Rekrytointipalvelut

- Ulkoista rekrytointisi meille ja onnistu!

Tarvitseeko yrityksesi osaajia? Wellpackin rekrytointipalvelut auttavat sinua kaikessa rekrytointiin liittyvässä. Kauttamme rekrytoit parhaat tekijät ja toimihenkilöt.

Tavoitamme alan ykköset

Tunnemme teollisuuden, tuotannon ja logistiikan alati vilkkaan pelikentän ja osaamme yhdistää oikeat tekijät työnantajien kanssa - aina apulaisesta tuotannontyöntekijöihin ja päälliköihin saakka.

Wellpack on ratkonut yritysten henkilöstötarpeita jo vuodesta 2013 lähtien. Kauttamme on työllistynyt 10 vuodessa jo yli 1500 työntekijää.

Miksi ulkoistaa rekrytointi?

Rekrytointi vaatii osaamista, aikaa sekä resursseja. Yhä useammin rekrytointiprosessi ulkoistetaan rekrytoinnin ammattilaisille.

Tämä tehdään siitä syystä, että rekrytointiprosessiin halutaan vauhtia, tehokkuutta ja sen sisältämät riskit halutaan minimoida.

Mitä jos joku muu hoitaisi rekrytoinnin puolestanne
rekrymarkkinointi tavoittaa parhaat tekijät

Palvelumme sisältää ilmaiseksi:

Perustason rekrymarkkinoinnin

Visuaalisesti näyttävät mainokset

Laskeutumissivut yrityksenne visuaalisella ilmeellä

Mainosbudjetin, mainoskampanjan käynnistämisen ja ylläpito

150 000+ tavoitetun yleisön

Modernilla rekrytoinnin pelikentällä parhaat tekijät tavoitetaan rekrymarkkinoinnilla eri digitaalisen median kanavia hyödyntäen.

Ulkoistaminen kannattaa, kun:

Rekrytointiprosessin hoitaminen vie aina aikaa ja resursseja. Mikäli yritys yrittää itse kiireen keskellä hoitaa rekrytointiprosessinsa, voi oma ydinliiketoiminta pahimmassa tapauksessa kärsiä. Kun rekrytointia hoitaa alan ammattilainen, voi yritys keskittyä oman ydinliiketoimintansa harjoittamiseen.

Onnistunut rekrytointi maksaa itsensä aina takaisin. Kun rekrytointi suunnitellaan ja toteutetaan asiantuntijan toimesta, vältytään virherekrytoinnilta ja löydetään tekijä nopeammin. Samalla yrityksestä vapautuu aikaa tuottavampaan toimintaan, mikä tuo lisää liikevaihtoa.

Vältä virherekrytoinnit ja onnistu

Kun yritys lähtee rekrytoimaan ovat riskit aina olemassa. Jos asiantuntevuutta ei rekrytointiin löydy yrityksen sisältä, voi prosessi venyä pitkäksi ja kalliiksi. Rekrytointiprosessin koordinoinnin epäonnistuminen on yleisin syy koko rekrytoinnin epäonnistumiseen ja johtaa valitettavan usein virherekrytointeihin.

Virherekrytoinniksi kutsutaan tilannetta, jossa rekrytointiprosessin tuotoksena yritykseen on palkattu työntekijä, joka on epäpätevä, ei istu yrityksen kulttuuriin, lopettaa ensimmäisen vuoden aikana tai jonka tarpeellisuus todetaan myöhemmin olemattomaksi.

Jotta voidaan välttyä virherekrytoinnin aiheuttamilta kustannuksilta on tärkeää panostaa rekrytointiprosessiin ja varmistaa, että rekrytoitava henkilö on oikea valinta yritykselle.

Kun rekrytointi ulkoistetaan ammattilaisille minimoidaan virherekrytoinnin riskit. Tästä syystä rekrytoinnin ulkoistaminen on yleistynyt jatkuvasti ja se on yritykselle järkevä ratkaisu.

