Henkilöstövuokraus

- Kauttamme parhaat tekijät

Henkilöstövuokraus ratkaisee yrityksenne työvoiman ongelmat. Olipa kyse sitten kasvavasta tai vaihtuvasta työvoiman tarpeesta. Kun rekrytoinnin hoitaa työvoimaa välittävä yritys, on tekijöiden saaminen nopeaa, helppoa ja joustavaa.

Puhumme kanssasi samaa kieltä

Tunnemme teollisuuden, tuotannon ja logistiikan alati vilkkaan pelikentän ja osaamme yhdistää oikeat tekijät työnantajien kanssa.

Olemme ratkoneet yritysten henkilöstötarpeita jo vuodesta 2013 lähtien. Kauttamme on työllistynyt 10 vuodessa jo yli 1500 työntekijää.

9/10

Asiakastyytyväisyys

9/10

Työntekijätyytyväisyys

+300hlö

Työllistyy kauttamme vuosittain

Miksi valita Wellpack?

Toimihenkilöillämme on pitkä kokemus rekrytointialalta. Elämme ajan siivellä ja kehitämme toimintatapojamme jatkuvasti.

Käytämme moderneja rekrymarkkinoinnin keinoja ja panostamme todella hakijakokemukseen rekrytoidessamme uusia työntekijöitä.

wellpack-henkilöstöpalvelut-tuotekuvat-4

Älä usko vain meidän sanaamme...


"Yhteistyö Wellpackin kanssa on sujunut erittäin hyvin. He kuuntelevat asiakkaan tarpeita tarkasti ja tarjoavat sellaisia henkilöratkaisuja, jotka todella sopivat siihen tehtävään."

Jarmo Hakkarainen
Toimitusjohtaja, Kavika Oy


"We have a good relationship with Wellpack. Everything is clear and if I find an issue or have a question they react immediately and solve my problems."

Alexander Ivanov
Ammattihitsaaja


Milloin henkilöstövuokrausta kannattaa käyttää?

Kun on kasvava tai vaihtuva työvoiman tarve

Vuokratyövoimaa hyödyntämällä optimoit helposti ja joustavasti henkilöstömäärän aina vallitsevan työtilanteen mukaan. Henkilöstövuokraus on myös oiva keino löytää yritykseen sellaista osaamista, jota ei tarpeen hetkellä omasta takaa löydy.

Kun halutaan karsia kustannuksia

Vuokratyöntekijän palkatessasi maksat vuokrayritykselle vain työntekijän tehdyistä työtunneista. Mikäli työntekijä sairastuu, niin vuokrayritys maksaa työterveys- ja sairauspoissaolo kustannukset.

Kun henkilöstöhallinto halutaan ulkoistaa

Koska työnantajavastuut- ja velvoitteet ovat vuokrayrityksellä, jää työntekijään liittyvä hallinnollinen työ vuokrayrityksen hoidettavaksi. Vuokratyöntekijän palkanmaksu siirtyy myös vuokrayrityksen hoidettavaksi.

Kun halutaan varmistaa työntekijän osaaminen

Virherekrytoinnilta vältytään kun rekrytoinnin hoitaa alan ammattilainen. Vuokratyösuhde toimii myös koeaikana, kun työntekijän osaaminen halutaan varmistaa.

Kun halutaan säästää aikaa

Monimutkaisten rekrytointiprosessien pyörittämisen sijaan yritys voi keskittyä oman liiketoimintansa haasteisiin. Henkilöstövuokrauksen avulla työntekijä voidaan löytää myös nopealla aikataululla.

Henkilöstövuokraus pitää sisällään seuraavat asiat:

  • Henkilöstötarpeiden kartoitus
  • Rekrytointimarkkinoinnin (Työpaikkailmoisten luonti, toteutus ja maksettu mainonta)
  • Hakijoiden seulonta ja työhaastattelut
  • Työntekijän perehdytykset työsuhdeasioihin
  • Palkanlaskennan ja -maksun sekä viranomaisilmoitukset
  • Työnantajan lakisääteiset maksut ja velvoitteet, kuten vakuutukset
  • Arkipyhäkorvaukset, lomakorvaukset ja lomarahan.
  • Työterveyshuollon ja sairausajan palkan
henkilöstövuokrauksen eri vaiheet

Työvoiman vuokrauksessa maksat vain työntekijän tehdyistä työtunneista. Mikäli työntekijä on esimerkiksi sairaslomalla, siirtyy sairausajan palkanmaksu meidän vastuulle.

Olemme ammattilaisia seuraavilla toimialoilla

Teollisuus

Tuotanto

Logistiikka ja kuljetus

Kiinteistö- ja huoltoalat

Miksi henkilöstövuokraus on kannattavaa?

Vuokrayritys kantaa vastuun työntekijästä

Vuokrayritys ja työntekijä solmivat työsuhteen. Vuokrayhtiö toimii yhteyshenkilönä asiakasyrityksen ja vuokratyöntekijän välillä ja huolehtii työsuhteeseen liittyvistä asioista. Lainsäädännölliset työsuhdeasiat, palkanmaksut sekä vastuu terveydenhuollosta siirtyy asiakasyritykseltä vuokrayritykselle.

Henkilöstövuokraus on työelämän uusi normaali

Vuokratyösuhde mahdollistaa joustavuutta yritykselle sen palkatessa uusia työntekijöitä. Tilastokeskuksen mukaan vuonna 2021 Suomessa työskenteli noin 170 000 vuokratyöntekijää, vaikka vielä vuonna 2010 luku oli noin 20 000. Vuokratyöntekijöiden kysyntä on siis viimeisen vuosikymmenen aikana kasvanut valtavasti. Meidän tehtävä henkilöstöpalveluna on tehdä työntekijöille ja työnantajille asiat mahdollisimman helpoksi.

Siitä ei seuraa yllätyksiä

Vuokrayritys valvoo niin työntekijän kuin käyttäjäyrityksen etuja sekä hoitaa hallinnolliset että lainsäädännölliset asiat. Henkilöstövuokraus minimoi myös virherekrytoinnit, kun rekrytoinnit hoitaa siihen erikoistunut yritys. Osaavat rekrytointikonsulttimme varmistavat strukturoidun rekrytointiprosessin avulla työnhakijoiden pätevyyden valittaviin tehtäviin.

Haluatko tarjouksen palveluista?

Kerro henkilöstötarpeesi, lähetämme tarjouksen!

Usein kysytyt kysymykset

Henkilöstövuokrauksessa työntekijöitä tarvitseva yritys eli käyttäjäyritys vuokraa työntekijöitä vuokrayritykseltä. Vuokrayritys hoitaa työntekijöiden rekrytoinnin, palkanmaksun yms. hallinnolliset asiat.

Jäikö kysyttävää? Juttele kanssamme, vastaamme mieluusti kaikkiin kysymyksiinne.

Kiinnostuitko palveluista?

- Jätä yhteydenottopyyntö!

Wellpack lyhyesti

Wellpack on kotimainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka on erikoistunut etenkin teollisuuden, tuotannon ja logistiikka-alan rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluihin. Meille tärkeitä valtteja ovat yhteydenpito, laadukkuus ja nopeus.