Henkilöstövuokraus Lohja

- Kauttamme parhaat tekijät

Sijaitseeko teidän toimipiste Lohjan alueella? Meidän henkilöstövuokrauspalvelut auttavat Lohjan alueen yrityksiä joustavasti henkilöstövajeiden sattuessa. Ulkoista sinäkin rekrytointisi meille ja onnistu!

Henkilöstövuokraus sisältää:

Henkilöstötarpeiden kartoituksen

Rekrymarkkinoinnin

Hakijoiden seulonnan ja työhaastattelut

Työntekijöiden perehdytykset

Palkanlaskennat ja -maksut sekä viranomaisilmoitukset

Lakisääteiset maksut ja velvoitteet (vakuutukset)

Arkipyhäkorvaukset, lomakorvaukset ja lomarahat

Sairausajan palkan ja työterveyshuollon

wellpack-henkilöstöpalvelut-henkilöstövuorkaus-sisältää-

Puhumme kanssasi samaa kieltä

Wellpack on ratkonut yritysten henkilöstötarpeita jo vuodesta 2013 lähtien. Kauttamme on työllistynyt jo yli 1500 työntekijää.

Tunnemme teollisuuden, tuotannon ja logistiikan alati vilkkaan pelikentän ja osaamme yhdistää juuri oikeat tekijät työnantajien kanssa.

9/10

Asiakastyytyväisyys

9/10

Työntekijätyytyväisyys

+300hlö

Työllistyy kauttamme vuosittain

Miksi valita Wellpack?

Toimihenkilöillämme on pitkä kokemus rekrytointialalta. Elämme ajan siivellä ja kehitämme toimintatapojamme jatkuvasti.

Käytämme moderneja rekrymarkkinoinnin keinoja ja panostamme todella hakijakokemukseen rekrytoidessamme uusia työntekijöitä.

wellpack-henkilöstöpalvelut-tuotekuvat-4

Asiakkaiden kokemuksia

wellpacl-asiakkaiden-sanoin-logot-2

"Yhteistyö Wellpackin kanssa on sujunut erittäin hyvin. He kuuntelevat asiakkaan tarpeita tarkasti ja tarjoavat sellaisia henkilöratkaisuja, jotka todella sopivat siihen tehtävään. Wellpack on asiakasta kuunteleva yritys."

Jarmo Hakkarainen
Toimitusjohtaja, Kavika Oy

wellpacl-asiakkaiden-sanoin-logot-1

Talma Ski:llä työskentelee tulevana talvena Wellpackin työllistämiä kausityöntekijöitä. Tehokkaan digirekrytointi-kampanjan avulla Talma Skin tarpeisiin pystyttiin vastaamaan kiireisestä aikataulusta huolimatta.

Rekrytoinnin osittainen ulkoistaminen helpotti Talma Ski:n rekrytointiprosessia huomattavasti, kertoo Hanna Hämäläinen Talma Ski:ltä.

Hanna Hämäläinen
HR-koordinaattori, Talma Ski Oy

wellpacl-asiakkaiden-sanoin-logot-3

Lifa-air lähes kymmenkertaisti liikevaihtonsa vuosina 2020-2021. Wellpack oli henkilöstökumppanina kasvussa vahvasti läsnä rekrytoimalla Lifa-airille tuotannon ammattilaisia.

Lifa-air tarvitsi tehtaalleen jatkuvasti tuotantotyöntekijöitä, pakkaajia sekä operaattoreita, kun liiketoiminta kasvoi. Wellpack vastasi Life-airin henkilöstötarpeisiin ja yhteistyö oli molemmin puolin sujuvaa.

Eppu Mäkipää
Tuotantojohtaja, Lifa Air Oy

Usein kysyttyä

Henkilöstövuokrauksessa työntekijöitä tarvitseva yritys eli käyttäjäyritys vuokraa työntekijöitä vuokrayritykseltä. Vuokrayritys hoitaa työntekijöiden rekrytoinnin, palkanmaksun yms. hallinnolliset asiat.