Meidän rekrytointiprosessi:

1. Asiakkaan tarpeiden kartoitus

Me haluamme, että asiakasyrityksemme menestyy ja heillä on käytössään tarvittavat henkilöstöresurssit. On tärkeää tuntea asiakas ja hänen tarpeensa hyvin. Silloin voimme löytää asiakkaalle oikeat työntekijät.

2. Profilointi ja ilmoituksen teko

Seuraavaksi luodaan etsittävästä henkilöstä profiili. Millaisia taitoja ja ominaisuuksia ideaalilta henkilöltä odotetaan. Profiilin pohjalta luodaan työpaikkailmoitukset. Työpaikkailmoitukset luodaan aina hakijan näkökulmasta.

3. Rekrymarkkinointi

Profiloinnissa tunnistettiin millaista henkilöä rekrytoinnissa haetaan. Käytämme moderneja rekrytointimarkkinoinnin keinoja avuksi, jotta tavoitamme mahdollisimman paljon kohderyhmän potentiaalisia työnhakijoita. Olemme aktiivisesti läsnä verkossa ja somessa ja tavoitamme jatkuvasti enemmän ihmisiä.

4. Työntekijöiden löytäminen

Kattavan verkostomme avulla löydämme ammattitaitoista työvoimaa asiakkaidemme erilaisiin tarpeisiin. Apuna käytämme suosituimpien rekrytointikanavien ja rekrytointimarkkinoinnin lisäksi myös kattavaa työntekijäpankkiamme. Näiden keinojen avulle löydämme tarvittavat osaajat nopeasti.

5. Yhteydenotto ja kartoitus

Kun olemme seuloneet työhakemusten perusteella potentiaaliset työnhakijat, kutsumme heidät henkilökohtaiseen haastatteluun. Osaavat rekrytointikonsulttimme varmistavat strukturoidun haastattelun avulla työnhakijoiden pätevyyden valittavaan tehtävään.

Lisätietoa palvelustamme

Riippuen rekrytoinnin laajuudesta, suoritamme yksittäisiä rekrytointeja tai ns. jatkuvia rekrytointeja. Olemme mukana rekrytointikumppaninanne myös, mikäli tarvitsette apua kokonaan uuden osaamisalueen tai kasvun aiheuttaman henkilöstötarpeen kohdatessa.

Wellpack tarjoaa moderneja digitaalisen rekrymarkkinoinnin metodeja rekrytointipalveluiden yhteydessä. Meidän tehokas rekrymarkkinoinnin palvelukokonaisuus onkin yksi suurimmista vahvuuksistamme.

wellpack -henkilöstövuokraus ja rekrytointipalvelut

Toimihenkilöiltämme löytyy yhteensä yli 50 vuoden kokemus teollisuuden-, tuotannon- ja logistiikka-alojen rekrytoinneista.

9/10

Asiakastyytyväisyys

9/10

Työntekijätyytyväisyys

+300hlö

Työllistyy kauttamme vuosittain

Miksi valita Wellpack?

Erotumme muista kilpailijoista erityisesti laadukkaalla henkilökohtaisen palvelun, sekä hyvän yhteydenpidon avulla. Hyvä yhteydenpito ja asiakkaan tarpeiden ymmärtäminen on meidän menestyksemme salaisuus.

Autamme aina työntekijöitä ja asiakkaita joustavasti tarpeiden mukaan.

wellpack-henkilöstöpalvelut-tuotekuvat-1

Asiakkaiden kokemuksia

wellpacl-asiakkaiden-sanoin-logot-2

"Yhteistyö Wellpackin kanssa on sujunut erittäin hyvin. He kuuntelevat asiakkaan tarpeita tarkasti ja tarjoavat sellaisia henkilöratkaisuja, jotka todella sopivat siihen tehtävään. Wellpack on asiakasta kuunteleva yritys."

Jarmo Hakkarainen
Toimitusjohtaja, Kavika Oy

wellpacl-asiakkaiden-sanoin-logot-1

Talma Ski:llä työskentelee tulevana talvena Wellpackin työllistämiä kausityöntekijöitä. Tehokkaan digirekrytointi-kampanjan avulla Talma Skin tarpeisiin pystyttiin vastaamaan kiireisestä aikataulusta huolimatta.

