Rekrytointipalvelut

- Rekrytoi kauttamme parhaat tekijät!

Tarvitseeko yrityksesi osaajia? Wellpackin rekrytointipalvelut auttavat sinua kaikessa rekrytointiin liittyvässä. Kauttamme rekrytoit parhaat tekijät ja toimihenkilöt.

Puhumme kanssasi samaa kieltä

Tunnemme teollisuuden, tuotannon ja logistiikan alati vilkkaan pelikentän ja osaamme yhdistää oikeat tekijät työnantajien kanssa - aina apulaisesta tuotannontyöntekijöihin ja päälliköihin saakka.

Wellpack on ratkonut yritysten henkilöstötarpeita jo vuodesta 2013 lähtien. Kauttamme on työllistynyt 10 vuodessa jo yli 1500 työntekijää.

9/10

Asiakastyytyväisyys

9/10

Työntekijätyytyväisyys

+300hlö

Työllistyy kauttamme vuosittain

Miksi valita Wellpack?

Erotumme muista kilpailijoista erityisesti laadukkaalla henkilökohtaisen palvelun, sekä hyvän yhteydenpidon avulla. Hyvä yhteydenpito ja asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen on meidän menestyksemme salaisuus.

Autamme aina työntekijöitä ja asiakkaita joustavasti tarpeiden mukaan.

wellpack-henkilöstöpalvelut-tuotekuvat-1

Rekrytointiprosessin vaiheet:

Jäikö kysyttävää? Juttele kanssamme, vastaamme mieluusti kaikkiin kysymyksiinne.

Haluatko tarjouksen palveluista?

Kerro henkilöstötarpeesi, lähetämme tarjouksen!

Milloin rekrytoinnin ulkoistaminen on yritykselle kannattavaa?

Kun halutaan säästää aikaa

Rekrytointiprosessin hoitaminen vie aina aikaa ja resursseja. Mikäli yritys yrittää itse kiireen keskellä hoitaa rekrytointiprosessinsa, voi oma ydinliiketoiminta pahimmassa tapauksessa kärsiä. Kun rekrytointia hoitaa alan ammattilainen, voi yritys keskittyä oman ydinliiketoimintansa harjoittamiseen.

Kun halutaan säästää rahaa

Onnistunut rekrytointi maksaa itsensä aina takaisin. Kun rekrytointi suunnitellaan ja toteutetaan asiantuntijan toimesta, vältytään virherekrytoinnilta ja löydetään tekijä nopeammin. Samalla yrityksestä vapautuu aikaa tuottavampaan toimintaan, mikä tuo lisää liikevaihtoa.

Yrityksen kasvu lähtee onnistuneesta rekrytoinnista

Riippuen rekrytoinnin laajuudesta, suoritamme yksittäisiä rekrytointeja tai ns. jatkuvia rekrytointeja. Olemme mukana rekrytointikumppaninanne myös, mikäli tarvitsette apua kokonaan uuden osaamisalueen tai kasvun aiheuttaman henkilöstötarpeen kohdatessa.

Olemme ammattilaisia seuraavilla toimialoilla

Teollisuus

Tuotanto

Logistiikka ja kuljetus

Kiinteistö- ja huoltoalat

Kiinnostuitko palveluista?

- Jätä yhteydenottopyyntö!

Wellpack lyhyesti

Wellpack on kotimainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut etenkin teollisuuden, tuotannon ja logistiikka-alan rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluihin. Meille tärkeitä valtteja ovat yhteydenpito, laadukkuus ja nopeus.