuvasti ajan siivellä ja kehitämme toimintatapojamme alan muutosten mukaisiksi.

Wellpackista saat käyttöösi vahvan rekrytointikoneiston, joka tekee yrityksesi arjesta helpompaa.

wellpack-henkilöstöpalvelut-tuotekuvat-1

Asiakkaiden kokemuksia

wellpacl-asiakkaiden-sanoin-logot-2

"Yhteistyö Wellpackin kanssa on sujunut erittäin hyvin. He kuuntelevat asiakkaan tarpeita tarkasti ja tarjoavat sellaisia henkilöratkaisuja, jotka todella sopivat siihen tehtävään. Wellpack on asiakasta kuunteleva yritys."

Jarmo Hakkarainen
Toimitusjohtaja, Kavika Oy

wellpacl-asiakkaiden-sanoin-logot-1

Talma Ski:llä työskentelee tulevana talvena Wellpackin työllistämiä kausityöntekijöitä. Tehokkaan digirekrytointi-kampanjan avulla Talma Skin tarpeisiin pystyttiin vastaamaan kiireisestä aikataulusta huolimatta.

Rekrytoinnin osittainen ulkoistaminen helpotti Talma Ski:n rekrytointiprosessia huomattavasti, kertoo Hanna Hämäläinen Talma Ski:ltä.

Hanna Hämäläinen
HR-koordinaattori, Talma Ski Oy

wellpack-asiakkaiden-sanoin-logot-3

Lifa-air lähes kymmenkertaisti liikevaihtonsa vuosina 2020-2021. Wellpack oli henkilöstökumppanina kasvussa vahvasti läsnä rekrytoimalla Lifa-airille tuotannon ammattilaisia.

Lifa-air tarvitsi tehtaalleen jatkuvasti tuotantotyöntekijöitä, pakkaajia sekä operaattoreita, kun liiketoiminta kasvoi. Wellpack vastasi Life-airin henkilöstötarpeisiin ja yhteistyö oli molemmin puolin sujuvaa.

Eppu Mäkipää
Tuotantojohtaja, Lifa Air Oy

Usein kysyttyä

Wellpack on kotimainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tarjoaa yrityksille henkilöstövuokraus- ja rekrytointipalveluita sekä digitaalisia rekrytointiratkaisuja etenkin teollisuuden, tuotannon ja logistiikan aloille.

Ulkoistamalla rekrytointisi Wellpackin ammattilaisille saat käyttöösi varman rekrytointikoneiston. Hoidamme laadukkaat rekrytoinnit puolestasi ja tarjoamme käyttöösi osaavaa työvoimaa. Rekrytoimme asiakkaillemme työvoimaa päivittäin - meidän kumppaninamme voit keskittyä omiin ydintoimintoihin ja jättää osaavan työvoiman löytämisen meidän tehtäväksemme.

Tavoitamme kuukausittain yli 100 000 suomalaista ketterän rekrymarkkinointimme ansiosta. Näy ja kasva kauttamme.

Suorarekrytointien hintaa on hankalaa arvioida ilman tarkempaa kartoitusta. Hinnoittelu määräytyy tyypillisesti rekrytoidun henkilön kuukausipalkkaan ja palkkakertoimeen. Palkkakerroin riippuu haettavan profiilin haastavuudesta. Ota meihin yhteyttä, niin kartoitetaan hinta rekrytointitoimeksiannolle. 

Henkilöstövuokrauksen hinta muodostuu sovitun kertoimen mukaisesti. Kerroin muodostuu kustannuksista, jotka syntyvät vuokratyöntekijän palkka- ja muista palkan lisäkustannuksista, yrityksen noudattamasta työehtosopimuksesta (TES), juoksevista työnantajan hallinnollisista tehtävistä.

Ota yhteyttä - niin katsotaan yhdessä teille sopiva hinta.

Eniten henkilöstöpalveluitamme käyttävät alat, joissa työntekijätarve on vaihtuvaa. Olemme erikoistuneet etenkin etenkin teollisuuden-, tuotannon- ja logistiikan toimialoille.

Modernien rekrytointimenetelmien avulla tavoitamme suuren määrän työnhakijoita tarkasti ja nopealla aikataululla. Käytössämme on 15 eri digitaalista alustaa työnhakijoiden tavoittamiseksi. Varsinainen aikataulu riippuu aina etsittävän työntekijän profiilista. Usein täytämme tavanomaiset rekrytointi toimeksiannot saman päivän aikana.

Vuosien aikana meille on muodostunut mittava hakijaverkosto eri alan osaajista. Vastaanotamme jatkuvasti avoimia hakemuksia, joten ns. “valmiina töihin”-tekijöitä meiltä löytyy riippuen täysin henkilöstötarpeesta.

Lähtökohtaisesti kuitenkin etsimme aina uusia hakijoita asiakkaan toimeksiannon mukaisilla kriteereillä, jotta löydetty työntekijä vastaa parhaiten asiakkaan tarpeita. Apuna käytämme tarvittaessa hakijaverkostoamme, jos henkilö sopii etsittyyn työtehtävään.

Kiinnostuitko palveluista?

- Jätä yhteydenottopyyntö tai ota yhteyttä!

Invalid Email
Invalid Number

Wellpack on kotimainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut etenkin teollisuuden, tuotannon ja logistiikka-alan rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluihin. Meille tärkeitä valtteja ovat yhteydenpito, laadukkuus ja nopeus.