Rekrytoinnin osittainen ulkoistaminen helpotti Talma Ski:n rekrytointiprosessia huomattavasti, kertoo Hanna Hämäläinen Talma Ski:ltä.

Hanna Hämäläinen
HR-koordinaattori, Talma Ski Oy

wellpacl-asiakkaiden-sanoin-logot-3

Lifa-air lähes kymmenkertaisti liikevaihtonsa vuosina 2020-2021. Wellpack oli henkilöstökumppanina kasvussa vahvasti läsnä rekrytoimalla Lifa-airille tuotannon ammattilaisia.

Lifa-air tarvitsi tehtaalleen jatkuvasti tuotantotyöntekijöitä, pakkaajia sekä operaattoreita, kun liiketoiminta kasvoi. Wellpack vastasi Life-airin henkilöstötarpeisiin ja yhteistyö oli molemmin puolin sujuvaa.

Eppu Mäkipää
Tuotantojohtaja, Lifa Air Oy

Usein kysyttyä

Rekrytointi tarkoittaa työntekijän hakemista avointa työpaikkaa tai työtehtävää varten. Rekrytointiprosessi on monimutkainen ja työläs kokonaisuus. Rekrytointi on yritykselle suuri investointi. Työmarkkinat ovat jatkuvassa muutoksessa ja joskus uusien työntekijöiden tarve voi olla yllättäväkin.

Onnistunut rekrytointiprosessi on tehokas, oikeudenmukainen sekä avoin. Rekrytointipäätös tulisi aina pystyä perustelemaan. Tärkeää on ilmoittaa rekrytoimatta jättämispäätöksestä myös niille hakijoille, jotka eivät työpaikkaa saaneet.

Yhden asiantuntijarekrytoinnin hinta asettuu keskimäärin 3 000 - 15 000 euron välille. Virherekrytoinnin hintalappu voikin nousta jopa moneen kymmeneen tuhanteen euroon.

Rekrytoinnin ulkoistaminen onkin usein järkevin vaihtoehto, jos yrityksen sisältä ei löydy jo valmiiksi kattavaa osaamista vaativaan prosessiin.

Suorarekrytointien hintaa on hankalaa arvioida ilman tarkempaa kartoitusta. Hinnoittelu määräytyy tyypillisesti rekrytoidun henkilön kuukausipalkkaan ja palkkakertoimeen. Palkkakerroin riippuu haettavan profiilin haastavuudesta. Ota meihin yhteyttä, niin kartoitetaan hinta rekrytointitoimeksiannolle. 

Modernien rekrytointimenetelmien avulla tavoitamme suuren määrän työnhakijoita tarkasti ja nopealla aikataululla. Käytössämme on 15 eri digitaalista alustaa työnhakijoiden tavoittamiseksi. Varsinainen aikataulu riippuu aina etsittävän työntekijän profiilista. Usein täytämme tavanomaiset rekrytointi toimeksiannot saman päivän aikana.

Vuosien aikana meille on muodostunut mittava hakijaverkosto eri alan osaajista. Vastaanotamme jatkuvasti avoimia hakemuksia, joten ns. “valmiina töihin”-tekijöitä meiltä löytyy riippuen täysin henkilöstötarpeesta.

Lähtökohtaisesti kuitenkin etsimme aina uusia hakijoita asiakkaan toimeksiannon mukaisilla kriteereillä, jotta löydetty työntekijä vastaa parhaiten asiakkaan tarpeita. Apuna käytämme tarvittaessa hakijaverkostoamme, jos henkilö sopii etsittyyn työtehtävään.

Kiinnostuitko palveluista?

- Jätä yhteydenottopyyntö tai ota yhteyttä!

Invalid Email
Invalid Number

Wellpack on kotimainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut etenkin teollisuuden, tuotannon ja logistiikka-alan rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluihin. Meille tärkeitä valtteja ovat yhteydenpito, laadukkuus ja nopeus.