Modernien rekrytointimenetelmien avulla tavoitamme suuren määrän työnhakijoita tarkasti ja nopealla aikataululla. Käytössämme on 15 eri digitaalista alustaa työnhakijoiden tavoittamiseksi. Varsinainen aikataulu riippuu aina etsittävän työntekijän profiilista. Usein täytämme tavanomaiset rekrytointi toimeksiannot saman päivän aikana.

Työvoiman vuokrauksessa yrityksenne vuokraa vuokrayritykseltä työntekijöitä. Työntekijät ovat Wellpackin kanssa työsuhteessa ja Wellpack hoitaa työntekijöiden lainsäädännölliset ja hallinnolliset asiat ja kulut. Henkilöstövuokraus mahdollistaa niin lyhyt- kuin pitkäaikaisen työvoiman tarpeen täyttämisen.

Eniten vuokratyötä käyttää alat, joissa työntekijätarve on vaihtuvaa. Vuokratyövoimaa käyttää etenkin teollisuus-, tuotanto-, logistiikka-, rakennus-, HoReCa-, kiinteistö-, tapahtuma- ja kaupan-ala.

Henkilöstövuokrauksen hinta muodostuu sovitun kertoimen mukaisesti. Kerroin muodostuu kustannuksista, jotka syntyvät vuokratyöntekijän palkka- ja muista palkan lisäkustannuksista, yrityksen noudattamasta työehtosopimuksesta (TES), juoksevista työnantajan hallinnollisista tehtävistä.

Vaikka henkilöstövuokrauksen vuokratyösuhteet ovat määräaikaisia, on asiakasyrityksellä mahdollisuus rekrytoida työntekijä omaan yritykseensä. Henkilöstövuokraus onkin hyvä tapa ajaa uusia työntekijöitä taloon sisään riskittömästi.

Ulkoistamalla rekrytointisi Wellpackin ammattilaisille saat käyttöösi varman rekrytointikoneiston. Hoidamme laadukkaat rekrytoinnit puolestasi ja tarjoamme käyttöösi osaavaa työvoimaa. Rekrytoimme asiakkaillemme työvoimaa päivittäin - meidän kumppaninamme voit keskittyä omiin ydintoimintoihin ja jättää osaavan työvoiman löytämisen meidän tehtäväksemme.

Vuosien aikana meille on muodostunut mittava hakijaverkosto eri alan osaajista. Vastaanotamme jatkuvasti avoimia hakemuksia, joten ns. “valmiina töihin”-tekijöitä meiltä löytyy riippuen täysin henkilöstötarpeesta.

Lähtökohtaisesti kuitenkin etsimme aina uusia hakijoita asiakkaan toimeksiannon mukaisilla kriteereillä, jotta löydetty työntekijä vastaa parhaiten asiakkaan tarpeita. Apuna käytämme tarvittaessa hakijaverkostoamme, jos henkilö sopii etsittyyn työtehtävään.

Kiinnostuitko palveluista?

- Jätä yhteydenottopyyntö tai ota yhteyttä!

Invalid Email
Invalid Number

Wellpack on kotimainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut etenkin teollisuuden, tuotannon ja logistiikka-alan rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluihin. Meille tärkeitä valtteja ovat yhteydenpito, laadukkuus ja nopeus.

Lohjan työympäristö pähkinänkuoressa

Lohja on kaupunki joka sijaitsee Uudenmaan maakunnassa. Lohjan naapurikuntia ovat Inkoo, Karkkila, Raasepori, Salo, Siuntio, Somero, Tammela ja Vihti. Lohja sijaitsee Valtatie 1:n, Valtatie 2:n, sekä Helsinki-Hyvinkää maantien risteyskohdissa mikä takaa kaupungille hyvät logistiset vahvuudet. Lohjan logistisiksi eduiksi luetaan myös lyhyet etäisyydet Länsi-Uudellamaalla sijaitseviin Hangon ja Inkoon satamiin, sekä myös Helsinki-Vantaan lentokentälle.

Lohja on teollisuusvaltainen kaupunki, ja kaupunki onkin kasvanut yhdessä etenkin kaivos- ja metsäteollisuuden kanssa. Teollisuuden vahvoja toimialoja ovat metsä-, metalli- ja muoviteknologia sekä elektroniikka.

Lohja.vaakuna.svg